Şimdi Ara

Bu çince hata sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir arkadaşım için bu hatanın çözümünü arıyorum.Yardım lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E®TAŞ -- 15 Mart 2009; 16:52:17 >

• aynı hata bende de oluyor. yok mu acaba bir çözümü?
  • +1 de bende oluyor
  • bilgisayarda bulunan trojandan dolayı çince dc geliyor en kısa zamanda sağlam bir vrüs taraması yapın geçmiyorsa foramat atın pc ye
  • Alakası Yok Arkadaşlarımız GG KOXP KULLANIYOLAR Bundan Dolayı Oto Kutu Acınca Böyle Sorun Gelir
  • Bu Sorunun Çözümünü Forumdan Bir arkadaşımız bulmuştu... o konu yukarda tutulmadı sanırım..

Öncelikle denetim masasından kullanıcı hesaplarına giriyoruz.Sonra yeni bir oturum oluşturuyoruz,bu oturum bilgisayar yöneticisi olacak şekilde.Oluşturduktan sonra BAŞLAT>Oturumu Kapat>Kullanıcı Değiştir diyerek oluşturdugumuz kullanıcıya geçiyoruz(bu Arada oyunda olmayalım).Sonrada oluşturdugumuz kullanıcıdan oyuna giriyoruz ve bu sorunla birdaha karşılaşmıyoruz...

Ve o koxp kullanıyorsun diye suç atan arkadaşları Kafanıza TakmayArak oyunumuzu oynuyoruzz...
  • Konu yukarda kalsın ve bu sorunu yaşayan herkes yararlansın..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir garip sistem sorunu!
    17 yıl önce açıldı
    İlginç Bir Klavye Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bnde de oluor
  • Çince hata sorunu ouyorsa bu yazdıklarımı uygula ve sorunun ortadan kalksın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Frankenbery

Alakası Yok Arkadaşlarımız GG KOXP KULLANIYOLAR Bundan Dolayı Oto Kutu Acınca Böyle Sorun Gelir

Asıl senin dediğinle alakası yok.Patch 1725 yap tekrar 1726 yükleyince düzeliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.