Şimdi Ara

Bu Cihaz Hakkında Düşünceleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bu cihazı gördüm ve aklıma takıldı bazı özellikleri.Bende size danışayım dedim.Neyse işte gördüm özellikleri aklıma takıldı.Kapasiteye 64 MB demiş bu kapasite dediği şey nedir? Sizin de bakmanızı istiyorum + sı veya -si var mı özellik konusunda

Link:
    http://www.bimeks.com.tr/urun/39947/sony-ps2-konsol-new-.aspx

• O cihaz Playstation 2. Sony'nin 2000 yılında çıkardığı dünyanın en çok satan oyun konsolu ünvanına sahip bir konsol. Sony haliyle üretimini durdurdu artık. Şu an da piyasada Playstation 3 var ve Kasım ayında Playstation 4 çıkacak.

64MB'ı yanlış yazmışlar, o 32 MB of RAMBUS ve 4 MB eDRAM olması gerek. Hani bilgisayarlarda RAM var ya. Eski bir konsol olduğu için bunda 36 MB ram var. PS3'de 256MB GDDR3 ve 256MB XDR olmak üzere toplam 512 MB RAM var. PS4'de ise PS2'nin yaklaşık 230 katı yani 8192 MB (8 GB Ram) var. Şimdiki konsollarla kıyaslayınca güç olarak hayli zayıf kalıyor.

Eğer sizin için grafikler önemli değilse alabilirsiniz, HD görüntü vermez, SD görüntü alırsınız. Ama artık tercih edilmeyen bir konsol çünkü teknolojisi ve donanımı günümüz için bir hayli yetersiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 27 Ağustos 2013; 14:58:31 >
  • Biraz araştırırsan 350 tl ps3. Bulabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.