Amd 64bit 3000+ İşlemci Nforce4 Epox Anakart 80Gb Sata Hdd Ati X300 128Mb Ekran kartı 512Mb DDR Ram Atx Kamuflaj Kasa Dvd&Cdrw Combo 15" Beko crt monitör(ortada1piksel belli bile olmuyor bilinsin:) Klavye Mouse Komple Full Sistem Süper Performans Komple Çözüm Oyun+İnternet+Ofis P3 Pc Fiyatına: 225YTL bugün aldınız aldınız yarına 290ytl arkadaşlar akıllı olun :) ÜZERİNE 4PORT ADSL MODEM VE 125YTL EKLEYEREK LAPTOP İLE TAKASLAYABİLİRİM Hayırlı Kandiller Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir > ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Fat Dijital fiyatına Satılık PS5 SLİM DİSKLİ ÇiFT Gamepad ALINIK Görüntü Çipi arızalı Xbox One S ACİL Satılık Bilgisayarlar ACİL SATILIK MSI Gamer Laptop
quote:Orjinalden alıntı: guven35 PM. Pm gelmemiş hocam ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Fat Dijital fiyatına Satılık PS5 SLİM DİSKLİ ÇiFT Gamepad ALINIK Görüntü Çipi arızalı Xbox One S ACİL Satılık Bilgisayarlar ACİL SATILIK MSI Gamer Laptop
quote:Orjinalden alıntı: guven35 PM attım ama acele etmişsiniz. Evet cevapladım benim pc'nin saati 7dk ileri :), bu arada sadece kasa fiyatı 200ytl'dir ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Fat Dijital fiyatına Satılık PS5 SLİM DİSKLİ ÇiFT Gamepad ALINIK Görüntü Çipi arızalı Xbox One S ACİL Satılık Bilgisayarlar ACİL SATILIK MSI Gamer Laptop
Kargo yada burdan bir tanıdık vasıtası ile hocam ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Fat Dijital fiyatına Satılık PS5 SLİM DİSKLİ ÇiFT Gamepad ALINIK Görüntü Çipi arızalı Xbox One S ACİL Satılık Bilgisayarlar ACİL SATILIK MSI Gamer Laptop
Satalım hocam ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Fat Dijital fiyatına Satılık PS5 SLİM DİSKLİ ÇiFT Gamepad ALINIK Görüntü Çipi arızalı Xbox One S ACİL Satılık Bilgisayarlar ACİL SATILIK MSI Gamer Laptop