Şimdi Ara

BU CANAVAR DA NE BÖYLE!!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
7.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yalan söyleyenler var aranızda light ın nukesi herşeye şıçrar ama protecter a sıçramaz onun için beceremezsiniz iyi sıyırıyorsunuz valla tebrikler adam boom oldu he şakacı insanlar komiklik için ne diye yalan a ihtiyaç duyuyorsunuz ki bu arada bu konu var ya fiyuuuuuuuuuu milad dan önceye ait kim hortlattı acep

Moe Fan Club
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlUe_MaStEr

quote:

Orjinalden alıntı: lvlortal

ortaya bi atıon hele su kapısıolar ya atkıları takıp oraya atcan onu elektırıklının tekı bi wurcak
    BOOOM

evt ben onu denedim ve tuttu adam BOOOOM oldu

ne guzel sallıyorsunuz yaa Mai_Mai kardesmın dedıgı gıbı protector lıght nukenın sıcramasıyla patlamaz yanı sıcramaz.

• hahaha akşam akşam bu ne ya zuhahahahahhahaha yüzükçüde ki oooo bu ne be wall ha lwl 70 wursa bile tek atıooo anlicen halk arasındaki adı sazan
    job:thief and trader
  • ne biçim adamsın bea 40 lvl sin onu bilmiyon yuhhhh
    ADALET MÜLKÜN TEMELİDİR.
  • abi size bişiy sorucam silkroadda kospun sitesini bilen varmıtehlikeside varda gerçi....

Orjinalden alıntı: tolgagursoy

ne biçim adamsın bea 40 lvl sin onu bilmiyon yuhhhh

o oyuna ilk basladıımda protectorun ne olduunu bilmediim dönemde acılmıs bi topic.. taa arsivden bulup mu cııkardınız? tarihe dikkat ederseniz ilk mesajın.. 6 subat 2006 nerdeyse 1 sene öncesi. ve emin ol tolga oyun hakkında su an senden cok daha fazla bilgim var.. böyle eski konuları uplamayın.. herkesin bi oyunu kesfetme dönemi vardır. benim de o zmnlar protctr hakkında bi frkrim yoktu. o zmn bilmioduk deneyimsizdik.. her seyi zırt pırt foruma sormayıp yaşayarak öğreniyorduk. ama merakımı gidermek iicn sordum. guilddeki arkların bi fikri yoktu.. sonuc: sen baskalarına ne biicm adamsın yuh demeden önce ii bi düşün bence oki?

bu da cahrımın hali..
    artık senden daha fazla bliom merak etme.. bir de ilk attıgım konu mesajında demişim ki: "YA BEN Bİ MANGYANG GÖRDÜM BABELDE LVL 21 İKEN" burdan bi anlam cıkartamadıysan, sen kendine o lafları söle...

http://img106.imageshack.us/img106/8927/sro2006113023493314xl2.jpg

• Bisi sorucam server da max 70 lvl war ma 73 lvl ik canarwarlar nasıl oluooo
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.