Şimdi Ara

BU CANAVAR DA NE BÖYLE!!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
7.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: nilyum

Bende isminden yaratıklara karşı çağırılan bi pet sanıp aldım gönderdim bi yaratığın üstüne bekledim bekledim alık alık dolaşıyo baktım nişan alınyor bi çaktım çakmamla kendimi yerde buldum. zzzzzzzzzzz

Eheheh ben de ilk ile bişi sandıydım zate, açıklamasında alanı korur falan yazıyordu Senin yaptığının aynısını yaptım Sonuç belli, bilgisayar 1 ben 0

• geçen gün benimde karşıma çıktı bi tane allahtan önce burda yazılanları okumuşum yoksa bende patlıyodum
  • yaa beyler bana macro lasım sr de nerden bula bilirim sıkılıom pc basında yaratık kesmekden bilen biri var ise benim mail adresim katil_speed@hotmail.com bir zamet ekleyip göndersin bilen var ise

Orjinalden alıntı: nomeamez

yaa beyler bana macro lasım sr de nerden bula bilirim sıkılıom pc basında yaratık kesmekden bilen biri var ise benim mail adresim katil_speed@hotmail.com bir zamet ekleyip göndersin bilen var ise

Başlat/Programlar/Joymax/Silkroad/Uninstall.
    Oh little dreamer...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zyntha

quote:

yaa beyler bana macro lasım sr de nerden bula bilirim sıkılıom pc basında yaratık kesmekden bilen biri var ise benim mail adresim katil_speed@hotmail.com bir zamet ekleyip göndersin bilen var ise

+11111111111111

Madem Sen Oynamıcaksın kendisi Oynayacak Sil Gitsin Oyunu Oynamanın Anlamı n.

Orjinalden alıntı: Zyntha

quote:

+1

ayrıca bot kullananlar tekrar ban yemişler...

bakınız ww.silkroadonline.net sayfanın en altında ayın 24 ünde yazılmış bir yazı...

Kullanın... görün....

Böylece sizin gibiler yüzünden dolulaşan server biraz rahatlar...

уüяüѕüη üѕтüмє gєℓєη gєℓѕѕιη вιяαккıρ σятα∂α gι∂єη gιтѕιη...σσℓαη σσℓмυş ∂ιуєη ѕυυѕѕυυηη νυя∂∂υм вєη вυυ ∂üüηуαηıη ∂ιιвιηє...

• o dalga botlara karsı bişii arkadaslar dogru soluyo ama thieflik yaparken kullanıyom ben ezik traderlar burunlarını sokuyo vee gum:)
  • zuahah geçende lvl 68 bi adam keserim diye girişti zerk olup patır kütür protector bi patladı adam yerdeydi
  • Jangan önünde pvp yaparken 30+ 6-7 adam beni indirmek için planlar yapıyodu. Ama o kadar hızlı öldürüyodumki nişan alınan şeye oku fırlatıyodum. Sonra 50+ bi adam soyulmuş elinde sadece blade vardı. Geldi bu beni kesemeyince tam saldırdığım adamların arasına saldı protectorı sonra bende aniden ekranı döndürüp ilk gördüğüm şeye oku sallayınca bu geldi benim suratıma çarptı. Amaaa lagdanmıdır bugdanmıdır canım bile gitmedi. Sonra herkesin şaşkın bakışları arasında ordan yürüye yürüye ayrıldım ölümsüzmüşüm gibi:D
    İmzam kural dışıymış:(:(:(
  • Bende bunu görmüştüm ama yanımdan bi kervanı olan adam geçti adamın baya iyidi lwlı ama adamın bi çakması ile patladı ve gerisini zaten iliyorsunuz .(adam yerde)
    ~~DH Greece Fun Club~~
  • ben bu konuyu acalı yıllar oldu hala burdamıymıs bu:)) artık o eziklik günlerini geride bıraktım bu konuuyu actıgım dönemde daha babel serveri falan yeniydi. ehehe vay be hala bunları hattırlayıp gülebilyrm
  • hehe o canavar deilki o bi tuzak ona vuran kaç level olursa olsun tek cekıyo adama :))

BU CANAVAR DA NE BÖYLE!!!!
  • bence o en iyi boss keserken yani uru veya tg keserken kullanılır. atacan o kalabalığa. yüksek birisi illaki light nuke kullanacak. ve o kalabalıkta hiçbir şey görmeden ölecek ve boss size kalacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Layetenahi -- 1 Kasım 2006; 14:34:19 >
    CHAR : Full INT SWORD
    Guild: WoLFS_WaLLeY(lvl4)
  • quote:

bence o en iyi boss keserken yani uru veya tg keserken kullanılır. atacan o kalabalığa. yüksek birisi illaki light nuke kullanacak. ve o kalabalıkta hiçbir şey görmeden ölecek ve boss size kalacak

aga valla ii fikir bende az önce giant eartghost kesenlerin önüne attım ben eziklerden biri dalar dedim ama 32 + bi adam 1 saat kendine buff bastı sonra bi snow storm adam 2.80

• quote:

Orjinalden alıntı: lvlortal

ortaya bi atıon hele su kapısıolar ya atkıları takıp oraya atcan onu elektırıklının tekı bi wurcak
    BOOOM

evt ben onu denedim ve tuttu adam BOOOOM oldu

• Muhabbet süper ama ha koptum
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.