Şimdi Ara

Bu cam nasıl patlamış olabilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sabah karşılaştığım manzara bu sekildeydi.Evin önünde nasıl olmuş olabilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fotografını koyduysan görünmüyor.
  • Resim yükleyemiyorum.Ekleyecegim.
    http://hizliresim.com/LaZdZJ
    http://hizliresim.com/pgXvWN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadbul -- 16 Mayıs 2015; 13:25:23 >
  • Arabanın etrafında taş filan var mı. Sanırım taş gelmiş.
  • Çok büyük bir taş yoktu kayısı. Buyuklugunde bir taş. Vardı sadece.Apartmanin cam olmayan tarafindaydi araba acik garajdaydi.
    Kendi kendine olması mümkün mü.Birisi yapsa ses çıkarması gerekmez mi?hergangi bir ses duymadık kandil dolaysıyla gec de yattım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadbul -- 16 Mayıs 2015; 13:29:31 >
  • sadbul S kullanıcısına yanıt
    Hocam cok gecmis olsun..

Camin ust tarafinda bi delik var,muhtemelen tas gelmis,tuz buz olmus baksaniza.Etrafta veya arabanin icinde tas var mi?

• ov cok kötü

ulan işe bak ya sabah bi cıkıyorsun cam gidik
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu araçda sorun olabilir mi?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ne kadar masraf çıkacak sizce?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polis çağırın tutanak tutsun belki bir ise yarar

• Sigortaciyi aradım polise gerek yok dogru camcıya git dedi.Kaskodan değişecek pazartesiye alacağım.Glass firması değiştirecek.Tamcam marka.Servisi aradım 720 tl fiyat verdi.

• Aynısı doblomuzun başına gelmişti.Ben çöpcülerden şüphelendim çünkü sopayla istemsizde olsa bazen çarpıyorlar kırıldığı yerde öyleydi.Yani delik olan kısmı bi sopanın başı kadardı.Ama hem kanıt olmadığı için hem isteyerek neden yapsın diyerek servisten değişimini yaptık
  • tek noktadan aldığı darbe sonucu patlamışa benziyor. cisim eğer taşsa çok ufak değilmiş.
  • Biri kasten yapsa neden tam o noktaya vursun?Olan olmuş artık ama insan merak ediyor ışte.

• quote:

Orijinalden alıntı: sadbul

Sigortaciyi aradım polise gerek yok dogru camcıya git dedi.Kaskodan değişecek pazartesiye alacağım.Glass firması değiştirecek.Tamcam marka.Servisi aradım 720 tl fiyat verdi.

Boşverin servisi. Benim ön cama 432 TL dedi. Dışarda birebir aynı orijinal cama 190 TL ödedim. Uğurlu Glass markanın Lucky Glass diye alt markası var. Çok güzel.
  • Kasten olan bir şey değil bence vurmak için güzel bir nokta değil.Yukardan da gelmemiş camı böyle patlatmazdı.Ciddi anlamda zor bir soru sormuşsunuz geçmiş olsun.

• yuvarlak içerisine aldığım resim herşeyi açıklıyor aslına.

cam kendi kendine patlamamış, dışarıdan bir müdehale ile o noktaya yapılan darbe sonucunda patlamış.

geçmiş olsun
  • Geçen yaz benim aracımın arka camı da başlamıştı. Camın sol alt köşesinde aynı sizinki gibi bir delik vardı ve cam komple tuz buz olmuştu. Camın patladığı gün çok sıcaktı birden yağmur yağmaya başladı ağır bir hava oluştu ben de camları kapatıp klima açtım o şekilde eve gittim aracı bıraktıktan yarım saat sonra arka cam patladı. Zannedersem içeride basınç oluşmuştu ben de indikten sonra aracı havalandırmayınca öyle oldu diye düşünüyorum. Etraftansa kesinlikte bir şey atılmış deniliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: alikum

yuvarlak içerisine aldığım resim herşeyi açıklıyor aslına.

cam kendi kendine patlamamış, dışarıdan bir müdehale ile o noktaya yapılan darbe sonucunda patlamış.

geçmiş olsun

• Aracın sag tarafı binamızın duvarına çok yakın insan geçemez.Kasti yapacak kimsenin dis bahce kapisindan girip o noktaya vurması gerekir.Mubarek kandil gecesinde bu isi yapabiliyorsa bir kişi soz bitmiştir.Bunla geçmiş olsun.

• Araba camı bu kadar kolay mı kırılıyor ya? O zaman camlarımız şans eseri duruyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.