Şimdi Ara

Bu çakallığa gelecek kadar saf olmayın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gemilere doldurup uzakdoğuya satalım.paraya dönmüş olur

yada kedi köpek yemi yapılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 25 Mayıs 2024; 22:56:17 >
  • Kimse hayvanları öldüremez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayvan tanımınız nedir? Ee öldürüp etini yiyorsunuz. Nerede vicdan, nerede insanlık, nerede yaşam hakkı.

Hem cinayet; hem de kendiniz öldürmüyorsanız talep ederek teşvik var, birde utanmadan etini yiyorsunuz, nasıl boğazınızdan geçiyor. Ne oluyor bu; yamyamlık olmasın. Ee ne yapalım et yemeyelim mi? Yemeyin alternatif seçenek çok.

Can mı önemli canan mı? İnsanlarında can güvenliği ve sağlığı risk altında.

Bu durumda hayvansever değil; hayvanyer tabiri daha doğru olur gibi.

Hayvan başka hayvanı da öldürüyor. Beslenme, kendi can güvenliği, liderlik için.

Köpekler çocukları, kedileri ve diğerlerini, kediler kuşları, fareleri, balıkları. Onların hakkı ne olacak?

Nerede yaşam hakkında eşitlik?

• Sokakta kedi olmasını savunanlar; kuşlar,balıklar ve toprakaltı hayvanlarımızı katlediyor.

Ayrıca toprakaltı hayvanlarımızı kötülüyor, aşağılıyor ve ölmesinin uygun olduğu imasında bulunuyorlar.

Kuşu, balığı ve toprak altı hayvanını sevmeyen insan olamaz (beyanlarına göre zaten farklı bir türden evrimleştiklerini iddia ediyorlar). Nirde insanlık; nirde vicdan!

• Ya işte ekonomi konuşulmasın diye ortaya bir konu daha.

• Hayvanyerlerin; sokakta ki köpek ve kediler üzerinden elde edttiği kazançlara dayalı ekonomi konuşulmasın diye mi? Bu çakallığa gelecek kadar saf olmayın 

• quote:

Orijinalden alıntı: erkahn

Bu mesaj silindi.
    Yav öyle bi yapıyorlarki kendilerini. Biz hayvan düşmanı değiliz. Ancak yüzlerce insan parçalandı. Artık kontrolden çıktı durum. Başka seçenek uygulanabilecekse yapılsın. Oda olamayacağına göre. Çare uyutmak. Önce insan.

Hak ettiği şekilde aldı cevabını.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ara sokaklarda karşıma it sürüsü çıkmasını istemiyorum. Arabayla giderken bile toplu olarak araca saldırıyorlar. İnsaların canı yanacağına ve sürekli itler çoğalacağına barınak, kısırlaştırma ve uyutma zorunlu olarak yapılmalı. O köpekler sokakta da keyif içinde yaşamıyor. Bir çoğu açlıktan sağa sola saldırıyor. Yemek versen üreyip daha da çoğalıyor. Almanya'da sokakta it yoksa burada da olmayacak. Kusura bakmayın mor saçlı ablalar. Sokakta rahat yürümek istiyoruz.

• SLAHS kullanıcısına yanıt

Peki siz afganlılar, suriyeliler vs için "geberecek" vs laflarını kullanıyor musunuz? Sanki bu mesajınızdan köpekler yerine onlar için kullanılmasını istiyormuşsunuz gibi bir anlam çıkıyor. O nedenle merak ettim.

• Ben kandırılmak istiyorum. Bana göre uyutma ile öldürmek aynı şey değil. Uzun bir uykuya ölüm diyememBu çakallığa gelecek kadar saf olmayın 

• Köpeklerin saldırgan yapısı ve tehlikesi nedeniyle sokaklarda başıboş olmasın isteniyor tamam da bazıları kedileri niye katıyor işin içine? Şu gariban kediyi köşeye sıkıştırıp öldüresiye kadar tekmeleyen hastalıklı veledi zindan varlığa o kedi ne yapmıştı mesela?

Ayrıca dünyada milyonlarca kanı bozuk, çevresine zararlı insan var. Onların yüzünden bütün insan türüne hatta kendine nefretle bakan var mı? İnsan görünce kaçan sokak köpeği de dolu. Bu sorun böyle nefret söylemleriyle çözülmez. Hayvana nefretle bakanlar, çevresindeki insanlara da nefretle bakma potansiyelindedir. Medenice çözüm üretmek ya da talep etmek başka, böyle "gebertilsiner, kurşuna dizilsinler" tarzı ifadeler kullanmak başka.

Bunları birkaç kez parçalanma riski atlatmış biri olarak yazıyorum. Daha yakın zamanda inşaat kumunun üzerinde yatarlarken onların hizalarına gelince hazırda bekliyomuş gibi fırlayıp 5-6 köpek beni çembere alıp saldırganca havlamaya başladı. Soğukkanlı olmayıp panikle hareket etsem parçalanmıştım. Sabah 6 sokakta kimse de yoktu. Evet ciddi bi risk artışı var son yıllarda ama dediğim gibi nefretle hareket kimseye fayda getirmez. Bu hayvanların düzensiz, sağlıksız yaşamlarının sebebi de insanlardır. İki uç taraf da dengesizce hareket ediyor. Türkiye'de her olayda olduğu gibi illa bi radikallik olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonic.Storm -- 26 Mayıs 2024; 2:15:3 >

• cnyttt kullanıcısına yanıt

Edepsizlik degil aslinda anladigi dilden cevap vermis

Bu çakallığa gelecek kadar saf olmayın
    Bu çakallığa gelecek kadar saf olmayınx (formerly twitter)
    Başıboş Köpek Tehlikesi (@KopekTehlikesi) on X
    https://x.com/KopekTehlikesi/status/1794463689078358086

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.