Bildirim
Bu Bonucci mi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Dil ayarlary de?i?mi? saçma sapan çykty mesaj
Tekrar yazayym:
Sneijder'yn ?utundan sonra çaresiz bakan 2 ki?i var. Biri kaleci Buffon di?eri de sanyrym savunma oyuncusu Bonucci? Sanki biraz daha ya?ly çykmy? -
chiellini ve barzagli'yle alakası yok. bonucci gibi duruyor. ben de tanıyorum da saçı bu maçta uzundu biraz o yüzden tanıyamıyor insan. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: HAAltuntas
Tekrar yazayym:
Sneijder'yn ?utundan sonra çaresiz bakan 2 ki?i var. Biri kaleci Buffon di?eri de sanyrym savunma oyuncusu Bonucci? Sanki biraz daha ya?ly çykmy?
Kanka çerezleri sil düzeliyor
http://forum.donanimhaber.com/editprofile.asp altta Türkçe yap birde
-
Ama fotoğrafta herkes farklı çıkmış. Sneijder için bile 'Bu Sneijder mi?' diyebilirsin -
var böyle dönemler ve hiçbir şey inşaat ama hızlı bir şekilde çok ANKET baş bilmeniz gerekir barcelona futbol kalitesinde bir modeldir
-
quote:
Orijinalden alıntı: Marjinalyus
var böyle dönemler ve hiçbir şey inşaat ama hızlı bir şekilde çok ANKET baş bilmeniz gerekir barcelona futbol kalitesinde bir modeldir
Dany modeli -
Beckham'ın kısa saçlı olan hali -
Evet Bonucci. Maçtan sonra Juventus forumuna bakmıştım az sövmemişlerdi bu adama -
quote:
Orijinalden alıntı: potur
quote:
Orijinalden alıntı: HAAltuntas
Tekrar yazayym:
Sneijder'yn ?utundan sonra çaresiz bakan 2 ki?i var. Biri kaleci Buffon di?eri de sanyrym savunma oyuncusu Bonucci? Sanki biraz daha ya?ly çykmy?
Kanka çerezleri sil düzeliyor
http://forum.donanimhaber.com/editprofile.asp altta Türkçe yap birde
Tamamdır düzelttim galiba.
-
Sneijder vurmus birde havalandiriyor. Vay massallah.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X