Şimdi Ara

Bu Bir Yardım Çağrısıdır.Lütfen Okuyun.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    .Beni Anlayacağınızı Düşündüm.

Olayı Şöyle Özetleyeyim,Bu Facebook Sayfasını Bi Süredir Takip Ediyorum,Pendik Ömerli deki Hayvanları Besliyorlar.Orda Çok Hasta Ve Aç Hayvan Var.Belediye "Tedavi Ediyoruz,Siz Beslemeyin Artık" Diyerek Yardım Eden İnsanları Engellemeye Çalışıyor.Daha Sonrasında Bu Hayvanlar Ölüyor Gerek İlaç İle Gerek Açlıktan.

Her Neyse,Pendik Kurna Köy'de Bu Hayvanın Arka Bacaklarına İp Bağlayıp Arabanın Arkasında Sürüklemişler Canlı Canlı.Hayvan Ölene Kadar Devam Etmişler.Ve Feci Bi Şekilde Can Vermiş.Fotoğraflar Herşeyi Açıklıyor,Sadece ir Göz Atın Ve Albümdeki Açıklamaya Göre Elinizden Geldiği Kadarı İle Şikayet Edin.

Bu Caniler Cezasını Alır Belki ... Bize Bu Canı Allah Verdi,Onlarada Aynı Şekilde.Ama Onlar Bunun İçin Yaratılmadı.Eve Oraya Gidip Bunu Yapanlara Ceza Vermek Belki Görevimiz Değil,Ama En Azından Bir Şikayet Maili İle Çok Çok Katkınız Olabilir.

İlgili Facebook Albümü İçin Tıklayın.

Şu Linke Tıklayın.Ve Bu Link İle En Azından Polis'e Mail Atınız ... 2 Dakikanızı Alacak Ama Bundan Sonra Oluşabilecek Benzeri Şeyleri Engellemeye Yardımcı Olacaksınız.
    http://www.iem.gov.tr/iem/?menu_id=34 Buradan İhbar Edin.

Şikayet Eeden Herkese Teşekkürler,Bir Yönetici Arkadaş Konuyu Doğru Yere Taşıyabilirmi.

İşte Fotoğraflar;

Not:İlgili Facebook Sayfasıyla Vs. Hiç Bir Alakam Yoktur.

• Şerefsizler, gece gece bela okuttular bana.
    Savunmasız bir hayvana bunu yapabilecek kadar nasıl canileşiyor insan, anlamakta güçlük çekiyorum.
    Bilgilendirme için teşekkürler hocam, şikayetimi yaptım, umarım polis bu vicdansızları yakalar.
    Ayrıca konu dışında "tipim nasıl ss li" gibi saçma sapan zırva konularda cirit atan ergenlerin şu mevzuya tek bir yorum atmamalarını da anlamıyoruım.
    2 saniyesinizi ayırıp şikayetinizi yapın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sterilsenfoni

Şerefsizler, gece gece bela okuttular bana.
    Savunmasız bir hayvana bunu yapabilecek kadar nasıl canileşiyor insan, anlamakta güçlük çekiyorum.
    Bilgilendirme için teşekkürler hocam, şikayetimi yaptım, umarım polis bu vicdansızları yakalar.
    Ayrıca konu dışında "tipim nasıl ss li" gibi saçma sapan zırva konularda cirit atan ergenlerin şu mevzuya tek bir yorum atmamalarını da anlamıyoruım.
    2 saniyesinizi ayırıp şikayetinizi yapın.

• Şerefsiz dolu şu dünyada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: raunk

Şerefsiz dolu şu dünyada.

maalesef hocam
  • konu yukarı. ayıp ama ya.
  • Up lütfen şikayet edin şu ..................ları
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: canb34

konu yukarı. ayıp ama ya.

• up
  • haber kanalına mail at
  • up
  • Mobilde olmasam mutlaka ederdim. Hayvan sevgim yok öyle ama eziyet edilmesine de göz yummam.
  • Sikayetimi bildirdim, yapanlar misli misli gorsunler insallah. Ne diyeyim ki Allah goruyor ne de olsa...
  • Hayvana işkence etmek, gayri müslim vatandaşa işkence etmekten daha büyük günahtır. Gayri müslim vatandaşa eziyet etmek de Müslümana eziyet etmekten daha büyük günahtır. (Dürr-ül muhtar)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kobuleti knezligi

Hayvana işkence etmek, gayri müslim vatandaşa işkence etmekten daha büyük günahtır. Gayri müslim vatandaşa eziyet etmek de Müslümana eziyet etmekten daha büyük günahtır. (Dürr-ül muhtar)

• İhbar-Şikayet

İhbarınız başarı ile kayıtlarımıza alınmıştır. Teşekkür ederiz.
    Ana Sayfa

Umarım bir an önce olaya el koyarlar.
  • Nasıl ihbar edebilirim? Yazılı bi metin gibi bişe var mı örnek olabilecek?
  • 156 dan aradilar. Konuya ilgili bilgi alindi, ilgisiz kalmadilar. Insallah yapanlar hakettiklerini bulurlar...
  • Eve geçeyim, hemen şikayet edeceğim.
  • Şikayet ettim inşallah bulurlar şeref yoksunu bakterileri.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.