Şimdi Ara

bu bir tuz da kokarsa haberidir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsun'da 14 yaşındaki kız arkadaşına tecavüz ettiği için tutuksuz yargılanan 21 yaşındaki Samet Avcı aynı eylemi tekrar etti.

Samsun'da 14 yaşındaki kız arkadaşına tecavüz ettiği için tutuksuz yargılanırken, bir yıl sonra aynı kıza ikinci kez tecavüz edince tutuklanan 21 yaşındaki Samet Avcı, 24 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Samsun'da 2009 yılı ağustos ayında erkek arkadaşı Samet Avcı'nın kendisine tecavüz ettiğini öne süren 14 yaşındaki kız., annesiyle birlikte polise gidip şikayetçi oldu. Gözaltına alınan Avcı, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Ancak hakkında, 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle tecavüz suçundan dava açıldı. Yargılama devam ederken Avcı askere gitti.

"Beni neden şikayet ettin?"

Geçen yıl Eylül ayında izine gelen sanık, iddiaya göre, sokakta gördüğü genç kızı bir süre kovaladı. Samet Avcı, kızı yakaladıktan sonrada konuşmak istediğini belirterek bir arkadaşının evine götürdü. Burada kızı, "Neden beni şikayet ettin?" diyerek tokatladıktan sonra bir kez daha tecavüz edip evden attı. Olayın ardından gözaltına alınan Avcı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

• SAMSUN
  • 01den karşı atak bekleniyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: herşeybenimibulur

Samsun'da 14 yaşındaki kız arkadaşına tecavüz ettiği için tutuksuz yargılanan 21 yaşındaki Samet Avcı aynı eylemi tekrar etti.

Samsun'da 14 yaşındaki kız arkadaşına tecavüz ettiği için tutuksuz yargılanırken, bir yıl sonra aynı kıza ikinci kez tecavüz edince tutuklanan 21 yaşındaki Samet Avcı, 24 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Samsun'da 2009 yılı ağustos ayında erkek arkadaşı Samet Avcı'nın kendisine tecavüz ettiğini öne süren 14 yaşındaki kız., annesiyle birlikte polise gidip şikayetçi oldu. Gözaltına alınan Avcı, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Ancak hakkında, 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle tecavüz suçundan dava açıldı. Yargılama devam ederken Avcı askere gitti.

"Beni neden şikayet ettin?"

Geçen yıl Eylül ayında izine gelen sanık, iddiaya göre, sokakta gördüğü genç kızı bir süre kovaladı. Samet Avcı, kızı yakaladıktan sonrada konuşmak istediğini belirterek bir arkadaşının evine götürdü. Burada kızı, "Neden beni şikayet ettin?" diyerek tokatladıktan sonra bir kez daha tecavüz edip evden attı. Olayın ardından gözaltına alınan Avcı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

nick konu uyumluluğu

• yargı tutuksuz yargılama kararıyla tecavüzcüye yardım ve yataklıgını da yapmış
    hakimlerde mi sapık anlamıyorum ki.

ayrıca konuyu açan tecavüz haberleri seven arkadaşım öncelikle habere link koy.
    http://www.haberler.com/14-yasindaki-kiza-2-kez-tecavuze-40-yil-hapis-3858149-haberi/

2. olarakta haberin taihine bak Haber Tarihi: 12 Ağustos 2012 Pazar Saat 12:10

• 24 yıl az değil be adamın hayatı bitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: matthew__

yargı tutuksuz yargılama kararıyla tecavüzcüye yardım ve yataklıgını da yapmış

http://www.haberler.com/14-yasindaki-kiza-2-kez-tecavuze-40-yil-hapis-3858149-haberi/

aptal mısın anlamak istediğin yerden anlıyosun tecavüz haberi değil yargı haberi bu başlığa bak önce

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    su toplamasına ne iyi gelir ?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

aptal mısın anlamak istediğin yerden anlıyosun tecavüz haberi değil yargı haberi bu başlığa bak önce

başlığı sen mi koydun haberin başlığı mı nerden bilelim . link nerde

ayrıca konu açmayı dahi bilmeyen aptal sensin

• quote:

Orijinalden alıntı: Kemâl

24 yıl az değil be adamın hayatı bitti

Böyle adamların direk işkenceyle öldüreceksin hapis filan da değil her gün işkence bak o zaman ülkede böyle şeyler yapılabiliyormu.
  • quote:

quote:

quote:

başlığı sen mi koydun haberin başlığı mı nerden bilelim . link nerde

ayrıca konu açmayı dahi bilmeyen aptal sensin

link koyma kuralı mı var sanki

ayrıca
    />

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.