Şimdi Ara

......bu bir İLHAN İREM şarkısıydı.....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ....Selam bende bir ilhan İREM hayranıyım.........
    Dün radyoda İlhan İREM şarkısı duyunca hemen dinlemeye başladım (Malum her zaman rastlayamıyoruz radyolarda) Ama şarkıyı bi bayan SÖYLÜYOOODUUUU.(Tam emin değilim ama GÖKSEL di)
    Yahu benim bildiğim kadarıyla İlhan İREM şarkılarını kimseye vermiyordu.Acaba bu kararından vazmı geçti.Öyleyse ben baya bi geride kalmışım.Baksan izin alınmış kaset çıkmış radyoda bile yayınanıyor.
    BEN BU DURUMA KIL OLDUMMMM......İlhan İREM şarkıları sadece onun sesinden olmalıydı bu bayan taşıyamamış şarkıyı.
    YOKSA RÜYA MI GÖRDÜM.......

• bir yanlışlık vardır yanlışlık sundan ibarettr; ilhan irem üstadımızdan dinlediğin parça aslında söz / müzk başkasına ait olan bir parçadır hatırlıyorum bir zamanlarda funda arar saçı parçasını söylemek için yana dura erkin babayı arıyor ama sonunda parçanın ona değilde başkasına ait olduğunu öğrenmesi gec olmuyor ben bile daha o zamana kadar erkin babaya ait olduğunu sanırdım...
  • eger duydugun sarkı konusamıyorum ise şarkıyı söyleyen nilgül

son albumune koydu şarkıyı bence hiç de fena olmamış hatta güzelde olmuş ancak şarkının sonuna yakın aranjmanda yapılan oynamalar pek yakışmamış bu doğru
  • evet Konuşamıyorum isimli şarkı...
    İlhan İREM nasıl verdi bu şarkıyı hayret neyse şöyle bi klip falan çıkarsa onu izleyelim...
    Yinede...Hani İlhan İREM in bi şarkısı vardı GÜL KOKULU ÇEYİZ SANDIĞI sanki konuşamıyorum isimli şarkı başkası tarafında seslendirilince o gizemli sandık açılmış gibi oldu neyse bakalım zaman ne gösterecek.......
  • İlhan İrem'i doktorlar strese ilaç diye öneriyorlarmış eskiden, asparagasta olabilir emin değilim.
    İlhan İrem şarkılarını onun sesiyle dinlemeyi tercih ederim.
  • İlhan İREM demeyin aba... Gözlerim doluyor:( Eski aşkımla hep onu dinlerdik bana hep onu hatırlatıyor.....
  • Sazlıklardan Havalanan

Sazlıklardan havalanan bir ördek gibi sesin
    Ürkek şaşkın kararsız duyuyorum
    Ve sen bir gökkusağı kadar güzelsin
    Rengarenk ve az sonra gidecek görüyorum
    Ve ben yağmurlar altında bir yolcu
    Islak yorgun tutkulu yürüyorum
    Sensiz ben yolumu bulamam
    Haykırmak istiyorum
    Konuşamıyorum konuşamıyorum konuşamıyorum
    Konuşursam gözyaşlarım beni boğacak
    Biliyorum, duyuyorum, görüyorum, konuşamıyorum

Bu ayrılık akşamında sen sustuğuma bakma
    Konuşmaya gücüm yok beni anla
    Söyleyemediklerimi bak gözlerimden anla
    Herzaman yanımda kal hiç bırakma
    Sensiz ben yolumu bulamam
    Haykırmak istiyorum
    Konuşamıyorum konuşamıyorum konuşamıyorum
    Konuşursam gözyaşlarım beni boğacak
    Biliyorum, duyuyorum, görüyorum, konuşamıyorum

Yok böyle bir şarkı!...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pelin Batu neden bu kadar ateşli?
    10 yıl önce açıldı
    hayko hüseyin ne yaptı ?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ....sazlılardan havalanan şarkısı bi başka güzel

....İlhan İREM in eserleri tamamen bi hayat felsefesi...

işte hayat yine akıp geçiyor
    işte hayat sensizde yaşanıyor
    ZAMAN HERŞEYİ SİLİYOR......

Ewet OOZKAN İlhan irem ve sevgi ne kadar güzel iki kelime.

...Eminim Bizler dahil bir çok kişinin geçmişinde mutlaka bir iz bırakmıştır......

Mesela İlhan İREM in şarkılarıyla çevrilmiş bi film vardı Tarık AKAN başrolde ya filmi tamamen bana İlhan İREM in şarkıları seyrettiriyordu.O filmi her zaman da o şarkılar sayesinde aynı tadla izleyebiliyorum..

Bende İlhan İREM ve eserleri şöyleki: Hani binlerce kilometre uzaklardan sevgiliyi görmek için gelirsin ama o kadar kıymetlidirki bakmaya kıyamazsın...itşe öyle İlhan İREM in albümleri Gül kokulu Çeyiz sandığında duruyor,onları öyle alenen dinleyemem ayrı bi zamanı vardır hepsi ayrı ayrı ilgi bekler....

PEKİ SİZİN DE VARMI BÖYLE ANI VEYA HİÇ UNUTAMADIĞINIZ Bİ ŞARKISI (TABİİ PAYLAŞMAK İSTERSENİZ)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebudak -- 15 Nisan 2005, 16:05:25 >

• ben ilhan irem'İ her dinlediğimde lise anılarım aklıma geliyor o zaman ben de bu sony nin bir tane kaset çaları vardı hani bu ilk cıkanlar analog olanlar bayada popüler olmuştu bizimde elimeze oyle geçmişti oglen paydoslarında okulun yanında orman vardı cıkardım oraya elimede alırdım cigarayı :) kullağımda kullaklık..güzel anılardı şimdi ilhan iremi her dinlediğimde o ana gittiğimi hissediyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: ebudak

....Selam bende bir ilhan İREM hayranıyım.........
    Dün radyoda İlhan İREM şarkısı duyunca hemen dinlemeye başladım (Malum her zaman rastlayamıyoruz radyolarda) Ama şarkıyı bi bayan SÖYLÜYOOODUUUU.(Tam emin değilim ama GÖKSEL di)
    Yahu benim bildiğim kadarıyla İlhan İREM şarkılarını kimseye vermiyordu.Acaba bu kararından vazmı geçti.Öyleyse ben baya bi geride kalmışım.Baksan izin alınmış kaset çıkmış radyoda bile yayınanıyor.
    BEN BU DURUMA KIL OLDUMMMM......İlhan İREM şarkıları sadece onun sesinden olmalıydı bu bayan taşıyamamış şarkıyı.
    YOKSA RÜYA MI GÖRDÜM.......

BENDE BİR HAYRANI OLARAK ŞİMDİ OKUDUM VE KIL OLDUM

• ben de bir ilhan irem hayranım.her şarkısı farklı bir duygu hissettiriyo bana.eske zamnalara gidiyorum. :((
  • ilhan irem buyuk adam
  • Sazlıklardan Havalanan... diye başlıyor. Kimisi konuşamıyorum diyor şarkının adına... İlhan İrem çizgisini bozmadan sürdürdü sanat hayatını ama son yıllarda son 6-7 yılldır gözlerden uzak... Belkide en iyisini yapıyor; raiting için ses yarışması düzenleyip insanları bir anda sanatçı ilan eden bir medya varken en güzelini yapıyor ama bu kadar suskunlukta kötü...

Bu zamanda kaliteyi bulmak zor... İlhan İrem gerçek bir kalite...

(no smoke)
  • quote:

ErTech Tarih 16 Nisan 2005, 11:31:37
    Sazlıklardan Havalanan... diye başlıyor. Kimisi konuşamıyorum diyor şarkının adına... İlhan İrem çizgisini bozmadan sürdürdü sanat hayatını ama son yıllarda son 6-7 yılldır gözlerden uzak... Belkide en iyisini yapıyor; raiting için ses yarışması düzenleyip insanları bir anda sanatçı ilan eden bir medya varken en güzelini yapıyor ama bu kadar suskunlukta kötü...

Bu zamanda kaliteyi bulmak zor... İlhan İrem gerçek bir kalite...

(no smoke)

ertech

Ewet wildworld
    Ne çok anılarımız var ilhan İREM le...
    Hemen hemen her şarkısında ayrı anılar.....
    Ara sıra trt nin kanallarında çıkardı. Hatırlarmısınız HBB diye bi kanal vardı orada da klip leri çok sık yayınlanırdı.
    Bir gece saat 23:30dan sabaha kadar aynı albümü dinlemiştim...

• ilhan iremin hastasıyım bööle bişe yok ya
    özellikle
    konusamıyorum,anlasana,bosver arkadass
    SÜPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRR
  • quote:

Orjinalden alıntı: esraguner

ben de bir ilhan irem hayranım.her şarkısı farklı bir duygu hissettiriyo bana.eske zamnalara gidiyorum. :((

• ya bilmiyorum ben birde calışan ve surekli pc başındayım onun parçalarında huzur buluyorm rahatlıyorum muthiş adam ..teşekkürler ilhan irem türk müziğine bu kadar kaliteli eserler bıraktığın için
  • Hiç bilen varmı acaba yeni albün çalışması varmı yada yapmayı düşünüyormu...?

GELİGELİVERSEN TESKERE GİDİGİDİVERSEK EVLERE.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: ebudak

Hiç bilen varmı acaba yeni albün çalışması varmı yada yapmayı düşünüyormu...?

GELİGELİVERSEN TESKERE GİDİGİDİVERSEK EVLERE.....

sanırım o da best of culardan
  • Son albümler genelde öyleydi ama yeni albümde çıkmıştı galiba....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.