Şimdi Ara

Bu bilgisayarcılar cidden hırsız :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben de başıma gelen bir olayı anlatmak istiyorum. 2003-2004 senelerinden kalma bir 478pin sistemim var(dı). Haliyle celeron d gibi işlemciler günümüzde işe yaramadığı için pcyi ofise bırakmıştım. Birkaç yıl geçti aradan merak ettim benim pc ne olmuş diye, eskiden küçükken revolt oynardım bir ekran kartım vardı, pc'm toplamaydı. Pci-e bile değil agp slotlu. Sorduğumda bilgisayarcının ekran kartını söktüğü cevabını aldım. Bu ne aç gözlülüktür? 5-10 tl bile etmez ama adam üşenmemiş söküp götürmüş Siz siz olun bilgisayarcıyı çağırmayın, bilgisayarcıya gitmeyin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5-10 liralik seyi bile caliyorlar. Amma acgozluler. Hicbir seyde guvenilmez ki bunlara. Hepsi boyle degil ama cogu boyle maalesef.

• myalperen kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bende bilgisayarcıyım bu yaşıma kadar hayatta oyle bişey yapmışlıgım yok Lütfen Kelimelerinizi Cogul kullanırken biraz dikkat ediniz O kişilik meselesi O adamın Şeref madurlugu !
  • quote:

Orijinalden alıntı: CafeMarina

Kardeşim bende bilgisayarcıyım bu yaşıma kadar hayatta oyle bişey yapmışlıgım yok Lütfen Kelimelerinizi Cogul kullanırken biraz dikkat ediniz O kişilik meselesi O adamın Şeref madurlugu !

Haklısınız hocam şeref meselesi. Genel olarak yazdım ben zaten, ama maalesef büyük bölümü böyle bu işi yapanların, haksız mıyım?

• bilgisayarcıyı dava et istersen bir sor ne için sökmüş senin agp kartın için kasaya tornavida vurmasının bir sebebi olmalı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EV İŞLERİ NİYE BU KADAR ZOR
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kromatit

bilgisayarcıyı dava et istersen bir sor ne için sökmüş senin agp kartın için kasaya tornavida vurmasının bir sebebi olmalı

Belki kolleksiyon yapıyodur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y2kmtt

quote:

Orijinalden alıntı: Kromatit

bilgisayarcıyı dava et istersen bir sor ne için sökmüş senin agp kartın için kasaya tornavida vurmasının bir sebebi olmalı

Belki kolleksiyon yapıyodur

• myalperen kullanıcısına yanıt
    Aynen dogrusun kardeşim sadece Pc sektorunde değil her sektörde uckagıtcılık var mesela bi pazara cıkıyon en ucuz meyve sebze 2 tl :( Bunlara ne demeli :S
  • malzeme çalmaktan ziyade para konusu çok abartı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O 5-10 liralık şeyi başkasına 50 diye satar adam
  • O parçayı arayan adama onu kaçtan kakalayacak o bilin mi sen
  • arkadaşın dükkanında otururken bir arkadaşı geldi,konu bilgisayardan açıldı,adama senin pc ne bunları taktık deyip bir kağıt vermişler ve bayağı yüklüde bir para almışlar,6 ay sonra kasayı satmaya kalktığında durum anlaşılmış,adamların sattığı kasa içinde taktık deyip söyledikleri değil daha düşük modelde parçalar takılıymış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CafeMarina

Aynen dogrusun kardeşim sadece Pc sektorunde değil her sektörde uckagıtcılık var mesela bi pazara cıkıyon en ucuz meyve sebze 2 tl :( Bunlara ne demeli :S

Kardeşim babam pazarcı lütfen çogulculuk yapmadan soyleyin.
    O adamin seref magdurlugu!

• Hepsi değil.Bizimde bir abimiz var fakat çok dürüst ayrıca vatan Bilgisayar dan daha güvenilir bana kalırsa.Tamam adam 100-150 komisyonunu alıyor(ki vatan üstünden fiyat alıp netten getirtiyor parçaları) bunuda söylüyor ayrıca adamın hakkı yani dımdızlakta bırakmamak lazım...

• Genelleme yapmayalım bir çok tanıdığım bilgisayarcı arkadaşlarım gayette ilgililer ayrıca bu forumda da mühendisler parasız bir şekilde size yardım ediyor suistimal etmeden önce bir kez daha düşünelim.
  • valla doğru şöylüyo konuyu acan arkadaş benimde başıma maduriyet geldi arıza tespiti için bilgisayarı gönderdik 2 haftada geldi almaya bi gittim çanta ortalıkta yok neyse çantayı bulduk şarj adaptörleri falan yok geri dönüp sorduk hemen bişey attılar cantaya bi baktık orjinal kablo gitmiş yerine saçma bi marka gelmiş bilgisayardan takır tokur ses geliyodu bi açtım hdd değişmiş kontrol ettim çalışıyomu diye yok daha ne bozuk diski takmışlar o yüzden artık bi sorun olsada parası ne olursa olsun donanımsal sorunlarda orjinal yetkili servise veriyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.