Şimdi Ara

BU BİLGİSAYAR METİN2 OYUNUNU AÇABİLİRMİ LÜTFEN 1 CEVAP YETER :D ++++++++++++++++++++++++++++++++++++ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
7.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Oyunun grafikleri kötü bende bırakacam galiba
    -Kaldırır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abyss

quote:

Orjinalden alıntı: RODEOMUSTAFA

Arkadaşım bırak boşver oynama o oyunu o sistemlede kasar ztn

Metin2 yi artık ilkokul çocukları oynuyo

Sırf ilk okul çocukları var diye 2 yi bıraktım.Geçen sene ben ilk öğretim dim.Aama o kadar bebe yoqtu.Şaman kız karakter var.8 yaşında çocuk sevigLim olur musun diyo.Oun yerine Rissing Force Online'ye başlıcam daha güzele benziyor.

Hocam çok var öyle sevgili olalım diyen çocuk var bende bırakcam sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belki bir ihtimal açar ama minimum seviyede oynarsın o zmnda hiç verim alamassın bence yukleme derim
  • pc yi antika diye satarsan 10.000 falan geçer eline onunla oyun bilgisayarı toplarsın en iyisinden
  • açarsın belki ama ilerleyemezsin. sadece açarsın. aslında grafik falanda yok oyunda nedne boyle anlayamıyorum

arkadaşın laptop i5 4 işlemci 4 gb ram 50 kişilik pazar yerine giremiyordu... sadece 2. koyde kasiliyordu metin kesebiliyordu..

benim arma2 yi ultra ayarlarda oynatan, assasian creed serilerini ultra ayarda, need foor speed shift i gene en son ayarlarda oynatan pc metin2 pazar yerini bırak çölde bile kasıyor...

Sorunlu bir oyun ne dogru durust guncellestirmesi var nede birsey.

??????????
    2009 un konusunu nasıl hortlattınız ? nerden buldunuz birde yanlışlıkla cevap yazdım xD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İsmailKansas -- 16 Ekim 2014; 4:22:58 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.