Şimdi Ara

Bu Bilgisayar Kaçtan Gider?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İşlemci: AMD Phenom II X3 720 Processor 2.81 GHz
    Ekran Kartı: ati radeon hd 4600 series 1GB
    4GB RAM
    Harddisk: Western Digital WD6400AAVS-00G9B1 640GB
    Monitör: 22" LG FLATRON W2234S

Bilgisayar 3 yıl kullanıldı, 1 kez format atıldı (gerektiğinden değil, sadece format atmayı öğrenmek için). Hiçbir sorun, çökme, bozulma gibi durumları olmadı. Bu bilgisayarı şu an satsam kaçtan alıcı çıkar?

Fiyat tahmini alabileceğim bir konu başlığı bulamadım. Yanlış yerse ilgili bölüme yönlendirirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tükenmiş Kalem -- 18 Ağustos 2011; 20:16:28 >

• hiç birinin garantisi yoksa 600 eder gibime geliyor ama araştırmak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: lowrider123

hiç birinin garantisi yoksa 600 eder gibime geliyor ama araştırmak lazım

Garanti yok hiçbirinde.
  • 450 tl eder...
  • Sen bu ilanı ikinci el bölümüne aç hemen cevap gelir. Parça parça daha rahat satarsın
  • hafıza ve ekran kartının en ucuz marka/model kabulü ile sıfırını toplamak 800ün biraz üstüne mümkün. garanti kapsamında 600ün üstüne çıkabilirdi lakin 3 yıl kullanım faktörünü de eklersek 500den yukarı pek çıkamazsınız gibi geliyor bana. aceleniz varsa 450ye kısa sürede alıcı bulunur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferdinnand

hafıza ve ekran kartının en ucuz marka/model kabulü ile sıfırını toplamak 800ün biraz üstüne mümkün. garanti kapsamında 600ün üstüne çıkabilirdi lakin 3 yıl kullanım faktörünü de eklersek 500den yukarı pek çıkamazsınız gibi geliyor bana. aceleniz varsa 450ye kısa sürede alıcı bulunur.

Offf hadi ya... 30una kadar 800 TL bulmam lazım. Elde 200 var. Yani nereden baksan 100-200 arası açıkta kalacam daha
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu bilgisayar ne kadar eder?
    15 yıl önce açıldı
    Bu bilgisayar sizce nasıl
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.