Şimdi Ara

Bu bilgisayar işimi görür mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.hepsiburada.com/dragos-atm9918865-intel-i3-9100f-16gb-ram-240gb-ssd-4gb-gtx1650-oyun-bilgisayari-p-HBV00000Q6JVF

bilgisayarlardan hiç anlamıyorum. Orta seviye Pubg oynatacak,Valhala, Far Cry 6, cyberpunk 2077, gta 5 gibi oyunlarda orta seviyede takılma yaşamayacağım bir pc arıyorum. Sizce bu işimi görür mü? Veya bu fiyata en uygun hangi ürünü alabilirim? Pc toplama konusunda hiç bilgim yok ne yazık ki, ama dediğim işler konusunda bu pc işime yarar mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rickgrames -- 6 Ekim 2020; 23:6:48 >

• Videoyu izleyip kendin karar verebilirsi. Ekranda bir sürü sayılar var hangisi fps diye soracak olursan en altta D3D11 in yanında yazan FPS oluyor.

• anladım hocam baya hoş duruyor açıkçası. Bir sorum daha olacaktı, bu kasaya alacağım monitör belli özelliklere sahip olmak zorunda mı? olmadan verim alamam diye bir şey var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: rickgrames

anladım hocam baya hoş duruyor açıkçası. Bir sorum daha olacaktı, bu kasaya alacağım monitör belli özelliklere sahip olmak zorunda mı? olmadan verim alamam diye bir şey var mı?

Bütçene uygun 1080p 60hz herhangi bir monitör alabilirsin sıkıntı olmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İş görür mü?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.