Şimdi Ara

Bu Bilgisayar Hakkındaki Düşünceleriniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar forumunuza yeni kayıt olmuş bulunmaktayım. Ben Haziran ayında yeni bir bilgisayar almak istiyorum. Şuana kadar toplama bir bilgisayar alma taraftarıydım taki şu bilgisayarı görene kadar ;http://www.vatanbilgisayar.com/Masa%C3%BCst%C3%BC%20Bilgisayar/asus-cg8580-tr001o-intel--i73770k-46ghz-16gbddr3-2tb+128gb-ssd-blu-ray--2gbddr5-gtx680vga-win7-p/productdetails.aspx?I_ID=60765
    Bende Asus bu bilgisayarı toplama yapmışa ve kasanın içinde her türlü oynamayı yapabiliyorsunuz kasanın kapağını açınca garantisi gitmiyor içine istediğiniz parçayı çıkarıp takabiliyorsunuz. Ayrıca yanında güzel bir fare,klavye geliyor ve orijinal windows 7 var. Her ne kadar orijinal Windows 7' ye gerek olmasada bunuda belirtmek istedim. Donanım olarak ta iyi sizce alınır mı bu bilgisayar bence alınır. Toplama daha iyisini toplarsın demeyin herkez öyle diyor fakat toplarmısın ozaman dediğimde kimse toplamıyor. Eğer daha iyisi toplanıyorsa toplarsanız sevinirim.
    Şimdiden Teşekkürler.

• o fiyata arkadaslar sana daha iyisini toplar
  • %25 indirimli hali 5 560 mı yazıyor orada yoksa benim gözler mi bozuldu. :)

Toplayın diyorum toplamıyorlar diyorsun da ne zaman konu açtın da yardımcı olunmadı ki böyle sözler sarf ediyorsun. Bu fiyata o bilgisayar kesinlikle çöp bilgisayar gibi. Bilgisayar çöp değil ama fiyatına göre çöp.
  • bütçen anlaşılan 5.000 tl üzeri arkadaşlar sana monitör dahil 5.000 liraya 10 numara kasa toplarlar merak etme rahat ol
  • offf be hemde %25 indirimli 5620 bunun incelemesini izlemiştim tek kelimeyle berbat çöpppp o fiyata ne pc toplanır be hatta 5620 tl bile etmez.....ben sana sistem yazıcam bekle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal_vatan

offf be hemde %25 indirimli 5620 bunun incelemesini izlemiştim tek kelimeyle berbat çöpppp o fiyata ne pc toplanır be hatta 5620 tl bile etmez.....ben sana sistem yazıcam bekle

şimdi sisteme çöp demek biraz abes olmuş. 3770 ve gtx680 e.kartlı sisteme çöp demek abes olmaz mı?
    fiyatı asus olduğu için çok fazla denebilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: forvet09

quote:

Orijinalden alıntı: Kartal_vatan

offf be hemde %25 indirimli 5620 bunun incelemesini izlemiştim tek kelimeyle berbat çöpppp o fiyata ne pc toplanır be hatta 5620 tl bile etmez.....ben sana sistem yazıcam bekle

şimdi sisteme çöp demek biraz abes olmuş. 3770 ve gtx680 e.kartlı sisteme çöp demek abes olmaz mı?
    fiyatı asus olduğu için çok fazla denebilir..

Bende fiyatına çöp diyorum yazmamışım

yani ASUS adı var diye pahalı...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Haziran ayında alacaksan haziran ayında sormalısın ne alman gerektiğini. O zamana fiyatlar değişir belki yeni işlemciler de gelir.
  • emin ol bu işle uğraşan arkadaşlar o paraya bundan kat kat iyi sistem toplarlar sana bence fiyatına göre çok kötü bir bilgisayar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

Haziran ayında alacaksan haziran ayında sormalısın ne alman gerektiğini. O zamana fiyatlar değişir belki yeni işlemciler de gelir.

Evet haziranda gel sor o zamana hem fiyatlar düşer hem yeni şeyler çıkar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.