Merhaba arkadaşlar forumunuza yeni kayıt olmuş bulunmaktayım. Ben Haziran ayında yeni bir bilgisayar almak istiyorum. Şuana kadar toplama bir bilgisayar alma taraftarıydım taki şu bilgisayarı görene kadar ;http://www.vatanbilgisayar.com/Masa%C3%BCst%C3%BC%20Bilgisayar/asus-cg8580-tr001o-intel--i73770k-46ghz-16gbddr3-2tb+128gb-ssd-blu-ray--2gbddr5-gtx680vga-win7-p/productdetails.aspx?I_ID=60765 Bende Asus bu bilgisayarı toplama yapmışa ve kasanın içinde her türlü oynamayı yapabiliyorsunuz kasanın kapağını açınca garantisi gitmiyor içine istediğiniz parçayı çıkarıp takabiliyorsunuz. Ayrıca yanında güzel bir fare,klavye geliyor ve orijinal windows 7 var. Her ne kadar orijinal Windows 7' ye gerek olmasada bunuda belirtmek istedim. Donanım olarak ta iyi sizce alınır mı bu bilgisayar bence alınır. Toplama daha iyisini toplarsın demeyin herkez öyle diyor fakat toplarmısın ozaman dediğimde kimse toplamıyor. Eğer daha iyisi toplanıyorsa toplarsanız sevinirim. Şimdiden Teşekkürler.
o fiyata arkadaslar sana daha iyisini toplar
%25 indirimli hali 5 560 mı yazıyor orada yoksa benim gözler mi bozuldu. :)
Toplayın diyorum toplamıyorlar diyorsun da ne zaman konu açtın da yardımcı olunmadı ki böyle sözler sarf ediyorsun. Bu fiyata o bilgisayar kesinlikle çöp bilgisayar gibi. Bilgisayar çöp değil ama fiyatına göre çöp.
bütçen anlaşılan 5.000 tl üzeri arkadaşlar sana monitör dahil 5.000 liraya 10 numara kasa toplarlar merak etme rahat ol
offf be hemde %25 indirimli 5620 bunun incelemesini izlemiştim tek kelimeyle berbat çöpppp o fiyata ne pc toplanır be hatta 5620 tl bile etmez.....ben sana sistem yazıcam bekle
quote:
Orijinalden alıntı: Kartal_vatan
offf be hemde %25 indirimli 5620 bunun incelemesini izlemiştim tek kelimeyle berbat çöpppp o fiyata ne pc toplanır be hatta 5620 tl bile etmez.....ben sana sistem yazıcam bekle
şimdi sisteme çöp demek biraz abes olmuş. 3770 ve gtx680 e.kartlı sisteme çöp demek abes olmaz mı? fiyatı asus olduğu için çok fazla denebilir..
quote:
Orijinalden alıntı: forvet09
quote:
Orijinalden alıntı: Kartal_vatan
şimdi sisteme çöp demek biraz abes olmuş. 3770 ve gtx680 e.kartlı sisteme çöp demek abes olmaz mı? fiyatı asus olduğu için çok fazla denebilir..