Şimdi Ara

Bu bilgisayar 4000tl'ye değer mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Oyun için laptop almayı düşünüyordum ve Monster Tulpar T7 v3.1'de karar kıldım. Sizce o bilgisayar verilen parayı hakediyor mu? Bir de oyunları en az high'da kaç sene oynarım?

• quote:

Orijinalden alıntı: UzmanForumcu

Dostum ultrada en az 3 yıl oynarsın bence değer muhteşem özellikleri var sonuçta bikere alınıyor tavsiye ederim.

Arkadaş afedersinde 3 yıl garanti veriyosun burada 3 yılda ekran kartları ve işlemciler moleküler (ışın aracılığıyla) çalıştırılacağı düşünülüyor 3 sene ultra diyemezsin ama 1 sene olabilir Ekran kartı takviyesi olmadan kusura bakma ama 1 seneden fazla ultra olmaz ama mediumda yine tahminimce 40-50 fps alır diye düşünüyorum

Fikirleriniz benim için önemlidir, İyi Forumlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: canercambel

quote:

Dostum ultrada en az 3 yıl oynarsın bence değer muhteşem özellikleri var sonuçta bikere alınıyor tavsiye ederim.

Arkadaş afedersinde 3 yıl garanti veriyosun burada 3 yılda ekran kartları ve işlemciler moleküler (ışın aracılığıyla) çalıştırılacağı düşünülüyor 3 sene ultra diyemezsin ama 1 sene olabilir Ekran kartı takviyesi olmadan kusura bakma ama 1 seneden fazla ultra olmaz ama mediumda yine tahminimce 40-50 fps alır diye düşünüyorum

Nasıl yani? 4000 TL verdiğim notebook sadece 1 sene mi ultrada gidecek sonraki senelerde mediumda 40 50 fps ne anlamı var o zaman o kadar para vermeden x550jk alırıım highda oynarım bu nedir ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: %95

quote:

Orijinalden alıntı: canercambel

quote:

Nasıl yani? 4000 TL verdiğim notebook sadece 1 sene mi ultrada gidecek sonraki senelerde mediumda 40 50 fps ne anlamı var o zaman o kadar para vermeden x550jk alırıım highda oynarım bu nedir ya

Abartmak istemiyorum yeni cikan saglam oyunlardan bahsediyorum ama her cikan oyunu mediumda rahatlikla oynayabilirsiniz beb size bunu diyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• canercambel'in dediği gibi gelişen teknolojiyi takip etmek neredeyse imkansızken 3 yıl ultrada oynayabilirsin demek fazla iddialı bir yorum.

Ekran kartı satışlarını yeni çıkan oyunlar direkt olarak etkilediği için daha çıkmamış oyunun sistem gereksinimi belirlemek doğmamış çocuğa don dikmeye benzer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GcGokhan

canercambel'in dediği gibi gelişen teknolojiyi takip etmek neredeyse imkansızken 3 yıl ultrada oynayabilirsin demek fazla iddialı bir yorum.

Ekran kartı satışlarını yeni çıkan oyunlar direkt olarak etkilediği için daha çıkmamış oyunun sistem gereksinimi belirlemek doğmamış çocuğa don dikmeye benzer.

Cok tesekkur ederim beni tercüme ettiğiniz için
    EDİT:Gercekten tesekkur ederim igneleme felan değil yani :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BartogPL -- 19 Ocak 2015; 17:54:52 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar haklı... Bu devirde bilgisayara yapılan yatırım kadar ölü bir yatırım yok diyebiliriz. Değerini bu kadar çabuk kaybeden başka bir cihaz tanımıyorum ben. Zaten oyunlar olmasa bu kadar ileri modeller hiçbir zaman çıkmaz bu da bir gerçek. Yani işin lokomotifi oyunlar ve şu an alacağınız her ne olursa olsun bir sene sonra sizi bir miktar da olsa yolda bırakmaya başlayacaktır. Ne yazık ki bunun çaresi yok çünkü endüstrinin ilerlemesi için sürekli bir şeylerin eskimesi gerekiyor...
    Netice: ne alırsanız alın ne yazık ki 1-2 seneye kalmaz pişman olursunuz... Hele ki bu ürünü uzun vadeli taksitli almaya kalkarsanız (ki Allahtan 18 -32 aylar kalmadı...!) esas pişmanlık o zaman oluyor.

Şahsen bu durumda masaüstü bilgisayar inanın çok daha makul bir seçim olacaktır çünkü en azından upgrade etmeye daha müsait olduğundan gerektiği vakit bir iki değişiklik yaparak daha ileri konuma atlamak mümkün olabilir . Ama o bile 2 seneyi geçmez haberiniz olsun...

Felaket tellalı gibi konuşmuş olduk ama ne yazık ki durum bu...

Saygılar...
    www.indirimkenti.com

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu fiyata bu ssd değer mi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.