ya ne gerek var.. ona para vereceğine git lisanslı bir ürün al... forma, atkı, eşofman, vs. en azından kulübe katkın daha fazla olur. bence anlamsız bir aksesuar... çok istiyorsan GS saati alabilirsin
quote:
Orjinalden alıntı: kizildere
ya ne gerek var.. ona para vereceğine git lisanslı bir ürün al... forma, atkı, eşofman, vs. en azından kulübe katkın daha fazla olur. bence anlamsız bir aksesuar... çok istiyorsan GS saati alabilirsin
bu da lisanslı ürün
hediye için gerçekten çok güzel
bence çok güzel ama görmek lazım tabi ki kalınlığı felan
fena değil al ama onun yerine hepsiburada.com vb sitelere gir bak oradan beğendiğin olursa gidersin adidas vb yerlere alırsın
quote:
Orjinalden alıntı: balmar
fena değil al ama onun yerine hepsiburada.com vb sitelere gir bak oradan beğendiğin olursa gidersin adidas vb yerlere alırsın
adidas mı galatasaray lisanslı ürünü bu. adidas ta olacağını tahmin etmiyorum. ama dediğin gibi hepsiburada com a da baktım en güzeli bu gibi duruyor. kalınlıkta çok önemli ama gerçekten de hoş bir şeye benziyor.
Ben deri bileklikleri daha cok severim ama bunun parasi deri olaninin yaklaşık 100 ytl fazlası.O yüzden bunu al klube destek olur :D
quote:
Orjinalden alıntı: dynam1s
Ben deri bileklikleri daha cok severim ama bunun parasi deri olaninin yaklaşık 100 ytl fazlası.O yüzden bunu al klube destek olur :D
deriler güzel oluyor gerçekten de ama bende deri bi tane vardı. üstünde gs amblemi ve yanında MCMV yazısı vardı. deri kayışı alttaki bağlantı yerinden koptu gitti kız arkadaşım hediye almıştı bende üstünde ki gümüş yazısını alıp kolumdaki bilekliğe taktım şu anda hala öyle kullanıyorum. o yüzden deri almayı düşünmüyorum
quote:
Orjinalden alıntı: SpeedstaR
quote:
Orjinalden alıntı: balmar
adidas mı galatasaray lisanslı ürünü bu. adidas ta olacağını tahmin etmiyorum. ama dediğin gibi hepsiburada com a da baktım en güzeli bu gibi duruyor. kalınlıkta çok önemli ama gerçekten de hoş bir şeye benziyor.
Manisa'da GS Store yok. Lisanslı ürünleri adidas da satılıyo. Bazen tır geliyo ordan alıyoz.
güzel kardesım guzel mıllet ne anlar böyle bıleklıkten ama Galatasaray'lı olanlardan alma çelik yada krom sade al yani Bende galatasaray'lıyım ama biraz amelelik olur gibi dusunuyorum. Sadeleri daha guzel
guzel bırsey ama kac para kı
Pazarlama olayımız çok kötü. Fenerbahçe gibi yapsak mükemmel olur. Adamlar yakında FB tuvalet kağıdı falan satıcak, bizim storelarda daha siyah eldiven yok.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme