arkadaşlar turkcell hat kullanıyorum bu hesaptaki ayarlar wap mı yoksa gprs mi yardımcı olursanız sevinirim.
İsim ayarla: VODAFONE INTERNET Erişim Adı: internet Kimlik denetimi türü: Normal Kullanıcı kimliği: vodafone Parola: vodafone Protokol: HTTP Ana sayfa URL'si: kullanıcı kendisi belirleyecek! Proxy adresi: 0.0.0.0 Gecikme Süresi (sn.): 90
Gelişmiş Ayarlar -> Statik IP: Boş Yerel telefon IP'si: 0.0.0.0 Statik DNS: Boş Sunucu1: 0.0.0.0 Sunucu2: 0.0.0.0 Trafik sınıfı: Abone
Arkadaşım bu ayar vodafone internet yani gprs ayarıdır. Ama turkcell hat kullanıp internete bağlanacaksan bu vodafone internet ayarı olduğu için bu ayardan bağlanamazsın.Kullandığın oprt ayarını alman gerekiyor.
Almak için "WAP" yaz 2222'ye gönder.(WAP için)
quote:
Orijinalden alıntı: gündemden
Arkadaşım bu ayar vodafone internet yani gprs ayarıdır. Ama turkcell hat kullanıp internete bağlanacaksan bu vodafone internet ayarı olduğu için bu ayardan bağlanamazsın.Kullandığın oprt ayarını alman gerekiyor.
yoo bu ayarlar ile çokta güzel bağlanıyor ve vodafone 360 oturumunu bile sorunsuz açıyor
vodafone360 h1 marka telefon kullanıyorum hattım turkcell ve turkcellin gprs ayarları ile vodafone 360 oturumu malesef açılamıyor bu sebeplede vodafone ayarlarını kullanmak zorunda kalıyorum merak ettiğim nokta ise şu benim turkcellden 1 ay 1gb bedavam var eğer bu ayarlar wap ise bana ekstra bir maliyete sebep olurmu?
Çok ilginç turkcell hat kullanıyorsun vodafone internet ayarıyla bağlanıyorsun. Gerçekten çok ilginç Bağlanmaması gerekiyor :))
Telefonunda ikinci ayar turkcelldir birinden bağlamayınca otomatik olarak diğerine geçer yoksa bağlanamazsin imkansız.