Şimdi Ara

Bu ayakkabı Nereden Bulunur SS'li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir arkadaş Türkiyede aramış bulamamış.Bana sordu bende size sorayım.Modeli crazy light diye geçiyor.Yurtiçi veya yurtdışı sitesi farketmez güvenilir olması önemli.
     Bu ayakkabı Nereden Bulunur SS'li

• Daha yeni çıktı bu playofflarda giydiler en son gelir bi kaç aya
  • O arkadaşı bende tanıyorum çok istiyor 278 granla dünyanın en hafifi güvenilir bi site varsa süper olur bende düşünüyorum
  • Yurt dışı fiyatı 130$ türkiyede 320 TL o yüzden yurt duışı bi site olursa daha iyi olur. kargo bile olsa fiyat farkı çok fazla
  • adiZero mu bu? Derrick Rose'un ayakkabısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.Kaya

adiZero mu bu? Derrick Rose'un ayakkabısı.

Valla ben anlamam bi üstündeki üyenin kuzeni arıyor işte o cevaplasın
  • cazy light
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Kazak Nasıl SS'li
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • www.derrickroseshoes2011.com

ben de alacağım ama güvenilir mi diye araştırıyorum.. Çok ucuz hem de..
  • Şu an İstanbuk'daki neredeyse tüm Adidas'larda var. ama fiyatı 338 gibi bir şey pahalı.
  • Var bu mersinde
  • bizim mağzada var fiyatı 320tl. daha doğrusu İstanbulda ki tüm adidaslarda bulabilirsin
  • işte istanbulda 320TL=200$ yut dışı 130$+ 20 $ kargo. Nasıl bir fiyat anlayışları var anlamadım
  • Çok pahalı, ben de 200 lira civarı olsa almayı düşünüyordum ama hayal kırıklığı
  • Bi ara bi forumda döndü muabbeti bilekleri sağlam olamayan yani daha dogrusu kondisyonu tekniği zayıf olan ayaklarda biraz güvensizlik hissi uyandırıyormus.Malzeme hafif olduğu için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SercaN__ -- 20 Haziran 2011; 2:08:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaylanOZ33
    işte istanbulda 320TL=200$ yut dışı 130$+ 20 $ kargo. Nasıl bir fiyat anlayışları var anlamadım

130$ + %7 tax(vergi) + 20$ kargo = 160$ falan. Demekki 40$ cebe gidiyor.
  • 200tl 'ye buldum ve güvenilir bi site almayı düşünüyorum 44'e kadar var numarası
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.