Şimdi Ara

bu Audi R8 alınırmı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
2
Favori
2.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Sitroen Saxo

Ciddi cevap verirseniz sevinirim. Bu arabayı almak yaptırıp satmak mantıklı olmazmı sizce? Arabada bir far değişcek bir çamurluk yapılcak başka birşey gözükmüyor. BUnlarda çok fazla tutmaz.

Zaten motor arkada önden sıkıntı olmaz vurmasında?

Sence bu arabayı satan adam enayi mi?
    Yani bu adam bir far ve bir çamurluk taktırıp satmayı bilmiyor mu?

Bu adamlar bu işlerin kurdu olmuşlar artık.
    Ağır hasarlı arabaları çıkma parçalarla bir noktaya kadar toplayıp böyle çok az hasarlıymış gibi millete kakalamaya çalışan insanlar.

Tam olarak yaptırsa, sorguladığında ortaya çıkacak olan hasar bedeli alıcıyı korkutacak. Yapılan masrafı çıkaramayacak.
    Ama böyle çıtır hasarlı gibi gösterip insanların canını yakmayı mübah görüyorlar.

Bizim sadece kendini akıllı sanan insanımız da bunları yutuyor.

• Kardesım kendıne güveniyorsan al yaptır hatta satma hemen bikaç ay keyfini sür zarar ettirceğini sanmıyorm fiyatıda gayet uygn tabi sadece görünen hasar ise

Ön tamponun boş hali 1100 dolar civarlarında
    Ön far da aynı şekilde.
    sensörler vs. eklenecek

Eğer ön aksta sorun varsa, 800 dolar civarlarında
    ön diferansiyelde sorun varsa, 4000 dolar civarlarında
    jantta sorun varsa jantın tanesi 450 dolar
    ön amortisörün tanesi 1600 dolar civarlarında.
    ufak tefek bir sürü parça gerekecek başka...

Otur, kendin yap hesabını...

quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Evet çok akıllı bir hamle fiber malzeme ile aracı tamir etmek.

Resimde ki aracın minimum 50.000TL masrafı var, ancak o araç en sakat yerden darbe almış, çok büyük ihtimalle alt takım, bilyalar vs... haşat olabilir ve masraf daha çok olabilir.

Kısaca satan adamlar enayi, sen ise kurnaz değilsin.

50.000 mi Sıfır arabamı alıyon. Hadi farı etsin 10.000 tl.. 10.000 tlyede toplasınlar..

Biz bu şekilde arabayı vuruyoz adamlar 3000 tlye hallediyor komple. Süper spor arabaları özel kılan ne? Onların tamponları dahamı farklı malzemeden ypaılıyor sanayide adam yapamıyormu onu ne farkeder. Tampon tampondur boyayı atınca siyah bişey olmaz.

ahh ahhh

sen 50 bine bu aracı toplayabilirsen KOŞA KOŞA GİT al

al sana bir örnek bugatti veyron lokal boya için 50.000 DOLAR // araba fiyatının 30'da biri kadar ücret SIRF lokal boya için

Arabanın lüksü arttıkça yapılan ücret artar.

bugattinin ilk bakımı (yağ su kontrolü) 15.000 euro

gidip desenya yağ aynı yağ su aynı su benim araba 300 liraya bakımdan çıkarken bu niye 15.000 euro diye

dediğim gibi sen bunu 50 bine topla göbek at sevincinden

bu Audi R8 alınırmı ?

> > < <

• Aracın kazasından ziyade koltukların haline filan bakılırsa bayağı bi ekmeğini yemişler.

Canı çıkmış döşemelerin ve konsolun.

W220 S500L V8 Automat. (Satıldı)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Evet çok akıllı bir hamle fiber malzeme ile aracı tamir etmek.

Resimde ki aracın minimum 50.000TL masrafı var, ancak o araç en sakat yerden darbe almış, çok büyük ihtimalle alt takım, bilyalar vs... haşat olabilir ve masraf daha çok olabilir.

Kısaca satan adamlar enayi, sen ise kurnaz değilsin.

50.000 mi Sıfır arabamı alıyon. Hadi farı etsin 10.000 tl.. 10.000 tlyede toplasınlar..

Biz bu şekilde arabayı vuruyoz adamlar 3000 tlye hallediyor komple. Süper spor arabaları özel kılan ne? Onların tamponları dahamı farklı malzemeden ypaılıyor sanayide adam yapamıyormu onu ne farkeder. Tampon tampondur boyayı atınca siyah bişey olmaz.

ahh ahhh

sen 50 bine bu aracı toplayabilirsen KOŞA KOŞA GİT al

al sana bir örnek bugatti veyron lokal boya için 50.000 DOLAR // araba fiyatının 30'da biri kadar ücret SIRF lokal boya için

Arabanın lüksü arttıkça yapılan ücret artar.

bugattinin ilk bakımı (yağ su kontrolü) 15.000 euro

gidip desenya yağ aynı yağ su aynı su benim araba 300 liraya bakımdan çıkarken bu niye 15.000 euro diye

dediğim gibi sen bunu 50 bine topla göbek at sevincinden

bu Audi R8 alınırmı ?

Bugatti örneği vermişssinde.. Kardeşim o dediğin fiyatlar yetkili serviste.. Adamlar 3 trilyona araba satıyolar.. Onu alan adamın zengin olduğunu bilyiolar 1000 tlye bakımmı yapcaklar? Bakımdanda kazanmak için yüksek tutuyolar.. Ne boyası atıyo yani çokmu özel boya atıyolar.. Git al dünyanın en iyi boyasını sanayide attır en iyi ustaya çokmu farklı atcak Bugatti servisi?? Sen atıyom Fiat arabanı yetkili servise götürüyon 1000 tl fiyat çekiyo aynı bakımı özel servis 500 tlye yapıyor. Anladın umarım???

Bu arabalar jet yakıtıyla gitmiyor veya malzemeleri uçak malzemesi değil. Jantları motoru diskleri kaliper kapakları farklı olabilir ama tamponları bilidğin tampon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sitroen Saxo -- 10 Haziran 2015; 19:48:32 >

• Esp yok. Alınmaz bu araba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

**Hyundai i20 1.2 Style+Pan**
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mydoneoz1

Esp yok. Alınmaz bu araba.

• onu ucuza yaptın diyelim, kaça satıcaksın ? 100.000 euro desek, kimse önden vuruk spor a 300.000tl vermez zaten bence olay da burda. m3 alır geçer adam riske niye girsin, limitleri yüksek olan araçda tamir fikri çok için sinmez alıcı kitlesinin. 1 vergisi de 15.000 civarı sanırım bunların, satmadan size kalırsa muayne,sigorta, vergi baya patlar.

arkadaş troll de olabilir, ancak maksat fikir paylaşımı - millet de ciddiye almış yazıyor diyenlere ithafen

Orijinalden alıntı: serkanarch

onu ucuza yaptın diyelim, kaça satıcaksın ? 100.000 euro desek, kimse önden vuruk spor a 300.000tl vermez zaten bence olay da burda. m3 alır geçer adam riske niye girsin, limitleri yüksek olan araçda tamir fikri çok için sinmez alıcı kitlesinin. 1 vergisi de 15.000 civarı sanırım bunların, satmadan size kalırsa muayne,sigorta, vergi baya patlar.

arkadaş troll de olabilir, ancak maksat fikir paylaşımı - millet de ciddiye almış yazıyor diyenlere ithafen

Neden alınmasın yahu araba önden vuruk olunca gitmiyormu? Eski performansı vermiyormu klimasımı çalışmıyor hopörlör mü çalışmıyor??? Bu arabaların motor arkada diyorum önden vuruk olsa nolcak??

Zaten fotosunu çekcem satmadan önce göstercem kazası bu haldeydi ufak yani. Bu kazaya büyük diyebilirmiyiz??

• bu mötör e lpg de taktılırmı..!!!

ölümüm bile hamallık,
    cenaze alayına.....
  • Ben de bu arabaları kime kakalıyorlar diye düşünüyordum, cevabı buldum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    ayrıca bu arabada sadece tampon masrafı yok sen öyle sanıyorsun fakat şaside kesinlikle bir düzensizlik var. ayrıca bu tarz araçlarda şasi normal binek araçların şasisi gibi değil. hele ki r8'in şasisi space frame prensibiyle üretilmiştir. bunu tamir edebilen usta da sanayide tofaş tamir eden ustalardan olmadığı için sağlam bir bütçe gerek. ayrıca bu araba yüksek performans arabası, en ufak bir işçilik hatası yüksek hızlarda kendini belli edecektir.

bu Audi R8 alınırmı ?

bu Audi R8 alınırmı ?

yapılan masrafla birlikte aracın toplam maliyeti yine zarara götürür. çünkü bu araba kazasız ve boyasız, kapalı garajdaki muadillerinden çok daha kötü durumda, buradan bir değer kaybı var ayrıca kaza durumu da olunca zaten hepsi yapılan masrafı alıp götürüyor.

• Bu audi R8 i duymuştum. Ostimden birinin aldığını tahmini hasarının 120-150 civarında olduğunu söylemişlerdi 2-3 hafta kadar önce.

Ne kadar doğru bilemiyorum. Satılıyorsa bi bildikleri vardır ostim esnafının.

Orijinalden alıntı: Murder Inc.

sanayideki usta sana tofaş tamir masrafı çekecek değil. koskoca r8'i sanayiye sokuyorsun, tokatlayanın haddi hesabı olmaz.
    ayrıca bu arabada sadece tampon masrafı yok sen öyle sanıyorsun fakat şaside kesinlikle bir düzensizlik var. ayrıca bu tarz araçlarda şasi normal binek araçların şasisi gibi değil. hele ki r8'in şasisi space frame prensibiyle üretilmiştir. bunu tamir edebilen usta da sanayide tofaş tamir eden ustalardan olmadığı için sağlam bir bütçe gerek. ayrıca bu araba yüksek performans arabası, en ufak bir işçilik hatası yüksek hızlarda kendini belli edecektir.

bu Audi R8 alınırmı ?

bu Audi R8 alınırmı ?

yapılan masrafla birlikte aracın toplam maliyeti yine zarara götürür. çünkü bu araba kazasız ve boyasız, kapalı garajdaki muadillerinden çok daha kötü durumda, buradan bir değer kaybı var ayrıca kaza durumu da olunca zaten hepsi yapılan masrafı alıp götürüyor.

Ben bunu sanayide jet gibi yaptırırım usta varya çıldırtır bunu uçurur adeta.. Ayrıca tekrar diyorum kazalı olsa nolucak alcak adam kaç para ucuza alcak? Önden kazası var bu aracın motor arkada etki etmezki?

• Sitroen Saxo kullanıcısına yanıt
    hala motor arkada deyip duruyorsun, trollüyorsun onun farkındayım da, bilgi almak isteyenler nasiplensin.

Orijinalden alıntı: Murder Inc.

hala motor arkada deyip duruyorsun, trollüyorsun onun farkındayım da, bilgi almak isteyenler nasiplensin.

Ben sana ciddi söylüyorum. Kardeşim bu devirde motoru önde olupta önden kaza yapan direk kaput zarar görmüş araçlar bile satılıyor kimse ona bakmıyor motor sağlam değilmi ona bakıyorlarken sadece ön çamurluğu gitmiş aracın sıkıntısı ne olcak onu söylüyorum??

Neden almasın alcak adam.. Bu arabanın piyasası 140.000 euro yani 420.000 tl... Bu araç 260.000 tlye satılıyor.. Sen bu aracı 40.000 tlye tamir ettirip 350.000 tlye satamazmısın??

Sen 50.000 tl kar etceksin alcak adamda 70.000 tl kar etcek. Adam niye 70.000 tl fazla versin gidip? Ayrıca satarkende dersin sadece ön çamurluk boyalı ne var bunda !
  • Gençlik oturduğu yerden mantık kurmacayla yola çıkınca böyle oluyor. Birşeyler bilinirse mantık kurulur ne yani ne farkı varlarla hiçbirşey bilinmeden bilinmeyen dünyalar ile ilgili mantık kurcalanmaz beyin bedava derler sonra.
    O araç 50 bine yürütülmez. İşçilik faturası oha dedirtir binekçilerin çoğuna. Öyle ne yani tampon işte demelerle olmuyor aynı yere montajlanan herşey aynı itibarda olmuyor. :) Kendi gittiğiniz sanayide porsche'ler ferrari'leri tamir edebiliyorlar sanmayın.
    Bu tip araçlar ancak tr de proje aracı yapılacaksa ki o da plakasız pist aracı felan olur alınır belirli garajlara yatırılır bir daha doğuş yüzü görmez üzerinde çalışılır tipine çok bakılmaz. De R8 buna yönelik bir araç değil tercih edilmiyor edilmesinin mantığı da yok. Bunun dışında milletin aklıyla oynamaya kalkmazsan rakamı öldürürsen elbet alan birileri çıkar alana satana hayırlı olsun ne diyelim.

• Al bu aracı yürüyorsa çık bulgara orda toplarsın
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.