Şimdi Ara

Bu aşk acısı çok zor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hem kurtulmak istiyorsun bu acidan hem de acıya magruz kalmak istiyorsun. Unutmak istiyorsun ama bir yandan unutmak istemiyorsun.
    Resmini bakınca sinirli isen sakinlrsiyorsun. Mutlu isen üzülüyorsun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• yalan dolan

• resimlerini sil takipten çık başka birisine aşık ol. aşık olamazsan unutmaya çalış aklına getirme geçiyor

• Yok be hocam. Bu benim birazcık unutmuş halim. 3 4 yıl önce neredeyse her gece ağlıyordum. Bence dünyayı yaşanabilir bir yer kılan tek şey aşk.

• Hocam zamanında bütün resimlerini sildim ama pişman oldum o resimleri geri bulmak yüklemek neredeyse 1 ayımı aldı. Daha ölene kadar silemem.

• benim gibi çirkinseniz aşık olma derdiniz olmuyor. insan kendine yakıştıramıyor aşık olmayı çirkinlikten

• Aga her şeyi silersen unutursun ha zaten silemiyosan zor bas gitsin çöp kutusunun üstüne

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Resimleri falan silmekle olacak iş değil. Eğer yapabiliyorsan başka kızlarla (ilk başta istemesen de) çık. Başka kızlarla çıkınca normale dönersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Good_Library -- 6 Mayıs 2021; 12:52:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu virüs yüzünden evde tıkandım kaldım. Üniler açılsa belki bir kız arkadaş bulup unuturum.

• Ne kadar oldu ayrılalı?

• akbey617 kullanıcısına yanıt
    5 yıl önce reddetti beni. Hiç beraber olmadık.

• cicibebe bağımlısı kullanıcısına yanıt

Baskılanan duygu insanı esir alır, zamanla da takıntıya dönüşür. Hafife aldığımdan demiyorum ama sağlıklı bir aşk acısı gibi görünmedi bana, hocam. Dediğin gibi belki karşına biri çıkarsa unutmak daha kolay olabilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.