Şimdi Ara

BU ARALAR PS 3 alınırmı?4 BEKLENİR Mİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm ps 4 çıkmadan uygun buldugum ps3 500 gb 400 liraya alınır mı yoksa ps 4 beklenir mi?ama ps 4 e 1500 tl de vermem sanırım çok pahalı..tabii fiyat bu kadar olur mu bilmiyorum ...oyun olarak fifa 14 pes 14 oynanır zaten yani bu oyunlar için ps4 e beklenir mi ... sizce 1000 e felan gelir mi ps 4?sizce beklemeliiyim... yoksa oyunalr çıkınca alıcam...

teşekkurler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0E0B8030F -- 19 Ağustos 2013; 14:28:06 >

• online oynamak için para verirsen bekle
  • quote:

Orijinalden alıntı: gtrstden

online oynamak için para verirsen bekle

sony oyun takasının olacağını online için para alınmayacagını demedi mi_
  • Benim fikrim paranı biriktir ps4 al ps3 boş ver şimdi almanın tadı çıkmaz biriktir paranı derim. Bf4 ün tadı bir başka olur tabi seviyorsan

BU ARALAR PS 3 alınırmı?4 BEKLENİR Mİ  BU ARALAR PS 3 alınırmı?4 BEKLENİR Mİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SilentKing98 -- 19 Ağustos 2013; 14:33:53 >

• Gayet guzel alinir bana gore bu nesilin 360 ps3 daha en az 1 sene giderleri var..ps3 te ornegin oynaman gereken bir suru saglam ex var..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Exc. ler hariç ps4 için çıkacak oyunların en az 1 sene daha ps3 içinde çıkacağı ve şimdiye kadar çıkmış olan kaliteli exc. ler düşünüldüğünde tabiki alınır. Şu anda koleksiyonumda olan çok sayıda exc. var ve ben bunları ps4 alsamda oynamak isterim. Ps4, ps3 disklerini çalıştırmadığından ps3 üm bozulursa tekrar bir tane alırım mesela. Ayrıca ilk çıkan cihazlarda genelde hep bir takım problemler olabiliyor. O yüzden çıkar çıkmaz alma taraftarı değilim ps4 ü. En az 1 senesi daha var benim için tabiki kendi düsüncem. Kısacası ps3 ün daha 1-1,5 sene zamanı var. Bence al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fikrimi değiştirdim bence de al daha oynamadığın bir sürü güzel oyun var tlou gibi mesela
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. El bu pc alınır mı
    3 ay önce açıldı
    Bu Normal mi? 1.5 Dci
    4 yıl önce açıldı
    cs 1.6 ne zaman çıkıyor?????
    22 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ooo 400 tl ye 500 gb MUHTEŞEM bence almalısınız bende 1 hafta önce aldım süper bişey ya keşke daha önce alsaymışım dedim:D
  • Ben de 1 ay olmadı ps3 aldım 12gb 315 TL'ye yapıştırın bi tane sizde, sonra bide last of us alında, kendinize gelin ps3 makinanın ne kadar iyi olduğunu görün, zaten en kötü 100 TL zarar edersiniz satarken
    Fifa 13 çok fazla güzel görüntüsü vs zaten ps3 de.
  • çok çok teşekkurler butun yorumlara....çok iyi fikir verdiniz arkadaşlar...sağolun...
  • bir bayanım ama kardeşim sürekli bunlarla haşır neşir olduğundan dolayı biliyorum 4 alacam deyip duruyordu bence 4 ü bekleyin herhalde 4 daha iyidir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.