Şimdi Ara

Bu Araçtan Uzak Durun (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orijinalden alıntı: emreoz25

Yalan söylemese, dürüstce anlatsa yine alacaktıniz belkide. Böyle yalan dolan iş yapanlari anlamak güç.

Yok yok almıyorlar, hatta bu araç kazalı 10 bin daha indirim yap diyorlar

haksızda değiller kazasızla kazalı arabaya aynı parayı vermek akıl karı değil.
    kazalı araba alınmaz demiyorum bak :) sadece biraz daha uyguna alınır tabi 10 bin değil o da
  • Satılık ilanında, kaputa çocuk bindirilmiş-, vites koluna tespih asılmış fotoları koyanın ilanına pek bakasım gelmiyor. Bunlar insani durumlardır ama satılık ilanına koyacağın foto sade ve temiz olmalı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: rocco86

quote:

Orijinalden alıntı: weycell1905

6 adet hasar kaydına çividir çivi diyecek kadar pişkinliğe de pes yani..

hocam 8 adet hasar kaydına araç hatasız onlar sadece ön - arka tampon diyen bir adamla bizzat telefonda görüştüm :D :D

Daha pişkinleri de varmış desenize :)
  • Sanayide 96 model LPG li Maruti bakıyorum. 4.500 TL istiyor toplanmış arabaya
    4.000 TL ye bırakırsa alırım .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanlık mı bu şimdi. Yazık
  • Maruti yi sürdüm
    Arka kapı dıştan pas tutup delinmiş, Daha binerken bana göre olmadığını kafamı zar zor kabine sokarak anladım. Kafam tavana fazlasıyla değiyordu.
    Hız göstergesi çalışmıyordu, debriyaj epey yukarıdaydı ama iyi kaçıyordu namıssız...
    Ancak "Ben bu araba için pazarlık etmem, beğenmedim" dedim ve 2013 model Auris 1.6 CVT Active Skypack' imle oradan ayrıldım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler aracın sahibi babam olur... Kendisi arabadan pek anlamaz,arızası veya kazası olduğu zaman gider ADANA-OTOKOÇ'a aracı bırakır yaptırır. Kasko olaylarındanda anlamaz. İlanı bir arkadaşının oğlu açmış(haberim yok,olsa idi herşeyini yazardım). Araca yapılan herşey kaskoya işlenmiş, değişen parça orijnaldir. Ararsın OTOKOÇ-ADANA servisini kayıtlarına baktırırsın. Tekrardan diyorum benim haberim olsaydı bu terbiyesizce yapılan yorumların hiçbiriine müsaade etmem, şimdi ettiğim gibi.
    Burada klavye delikanlılığı yapmayın! Terbiyesizce ve seviyesizce yorumlar yapılmış. Nasıl dersin Araçın KM ile oynanmış diye! Nasıl dersin ÇAKAL arka tamponu koymamış diye! V.s V.s V.s
    Konu ile alakalı artık seviyesizce yorum istemiyorum... Bir sıkıntısı bir derdi var ise benimle görüşsün!
    Konuyu açan EnDİVİT ( Adam galerici felan değil, şimdi ağzımdan küfür felan çıkar diye aramadım adamı ama lanet olsun böyle insanlara. ) beni ara bana küfür et kardeşim! 506 500 55 57

• ama hakikaten donanimhaber büyük bir site. satıcı ile alıcı nasıl denk gelmiş
  • Vallah büyük bir site baksana nereden nereye geldi konu.
    Lakin burada EnDİVİT nickli arkadasin kabahati yok yazilanlara bakti arazi.hadi ilani komsu çocuğu verdi de telefondaki bilgileri kim verdi?

• Yahu kardeşim yapılan hiçbir yorum adam akıllı mantıklı değil.. O km yi oynayan diyenler gelsin adanaya Nereye derse oraya gidelim Eğer KM de oynama var ise aracı ben Vereceğim arabayı... Eğer yok ise nasıl yüzümüze bakacaklar. Ben açıklamamı yaptım Babamın anlamadığını yazdım artık takdir allahın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fozcann

ama hakikaten donanimhaber büyük bir site. satıcı ile alıcı nasıl denk gelmiş

İlanı gördüm ve ilan sahibinde yazan kişiyi ve arabayı tanıdığım için ben söyledim, fazla büyütmeyin lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasmus61

Vallah büyük bir site baksana nereden nereye geldi konu.
    Lakin burada EnDİVİT nickli arkadasin kabahati yok yazilanlara bakti arazi.hadi ilani komsu çocuğu verdi de telefondaki bilgileri kim verdi?

Onu da söyleyelim güzel kardeşim. Dediğim gibi babam anlamaz aracı bırakır ararlar şurayı yapalım mı diye? yapın der... Zaten masraf kaskodan oradan buradan heryerden belli olur. Ben çok şahit oldum, ya siz kaskodan halledin işte diye dediği olmuştur.Bu olsun eski araçları olsun. Babamında bildiği çivi ile lastik değişimi birde tamponmuş. Neyse şimdi kimse kimsein tadını bozmasın.
    Benim burada sinir olduğum nokta yapılan önyargılı yorumlar... Tekrar diyorum KM ile oynanmış diyen arkadaşlar adanaya yakın ise veya adana da ise istediği yere götürelim aracı. Yazık günah gerçekten işgüzar olmayın.

• Konuyu açan arkadaş sonuna kadar haklı.Km oynama meselesini falan demiyorum.Telefon açıldığı zaman boya değişen yok demeyecek o zaman.Bilmiyorsa bilmiyorum diyecek insanların vaktini,ekspertiz parasını boşa çalmaya hakkı yok.Arabanın bir yerinin değiştiğini bilmesi için babanın arabadan anlamasına gerek yok.İnsan kendi kullandığı arabayı bilmez mi yahu insanları saf mı zannediyorsunuz?Bu adam 75 bin para verip babanın sözüne güvenip o arabayı alsaydı ne olacaktı?Sonra haberimiz yoktu mu diyecektiniz?Yazık günah değil mi adamın parasına?Aracın tam 4 parçası değişmiş.Baban arka tamponla lastiğe çivi battığını biliyor da bunları bilmiyor mu?Biz araba satarken yalancı çıkmamak için gidip kendimiz yetkili bayiden ekspertiz aldık.Gelen müşteriye de arabanın durumu bu git istediğine göster farklı bir şey çıkarsa ekspertiz paranı biz vereceğiz dedik bu kadar dürüstlük çok mu zor?Para,pazarlık mevzusuna geldi mi herkes her şeyden anlıyor.Bence burda ahlak dersi vermeyi bırak biraz dönün de kendinize bakın.

• quote:

Orijinalden alıntı: meth01

quote:

Orijinalden alıntı: rasmus61

Vallah büyük bir site baksana nereden nereye geldi konu.

Onu da söyleyelim güzel kardeşim. Dediğim gibi babam anlamaz aracı bırakır ararlar şurayı yapalım mı diye? yapın der... Zaten masraf kaskodan oradan buradan heryerden belli olur. Ben çok şahit oldum, ya siz kaskodan halledin işte diye dediği olmuştur.Bu olsun eski araçları olsun. Babamında bildiği çivi ile lastik değişimi birde tamponmuş. Neyse şimdi kimse kimsein tadını bozmasın.
    Benim burada sinir olduğum nokta yapılan önyargılı yorumlar... Tekrar diyorum KM ile oynanmış diyen arkadaşlar adanaya yakın ise veya adana da ise istediği yere götürelim aracı. Yazık günah gerçekten işgüzar olmayın.

Bu yorumlardan sonra sinirlenmeni anliyorum ama yazilan şeyler haksiz da degil.Etliyi sütlüyü iyice ayirt etmek gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orijinalden alıntı: Göttingenli Ethem

Yav zaten sorgulatınca aracın neyi var neyi yok çıkıyor piyasaya. Neden böyle yapıyorlar anlamıyorum.

edit: Ulan km ile oyna da bu kadar belli etme. Direk 30000 yapmış. Bari salla bir şeyler.

Yok öyle değil
    Geçen hafta kelepir dizEl kapatacağım diye pert alıyordum direkten döndüm
    Tüm sorguları tertemizdi

Nasıl olur üstad o biraz açıklar mısın? Nasıl ortaya çıktı her şey?
  • Bu araba kesinlikle 30.000km de değil.
  • Sadece jantları satıyormudur acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sadece Sürücü

quote:

Orijinalden alıntı: Berk Erden

Sadece jantları satıyormudur acaba

Jantlar kaynaklı olmasın. Ortalık iyice karıştı dikkat edin

Benim anlamadığım nokta, babana garezin mi var da kendi arabanızın ilanını kendin açmıyorsun
    5-10tl neyse git yıkattır, forumda takılmasını bilen adam, forumun tavsiyesi ile sahibinden ilan açmasını da bilir.

Ayrıca arabaya nasıl bir eziyet ediyorsanız menzil-depo oranına bak Umarım iyi bir insana denk gelmez o araç, mafyavari tiplere gitse bari

Ilan acildigi sirada mersindeymis, komsunun cocugu acmis ilanida. Gelin adanaya nereye isterseniz gosterelim kmde oynama varmi diyede yazarak numarasini verdi kisi. Ceyrek depo 230km gayet normal bence.

Kiside sizler gibi her gun forumda takilan asosyallerden degil, ben dedim boyle konu acmislar diye, merak etme.

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

Arkadasın araba 110 bin de. Ama bundan kat be kat daha temiz. Ya km düşürülmüs ya da arabanın anasını aglatmıslar bu km de

+1

• İnşallah hakedene gider de dürüst birinin canını yakmazsınız. Özür de kabahatten büyük. Arabaya 75bin TL fiyat çekmeyi biliyor ama onca hasardan haberi yok. 3000 liralık anadol olsa anlarım. Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış. O hesap...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.