Şimdi Ara

Bu araçları alan var mı?(Mercedes CLS) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Evet ama özellikle Avrupa'da araba yaşlandıkça onun yıllık gideri artıyor. Kasko ve vergi olarak. Ama Türkiye'de aracın yıllık gideri arabanın yaşıyla ters orantılı. Bir de nüfusu Türkiye'den çok daha az olan ülkeler Türkiye'den çok araç satıyor, ya da yüz ölçümü daha küçük olsa bile daha çok karayolu var. Dürüst olmak gerekirse bizde yapılan yeni karayollarının her birisi rant amaçlı olduğu için yapılmaması taraftarıyım ama gerçekler de bu yönde.

Aynı zamanda Avrupa'da işçilik maliyetleri Türkiye'ye kıyasla çok yüksek olduğu için insanlar arabasında bir sorun olduğunda tamir ettirmek yerine hurdaya ayırabiliyor. Bu da önemli bir etken.
    NİSSAN JUKE 1.5 DCİ
    CHEVROLET AVEO 1.4 LTZ AT
  • Ne ilginç adamlar var ya

Konuyu açan arkadaş sen neyin kafasındasın?

Bu aracı köylü kafasındaki işçi memur çocuğu alacak değil ya.

Araç 5000cc motora sahip bilmem farkında mısınız? Ömründe görmediğin adını duymadığı bir sürü özelliği var. 270bin de olmasının ne önemi var?

Zaten aracın yıllık vergisi 9.556,00 TL

Tam bir zenginin malı züğürdün çenesini yorar konusu olmuş. yazık la ne kadar işsizseniz artık
  • Bazı arkadaşlar karşısındakini tanımadan mesaj atıyor. Bazı arkadaşlar da ne demek istediğimi çok iyi anlamış ona göre cevap vermiş. Köylü çocuğu nedir ? Bu aşağılama ifadesi mi? Burada kendimi övecek değilim sizin gibi.
    Benim demek istediğimi anlayan anladı. Burada ahkam kesenlerden kaçına 180bin TL versek bu aracı alır? Avrupa'da bu km'de Mercedes para etmiyor. Memur çocuğu köylü çocuğu olmakla alakası ne?? Bir kez daha anladım şu forumda değişik insanlar olduğunu.

Orijinalden alıntı: ALPEREN A.

Mercedes de olsa 270bin km yapmış bir araca 185bin TL paranız olsa verir misiniz? Bana hiç mantıklı gelmiyor. Sahipleri satabiliyor mu acaba? İlan da eski zaten. Benim o kadar bütçem olsa gider E serisi alırım. Sizce de öyle değil mi?
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-vizyon-otomotivden-full-plus-full-cls500-193095155/detay

Tam benlik bir konu.

Benim mantıgım şu şekilde işliyor.

Sıfır araç alsak o rakamlara bir kere her sene 20bin tl kaybımız olucak yada olmadı 3 sene içinde 50bin tl.

Aracın şanzıman ve motor fiyatına bakıyorum ve 20-30 bin tl ise her türlü ikinci eli zayıf olan araçlara yöneliyorum.

8 silindir keyfini hiçbir 4 silindirli araç yaşatamaz.

Sınıf farkı var onu hesaba kat.

160-180 bin bandına siz e serisine binmek istersiniz ben 2007-2008 cadillac escalade :)

Güçlü araba ve konfor arıyan birisi için varsın sıfır olmasın.

2 yıl fx35 80bin km kullandım , lastik ve bakım masrafım 10bin tl olmuş , alırken 60bine satarken 75 bine sattım , ikinci eli zor olur derler , ustam aradı aracın satılıkmı fiyat ne dedi. Satmayı düşünmediğim aracı sattım

Satılmayacak mal yoktur kısacası.

Umarım biraz olsun anlatabilmişimdir.

• Motoru daha yeni açılıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

seviyorum burayi .

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-2010-mercedes-cls-320-cdi-gumus_siyah-ahsap_direksiyon-arka_klim-235709412/detay

Resmen ateş ediyor araba

• quote:

Orijinalden alıntı: FerrOfficial

Helal olsun 270.000 km boyunca cls500 e tupsuz binebilmek

Arabanın fiyatı kadar benzin parası çıkmıştır

Orijinalden alıntı: EnginAKB

MErcedes motoru 1 Milyon yapar ıvır zıvır bunlar hep geyik, Sıfır alınıp 2 senede servisten çıkmayan ML gördüm ben,
    Kendime almak için daha 105 Bin KM W211 CDI220 de expertizde dünyanın sonu çıktı, süpapları bilmem nesi, araba bakımları Km'sinden önce yapılmış tertemiz bakılmış bir araçtı.
    Bunlar tamamen geyik, zaten ciddi alacak olan düzgünce araştırır da, uzaktan sallaya salalya kamuoyu oluyor işte böyle.

1 milyon yapar yapmaz o biraz şans biraz da bakımına bağlı ama mercedes motorlarının dayanıklılığı uzun ömürlülüğü yılllardan beri gelen bi kanı.

Sıkıştırma oranı da genelde mercedes te bmw den daha düşüktür genelde bu da uzun ömürde merso lehine bi durum.

Orijinalden alıntı: bianconera

quote:

Orijinalden alıntı: EnginAKB

MErcedes motoru 1 Milyon yapar ıvır zıvır bunlar hep geyik, Sıfır alınıp 2 senede servisten çıkmayan ML gördüm ben,
    Kendime almak için daha 105 Bin KM W211 CDI220 de expertizde dünyanın sonu çıktı, süpapları bilmem nesi, araba bakımları Km'sinden önce yapılmış tertemiz bakılmış bir araçtı.
    Bunlar tamamen geyik, zaten ciddi alacak olan düzgünce araştırır da, uzaktan sallaya salalya kamuoyu oluyor işte böyle.

1 milyon yapar yapmaz o biraz şans biraz da bakımına bağlı ama mercedes motorlarının dayanıklılığı uzun ömürlülüğü yılllardan beri gelen bi kanı.

Sıkıştırma oranı da genelde mercedes te bmw den daha düşüktür genelde bu da uzun ömürde merso lehine bi durum.

Yani dizel motordan bahsediyoruz, iş makinası, Kamyon gibi falan 3000 Litre 120 HP falan ayarında değilse her zaman risk vardır.
    ML'yi benim mükelleflerimden biri sıfır aldı, aldığı yerde zamanından önce bakımları yapıldı hep, servisten servise dışarı çıkmadı araç,
    adam iki senede arabayı kullanamadı desem yeridir, küfür kıyametti sürekli servisle, Mercedes'e iade için dava açmayı bile düşündük,
    sattı neredeyse kurban kesecekti adam. Cayenne aldı sonra şimdi bulutların üzerinde :D

W211'i de ben bildiğim bir esnaftan alacaktım araba daya 105 Binde yine o da servisten servise çocuk gibi bakılmış bir arabaydı,
    gerek yok ama, Ne olur ne olmaz diye bi servise sokalım abi dedim, aman Allah'ım, servis açık açık aldıktan sonra 10-15 Bin masrafı kucağında bil dedi,
    orda kaçak var belli, burda patlak var analizlerin sonucu bu diye saymaya bir başladı, abi Allah selamet versin kalsın dedim :D

Yani dediğin gibi biraz da şans işi, tabi ki Bmw'ye bu konuda çok daha mimli, E39 kullanıp özel servislerde mekik dokumayan ocağına incir ağacı dikilmeyen yoktur hemen hemen,
    E60 larda sandık motor değişimleri bile furyaydı bir ara 2007-2008 Modellerde.

Yani Mercedes değil ne olursa olsun, 100 Bini bandını geçen tüm araçlar ciddi riskler barındırır, iyice baktırmak gerekir, he benzinli ise çok çok motor yaptırır 5-10 bine kurtarırsınız,
    ama dizel olunca orada biraz sorun var, bir araba parası riski çıktı çıkacak diye köşeye yazmak gerekir.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.