Bildirim
Bu araca talip olacağım. Öneri! (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: tmac28
Sizlere katılmıyor değilim arkadaşlar sadece küçüklükten bu yana e30 kasa hayallerim vardı o yüzden ankaradan bi araç alıp bi yazlığına binicem.
Araç el değiştirmiş anladığım kadarıyla araç çok sıkı diye kilit difransiyeli de çıkartmışlar. Kaza olayını duymadım nedense kimse bu araca sıcak bakmıyor ailem dahil. Ne yapmalıyım 20 bin para var el emeği göz nuru.
20.000 Tl param var demişsiniz. El emeği göz nuru demişsiniz. Yazık etmeyin paranıza. Dizel bir araç alın 2000 model üstü. Kafanız rahat etsin. Güzelde bir bakım yaptırırsınız. Sorunsuzca binersiniz. Kolay gelsin. -
Bu hurdaya verilen her kuruşa yazıktır,ayrıca bu tip arabaların sahipleri hakkında hep olumsuz ve önyargılı düşünürüm. -
Konu benimdir arkadaşlar @tmac28, amcaoğlunun hesabı tesadüfen bakmadan konu açıldı o yüzden normal hesabımla devam ettireyim.
İstanbul'da yaşadığım için Ankara'da da eş, dost yok aracı sorup soruşturamıyorum internetten öğrendiğimce.
2.8 motor doludur denenmiştir. Bronz balata
shorşşft vites ... 3.64 diferansiyel
gerçekten çok sıkı bir araçtır.
Bu açıklamayı yapan bu aracı kullanan bir genç arkadaş fakat araç çok sıkı olduğundan kilit difransiyel sökülmüş diye duydum geçenlerde de kilitsiz aracı çevirip video paylaşmışlardı bu yüzden alırsam kilit difransiyeli de istiyeceğim.
Bana da çok gelen rakama gelince arkadaşlar Türkiye sanayicilerin yüzünden olduğu söyleniyor. Ömürlük de binebilirim ama kimse araca sıcak bakmadığı için ailem dahil, bir yaz binip satmayı düşünüyorum. - Yaklaşık bir yıldır aracın takipçisiyim, ilk yorumu yazan @obt hocam bana da öyle geliyor ki araç el değiştirmiş...
Kaza hakkında da hiç bir bilgim yoktu şimdi onu araştırıyorum. Tüm mesajlarınız için teşekkür ederim.
Konu günceldir. Bu arada tahminen İstanbul trafiğinde kaç krş yakar, uzun yolda ne kadar yakar. Aracı alırsam ve ömürlük olursa çok iyi bi restarasyona sokmayı da düşünüyorum. Çok zengin değilim, sadece sekiz yıldır E30 kasa hayalim var elime para geçtiği için hemen almak istiyorum.
Bu araçların en çok ne masrafları olduğunu da yazarsanız sevinirim arkadaşlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Memymulio
Konu benimdir arkadaşlar @tmac28, amcaoğlunun hesabı tesadüfen bakmadan konu açıldı o yüzden normal hesabımla devam ettireyim.
İstanbul'da yaşadığım için Ankara'da da eş, dost yok aracı sorup soruşturamıyorum internetten öğrendiğimce.
2.8 motor doludur denenmiştir. Bronz balata
shorşşft vites ... 3.64 diferansiyel
gerçekten çok sıkı bir araçtır.
Bu açıklamayı yapan bu aracı kullanan bir genç arkadaş fakat araç çok sıkı olduğundan kilit difransiyel sökülmüş diye duydum geçenlerde de kilitsiz aracı çevirip video paylaşmışlardı bu yüzden alırsam kilit difransiyeli de istiyeceğim.
Bana da çok gelen rakama gelince arkadaşlar Türkiye sanayicilerin yüzünden olduğu söyleniyor. Ömürlük de binebilirim ama kimse araca sıcak bakmadığı için ailem dahil, bir yaz binip satmayı düşünüyorum. - Yaklaşık bir yıldır aracın takipçisiyim, ilk yorumu yazan @obt hocam bana da öyle geliyor ki araç el değiştirmiş...
Kaza hakkında da hiç bir bilgim yoktu şimdi onu araştırıyorum. Tüm mesajlarınız için teşekkür ederim.
Konu günceldir. Bu arada tahminen İstanbul trafiğinde kaç krş yakar, uzun yolda ne kadar yakar. Aracı alırsam ve ömürlük olursa çok iyi bi restarasyona sokmayı da düşünüyorum. Çok zengin değilim, sadece sekiz yıldır E30 kasa hayalim var elime para geçtiği için hemen almak istiyorum.
Bu araçların en çok ne masrafları olduğunu da yazarsanız sevinirim arkadaşlar.
17 bin vermeyeceğin E30 lara bak derim.
Çöpe at daha iyi parayı. Ekstra başka gideri olmaz bari..
-
Tip desen yok, motoru denemedim ama 17 bin lirayı haketcek bir motoru olduğunu hic sanmıyorum. bildiğin şahine benziyor yahu bu. bu aracı alırsan ne petrl istasyonlarından cıkarsın nede sanayii'den. -
bu konuyu acan sahis 100%99 bu aracin sahibi vay akilli vaay..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: +24edition
-
86 model 325 17.250?
fesupanallah kardeş ibretlik paylaşım -
quote:
Orijinalden alıntı: +24edition
+2 saçmalayan da çıktı. Kendi arabam olsa böyle yapmak yerine direk anlatır överdim. -
paranı boşa harcama 2. el dizel temız bi araç bulursan al ekonomık şekilde bin keyfıne göre 1-2 modifiye yaptırırsın peugeot 206-307 hdi bak bence -
Bu tip bi aracı kardeşim kullandı.verdiği yakıt parası aracın parasını geçmiştir.sonra satıp 90 lı model dizel bi mercedese geçti.arabanın yapılış amacının seyretmekle kalmayıp gezme işine yaradığını öğrenmiş oldu.
içinde uhde kalmış olabilir ama o parayı bi daha zor toparlayabilirsin.sabayi vs. dende uzak olduğunu sanıyorum.
ben hayır diyorum. -
gençsin heveslisin inanırım ama
kendinden yaşlı araca mı binecen hemde 13 yaş
şahsi fikrimi söyleyecek olsam bedava verseler depoyu doldursalar yine de tencere kapağına benzeyen jantıyla abidik gubidik tipli arabaya binmem.
iyi geceler...
-
iyi tarafı:sanayide kirli bardaklarda güzel çaylar eşliğinde usta cırak sohbetleri vs..
kotu tarafı:otobüs-dolmuş-metro hepsini özlersin -
quote:
Orijinalden alıntı: VETTEL99
paranı boşa harcama 2. el dizel temız bi araç bulursan al ekonomık şekilde bin keyfıne göre 1-2 modifiye yaptırırsın peugeot 206-307 hdi bak bence
Şuan 2005 model peugeot aracımız var aile aracı tabi ben binmiyorum. Benim amacım zaten zevk yapmak bu alacağım araçta hiç bir onaylayan yorum yok gelen yorumların bazılarına da çok güldüm :) hepinize tekrar teşekkür ediyorum.
Arkadaşın dediği gibi gencim kanım kaynıyor herhalde önden çekişli araç kullanmayı sevmiyorum ve de kutu gibi araç istemiyorum o yüzden yaşlı arabalar daha çok hoşuma gidiyor sürmediğim halde bile zevk alabiliyorum.
Burnout la kalkıp her köşe başında ver yansın yapasım geliyor, bmw nin e30 ve e36 hastalığı böyle birşey demek ki diğer kasaları da hoşuma gitmiyor ne yapsam şaşırdım :( kiralayıp mı binsem 6 ay
-
quote:
Orijinalden alıntı: necmi42
Bu tip bi aracı kardeşim kullandı.verdiği yakıt parası aracın parasını geçmiştir.sonra satıp 90 lı model dizel bi mercedese geçti.arabanın yapılış amacının seyretmekle kalmayıp gezme işine yaradığını öğrenmiş oldu.
içinde uhde kalmış olabilir ama o parayı bi daha zor toparlayabilirsin.sabayi vs. dende uzak olduğunu sanıyorum.
ben hayır diyorum.
Her akşam ailemle bu konuyu konuşuyoruz ve de araştırmalar, sorup soruşturmalarım yanı sıra benzininden, direksiyonuna kadar tartışıyoruz kimse onaylamıyor ya da beni sevenler çok alma uğraşma diyor. Parçası zor bulunan bir araç bir de yurt dışından arac getirmek kaç bin liraya maal olur veyatta böyle bir imkanımız var mı? onu merak ettim. -
@abuk subuk tekliflerde bulunup saçma sapan mesajlar çekip ne kendi zamanınızı boşa harcayın nede bizim
ben bu adamdan değil araba sakız bile almam zaten çektiği fiyatta ortada -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: necmi42
ben hayır diyorum.
Her akşam ailemle bu konuyu konuşuyoruz ve de araştırmalar, sorup soruşturmalarım yanı sıra benzininden, direksiyonuna kadar tartışıyoruz kimse onaylamıyor ya da beni sevenler çok alma uğraşma diyor. Parçası zor bulunan bir araç bir de yurt dışından arac getirmek kaç bin liraya maal olur veyatta böyle bir imkanımız var mı? onu merak ettim.
arkadaşım zarar etmeyeceğine inansam, al nolacak içinde kalmasın derim.
ama bu araçların büyük arızalarında zaman+para+sabır+sanayi bilgisi şart.olmazsa satarım denecek bi araç değilki.internette yada pazarda alıcıyı boş ver sorucuyu bile arıyor insan.galericilere alıcı değilde satıcı gibi bi sor ne eder diye.söyledikleri rakama inanamazsın.ufak kardeşim antika ve eski araç meraklısı.bir stop lambası için defalarca sanayiye gittiğini bilirim.satacağı zaman aylarca beklediği olmuştu.ha ileride atıl paran olursa arkana bakmadan alırsın.ben en azından şu an için alma derim.
-
E36 Kasalar için ne düşünüyorsun Necmi abi? -
quote:
E36 Kasalar için ne düşünüyorsun Necmi abi?
yok ben o kadar bilgili değilim.kardeşim ve onun çevresinden yaşadıklarını,yaptıklarını gözlemledim ,ara sırada öylesine kullandım.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X