Şimdi Ara

bu araç için ne dersiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sonuçda galerici ancak cumartesi bakmaya gideceğiz .
    tabiki aracı görmeden yorum yapamazsınız ama
    genel olarak gözünüze çarpan , dikkatinizi çeken birşey varmı ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-nazli,dan-lpg,li-full-laguna.....vade-takas-olur-130336572/detay/

• Epeyce temiz ve diri duruyor.. Yinede ben galericiden almam aracın piyasasınıda bilmiyorum kafanıza yattıysa hayırlı olsun
  • direksiyon kaplamasından belli zaten ne oldugu biz minibüslere yaptırıyoruz bunu :) bi tanıdıgımda var bunun aynısı yeşil rengi o da satıyordu aracını. Sahibinden yani :)
  • Adamlar arabayı öyle bi temizleyip parlatmış ki benim bile alasım geldi
  • sedef kaplamaya bağlı olarak yorum yapmak bilmiyorum ya kafam karışık
  • bağcılar piyasasın'dan mümkünse ekmek,su vs bile almayınız..
  • güncel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Araba Bu Fiyat Eder Mi?
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 13 yaşında Laguna almak cesaret ister.

Düşüncesini bile tebrik ediyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sicakyuz

13 yaşında Laguna almak cesaret ister.

Düşüncesini bile tebrik ediyorum...

hocam inan lagunaya o kadar hevesliyim ki bilemiyorum
    çok cazip geliyor ayrıca zevk amaçlı kullanacağım için düşünmüyorum artık yaşını başını
    alayım kapıda yatsın senelik vergisini vereyim vizesini yapayım amenna
    haftasonlarıda gazımı atayım bineyim gezeyim senede yapsam yapsam zaten 6 bin km yaparım
    olay bundan ibaret işte
  • bu kasalarda ilk koltuklarına bakarım çünkü hor kullanıldımı çabuk yıpranır koltukları eğer değiştirilmemişse gerçekten çok temiz.araç diri duruyor.rengi zaten lagunaya yakışan renklerden.km biraz fazla ama motoruna ve yürürüne bilen birinin bakması lazım alacaksanız.ama alırsanız lütfen direksiyon vites topuzu ve el freni tutacağını değiştirip orjinalini taktırın.,

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-acillll-satilik-129847173/detay#

bunuda inceleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cadillaccts -- 11 Temmuz 2013; 9:30:35 >
  • o araç aylardır sitede satan kişi sürekli bi haller içinde
  • güncel arkadaşlar
  • aracın arka sağ çamurluk hizası düzeltilmiş veya değiştirilmiş gibi geldi bana ayrıca aracı çok parlatmışlar km sorgusuda çıkarsa lütfen sorgulatın
  • Bu araçlar iki tip geldi (motor olarak). Eğer araç volvo motor ise korkmadan kontrollerini yaptır ve al. Eğer değilse tavsiye etmem...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hoşuma gitmedi.Biraz çok güzel görünüyor.alacaksanız iyice baktırmadan kesinlikle almayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ruoja

sedef kaplamaya bağlı olarak yorum yapmak bilmiyorum ya kafam karışık

Minibuscu olunca direk gozler oraya kayiyo hocam :) arac temize benzio ama oradaki galericilerden supriz cikmasi kacinilmaz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arabayı zamanında bi arkadaşım alıp satmıştı kısa süre içinde. Güzel araba ama o para çok gibi. Malum Bağcılar 2 kere düşünmek gerek ayrıca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat295

Bu arabayı zamanında bi arkadaşım alıp satmıştı kısa süre içinde. Güzel araba ama o para çok gibi. Malum Bağcılar 2 kere düşünmek gerek ayrıca.

hocam ilandaki araç mı ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.