Şimdi Ara

Bu Arabaya Ne Kadar Verilir ? ( acil )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
1.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-hatasiz-orjinal-1-4-16v-dohc-105-bg-full-83658217/detay

en fazla ne kadar veriilir bu arabaya ?

arabada hata yok sorun yok 2-3 çizik yüzünden boya var ama komple boya yok orjinal araba

• 2-3 çiziğe aldanma

araba yorgundur zaten genelde gençler kullanmıştır zorlayarak kmside yüksek
  • Ben olsam bu araci almam 97 model arkadasin dedigi gibi arac yorulmustur zaten onun yerine 2005-6 hyundai getzlere bakardim arada 6-7 yas var...

Edit:illa bu olsun diyosan 10-11 civarı eder gerisi bosa verilen paradir degmez...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memo84 -- 24 Ağustos 2012; 3:17:53 >
  • Ben olsam bu araci almam 97 model arkadasin dedigi gibi arac yorulmustur zaten onun yerine 2005-6 hyundai getzlere bakardim arada 6-7 yas var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: memo84

Ben olsam bu araci almam 97 model arkadasin dedigi gibi arac yorulmustur zaten onun yerine 2005-6 hyundai getzlere bakardim arada 6-7 yas var...

Edit:illa bu olsun diyosan 10-11 civarı eder gerisi bosa verilen paradir degmez...
    birçok polo ya baktım hepsi full boyalı bunda kaza yok boya yokmuş motoruda saglammıs zaten 1.4 doch motor sportlıne abs de var
    almadan önce servıste kontrol edılıyor ya o testı yaptırsam bır sorun yoksa boyada yoksa gercekten 13.500 eder mi ?

ayrıca millet boyalı arabaları 12.000 e satıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: MassiveDynamic

2-3 çiziğe aldanma

araba yorgundur zaten genelde gençler kullanmıştır zorlayarak kmside yüksek
    10 bin KM daha düşük,4500 TL daha ucuz.

Benzinli-97 Model-185.000 KM'de bir Volkswagen'e yaklaşık 15 bin lira para verilir mi sizce ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-wolkvwgen-polo-97-degisensiz-96563255/detay

Bana göre ederi budur.

En temizi en masrafsızı 11-12 bin lira eder.

Sahibinden'e bakıp piyasa değeri belirlemeyin,orada 20 bin liraya makyajlı Şahin satan var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pmnpirlo -- 24 Ağustos 2012; 3:32:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: pmnpirlo

Benzinli-97 Model-185.000 KM'de bir Volkswagen'e yaklaşık 15 bin lira para verilir mi sizce ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-wolkvwgen-polo-97-degisensiz-96563255/detay

Bana göre ederi budur.

Sahibinden'e bakıp piyasa değeri belirlemeyin,orada 20 bin liraya makyajlı Şahin satan var.

Alıntıları Göster
    iyi güzel temiz araç ama ben almam alınmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Toyota SUPRA

iyi güzel temiz araç ama ben almam alınmaz

Alıntıları Göster
    linkini verdiğiniz arabayla benim gösterdiğim araba farklı ama bg farkı birkaç ta donanım farkı var gordugum kadarıyla ek olarak benım bahsettıgım arac 1.4 16v doch motor ayrıca bu arac konya da ben ankarada oturuyorum aracı en son 13.500 e bıraktı 13.000 e almayı dusunuyorum serfvıse soktukran sonra eger dedıgı gıbı tertemızse ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: pmnpirlo

Bana göre ederi budur.

Alıntıları Göster
    Araç VW polo bile olsa 3 kapılı bir arabaya üstelik 15 yaşındaki bir arabaya bu kadar para verilmez yazık olur sonra elinden çıkartırken zorlanırsın bu arabanın maksimum edeceğide zaten 12.000 lira daha fazla verilmez bu tarz araç almayı kafana koyduysan bu paralara fiat bravo/bravada bakabilirsin

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-tertemiz-harbiden-bravo-97126489/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-hiz-istiyorsan-dogru-adrestesin-takas-olur-97125900/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iakbay06 -- 24 Ağustos 2012; 3:47:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: iakbay06

Araç VW polo bile olsa 3 kapılı bir arabaya üstelik 15 yaşındaki bir arabaya bu kadar para verilmez yazık olur sonra elinden çıkartırken zorlanırsın bu arabanın maksimum edeceğide zaten 12.000 lira daha fazla verilmez bu tarz araç almayı kafana koyduysan bu paralara fiat bravo/bravada bakabilirsin

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-tertemiz-harbiden-bravo-97126489/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-hiz-istiyorsan-dogru-adrestesin-takas-olur-97125900/detay

Alıntıları Göster
    ayrıca arabanın 2. sahibi gercekten motoru temız hıc bır sorunu yoksa degısenı yoksa + kırmızı renk verılmez mı 13.000 buna gercı adam 14.250 ıstıyodu 13.500 e dustu bende 13000 vermeyı dusunuyoeum ama dedıgım gıbı hhhıc bır sıkıntısı yoksa verılmezmı bu devırde saglam arac bulmak zor eskı modellerde helekı boyasızz

• Sahibinden e bakip arac satacak olsak adamlar yeri geliyo sifirdan fazla fiyat istiyolar,ben cruze satmistim 15 binde 33bintlye nete baktim 36-37 istiyorlar ve kmleride 40-50 bindi yani sahibindeki fiyatlar ucuk kacik fiyatlar,bi de biz sizi uyaralimda sonra DH uyarmadi demeyin ben 11 demistim arkadaslar yine iyi 12 demis
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilimcii

ayrıca arabanın 2. sahibi gercekten motoru temız hıc bır sorunu yoksa degısenı yoksa + kırmızı renk verılmez mı 13.000 buna gercı adam 14.250 ıstıyodu 13.500 e dustu bende 13000 vermeyı dusunuyoeum ama dedıgım gıbı hhhıc bır sıkıntısı yoksa verılmezmı bu devırde saglam arac bulmak zor eskı modellerde helekı boyasızz

Alıntıları Göster
    hocam sen o arabayı almayı kafaya koymuşsun almak için daha cok sebep yaratıyosun kendine...al bence aklında kalıcagına binmiş olursun ...bencede fıyat cok ama bir kere aklına gırmiş o araba

• quote:

Orijinalden alıntı: mhmtx

Bu mesaj silindi.
    Değmez almayın.
  • 10 Milyar bile çok .
    8 bucuk 10 arası falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: uachony indispensable

10 Milyar bile çok .
    8 bucuk 10 arası falan
    15-16 yaşındaki araca çift haneli bir para ödemem. 9 bilemedin 9buçuk eder. bütçe 14bin tl ise 2002 ve üzeri araçlara bakarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RAN99

15-16 yaşındaki araca çift haneli bir para ödemem. 9 bilemedin 9buçuk eder. bütçe 14bin tl ise 2002 ve üzeri araçlara bakarım.

Alıntıları Göster
    Sen bu arabayı almayı kafaya koymuşsun, kendini ikna etmeye çalışıyorsun.
    Buradaki insanlar ne dese boş :)

İyice baktır ve güle güle kullan.
  • quote:

+1

araba güzel olabilir ama o paraya değmez.

İstersen birkaç galericiye telefon et 97 model 3 kapı polo arabam var kaç para ederi de. onlardan gerekli cevabı alırsın zaten
    14 bine çok temiz 2004-2005 getz bulabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: superhead

quote:

+1

İstersen birkaç galericiye telefon et 97 model 3 kapı polo arabam var kaç para ederi de. onlardan gerekli cevabı alırsın zaten

Alıntıları Göster
    iki kapı olsa 12 bin ederdi; fakat tek kapı 10 bini geçmez galiba...

• quote:

quote:

+1

14.000 e getz bulabılırsın demısın ama sanmıyorum o fıyata getz oldugunu 2004-2005 model yardımcı olursan sevınırım bulmamda ( ANKARA dayım )

diğer arkadaşlarada hajlısınız galiba 13.000 veıılmez o poloya ama guzeldı bee :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilimcii -- 24 Ağustos 2012; 22:24:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bilimcii

quote:

quote:

+1

14.000 e getz bulabılırsın demısın ama sanmıyorum o fıyata getz oldugunu 2004-2005 model yardımcı olursan sevınırım bulmamda ( ANKARA dayım )

diğer arkadaşlarada hajlısınız galiba 13.000 veıılmez o poloya ama guzeldı bee :)

Alıntıları Göster
    10 belki verilir

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.