Şimdi Ara

Bu araba nedir böyle derken ne çıktı???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
1
Favori
2.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce yanımdan bir araba geçti resmen cama koştum markasını modelini görmek için arkadan görüntüsünü görünce tekrar bir şok ve marka modeli görünce 3. bir şok geçirdim...

gördüğüm görüntü aynen buydu:

sonra markanın sayfasına girdim laguna nın artık turkiyede satılmadığını gördüm nedir bu ne zaman satılacak motorları nedir fiyatı ne olacak?

• laguna coupe laguna artık coupe olarak satılıyordu bır ara hala varmı bılmıyorum adapazarında bır esnafta var sureklı gorurum ama onu pek guzel degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de bir kere bu arabaya denk geldim. Hakkaten çok güzel. Üzerinde Renault değil de BMW logosu olsa deli gibi satmıştı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TüplüveÖfkeli

Bu araç zaten yıllardır piyasada mevcut fakat tutulmadı.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-2010-laguna-coupe-109292097/detay

ilandakinin aynısını görsem bu kadar hayranlıkla koşacağımı hiç sanmıyorum, görüğüm araç yukardaki consepte çok benziyordu, acaba yenisi falan var mı?

• Araç güzel de plaka yabancı mıydı, ya da yanınızdan geçtiği nokta fransa dolaylarında mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurozer

quote:

Orijinalden alıntı: TüplüveÖfkeli

Bu araç zaten yıllardır piyasada mevcut fakat tutulmadı.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-2010-laguna-coupe-109292097/detay

ilandakinin aynısını görsem bu kadar hayranlıkla koşacağımı hiç sanmıyorum, görüğüm araç yukardaki consepte çok benziyordu, acaba yenisi falan var mı?

Hayır yenisi yok. En yenisi ilandaki araçtır. Belki sizin gördüğünüz şahıs body kit yapmıştır arabaya.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Böyle bir otomobil yok mu?
    3 yıl önce açıldı
    Bu ne biçim bir sorun??
    14 yıl önce açıldı
    Bu Ne Demek Şimdi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sırf ön tasarımı yüzünden tutulmadı arka bildiğin jaguar
  • quote:

Orijinalden alıntı: engişdene

Araç güzel de plaka yabancı mıydı, ya da yanınızdan geçtiği nokta fransa dolaylarında mı?

inan plakasını farkedemedim, bahçeşehir-boğazköy civarında gördüm. belkide arkadaşların dediği gibi body kit falan vardı jaguar amblemi falan beklerken renault laguna görünce dumur oldum :)
  • Reno sadece arka tasarımı yapsın bence arka tasarımlar gerçekten şık , ön tarafa da golf ün ön yüzünü ekledim mi dehşet olur

• arka süper ön rezalet.. bilerek mi bu kadar çirkin tasarlıyorlar arabaları ?
  • Yollarda gorunce benimde icim gidiyor ama o on tasarim nedir oyle belki biras makyajla idare eder diyorum ama nafile...
  • On vel satis arka guzel.
  • renault efendi, laguna 3 ü sedan ve laguna coupe gibi arka tasarıma sahip bi formatta üretseydi ne olurdu acaba
  • Laguna başka ülkelerde satılıyor ancak artık Türkiye'ye gelmiyor bildiğim kadarıyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BebeBiskuvisi

Ben de bir kere bu arabaya denk geldim. Hakkaten çok güzel. Üzerinde Renault değil de BMW logosu olsa deli gibi satmıştı...

Kesinlikle katılıyorum. Bende aynı arkadaş gibi gördüm bu ne dedim. Reno çıktı. Ben çok beğendim niye satmıyorlar acaba?
  • Hem coupe, hemde röno. Bizim millete coupe moupe yaramıyor. Varsa yoksa sedan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seizure

Hem coupe, hemde röno. Bizim millete coupe moupe yaramıyor. Varsa yoksa sedan.

Aynen Öyle.
    Hayallerimin arasında E92 Coupe var
  • bugün bağcılarda gördüm
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.