Şimdi Ara

Bu araba alınır mı ? edit geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracın sahibini aradım, salı gününe kadar rezerve dedi ama parayı versem satar yani. İlanı kaldırdığı için buraya yazıyorum.Satıcının dediğine göre aracın motoru yapılmış. komple serpme boya varmış, motor kaputunun boyası biraz incelmiş. Başka da bir sıkıntısı yokmuş.
    Sahibinin aracı 3 ay önce almış olması ve çok konuşuyor olması ( telefonda 21 dakika anlattı) beni biraz şüphelendirdi. Fiyat konusunda da 9.000 son dedi ama 8750 ye verir. Ne dersiniz?

Edit: bugun cok anlamasam da bakmaya gittim araca. Lastikler iyiydi.akusu yeni. Ic dosemeleri iyi.sag arka camurlukla kapi arasinda ton farki var. Sol camurlukta bir ezik var.bagajda bi bosluk var.kaputta beyazlasma var.onun haricinde hosuma gitti araba.surus pozisyonu iyi.vites gecisleri rahat.debriyaji yumusak.21 yasindaki arabaya gore iyiy bence.ama ustaya da goststermek lazim.

quote:

aracım oncelıkle orjınal degısen parcası yok pıtır pıtır bı aractır lastıklerı brıston yol yardım lastıklerınden akusu yenı lpg sı yenı ve lastık aku ve lpg nın garantısı devam etmekte 4 cam otomatık merkezı kılıt hıdrolık alarm cam modullu kapıları kıtlendıkten sonra camlar kendılıgınden kalkıyor yedek anahtarı mevcut ve lpg aku lastık garantı belgelerı alıcıya verılecekcektır anlıyacagınız aracım tam bınıcı aracıdır bayramda arabasız kalmayın tam bı aıle aracıdır alıcısına hayırlı olsun gule kullansın aracımın muaynesı daha 1 sene vardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gokhan G. -- 7 Eylül 2014; 18:08:27 >

• Parasinin arabasi tam. Begendiysen al gitsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben bu araclara gereginden fazla istendigini dusunuyorum avrupada bukadar yillanmis araclari 300-700 euro istiyolar bence burdada edecegi 4000-5500 arasi olmali..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: huso0655

ben bu araclara gereginden fazla istendigini dusunuyorum avrupada bukadar yillanmis araclari 300-700 euro istiyolar bence burdada edecegi 4000-5500 arasi olmali..

Size katılıyorum.Fakat piyasa da ortada. Malesef o fiyatlara yok.
  • başka yorum yok mu
  • markası ne
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu araç alınır mı sizce ?
    geçen yıl açıldı
    Bu araç bu fiyata alınır mı?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.