Şimdi Ara

Bu araba alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Araba Hyundai i20 1.2 D-CVVT Sense paket 2013 model

Fiyat 45 bin

130 bin km de
    Benzinli lpg si yok
    2013 model
    3000 civarı hasar kaydı var
    Aşagıdaki fotograflara expertise atıyorum

Bu araba alınır mı?

Bu araba alınır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavisu48 -- 1 Kasım 2019; 23:3:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Foto net değil ama değişen yok sanırım . Sense paket epey dolu ,2013 olduğundan makyajlı kasa. 2011 dizel i20 sahibiyim makyajsız kasa boş paket . Benim aracı bu araca değişmem , istediği kadar donanım olsun aracın tek çekilir yanı atik dizel motor ve yakıt tüketimi .söylediğiniz araçta LPG de yok .şahsen ben dizel bakardım .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sungur16

Foto net değil ama değişen yok sanırım . Sense paket epey dolu ,2013 olduğundan makyajlı kasa. 2011 dizel i20 sahibiyim makyajsız kasa boş paket . Benim aracı bu araca değişmem , istediği kadar donanım olsun aracın tek çekilir yanı atik dizel motor ve yakıt tüketimi .söylediğiniz araçta LPG de yok .şahsen ben dizel bakardım .
    Arabalardan pek anlamıyorum onu söyleyeyim ilk başta hocam ama 1.2 motor benzinli cok yakmaz diye düşünüyorum özellikle ben şehir içi kullanacagım 2 ayda bir de şehir dişi felan olur olursa hadi diyelim lpg de taktırdık yakıt haric bu aracın ne dezavantajı var? Yakıt konusu halledilir diye düşünüyorum

• mavisu48 kullanıcısına yanıt
    ben bu aracı 2011 modelini 3 sene 60 bin km kullandim benimki jump paketti

lpg vardi bazen benzinde kulkanirdim yakiti resmen icerdei ama lpg de artik ustanin marifetimidir bilemem cok uygun rakamlara geziyordum

aldigimda 59 binde idi 119 binde sattim sifir sorun yasadim

aracin 1.2 motoru yanilmiyorsam 82 hp diger 1.2 lere gore biraz daha guclu

170-180 hizlari lpg ile cok kullandim otobanda

kronik sorunu kapi ic kollari plastiklerinin uzerinde soyulma olusuyor cirkin bir goruntu olsuyor

onun disinda koktuklari serttir kumasi zımpara gibidir ama saglamdir diriligini kaybedicek bir koltuk degil

baskada bir sorun ben yasamadim guzel alinabilcek f/p araci oldugunu dusunuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: cnyttt

ben bu aracı 2011 modelini 3 sene 60 bin km kullandim benimki jump paketti

lpg vardi bazen benzinde kulkanirdim yakiti resmen icerdei ama lpg de artik ustanin marifetimidir bilemem cok uygun rakamlara geziyordum

aldigimda 59 binde idi 119 binde sattim sifir sorun yasadim

aracin 1.2 motoru yanilmiyorsam 82 hp diger 1.2 lere gore biraz daha guclu

170-180 hizlari lpg ile cok kullandim otobanda

kronik sorunu kapi ic kollari plastiklerinin uzerinde soyulma olusuyor cirkin bir goruntu olsuyor

onun disinda koktuklari serttir kumasi zımpara gibidir ama saglamdir diriligini kaybedicek bir koltuk degil

baskada bir sorun ben yasamadim guzel alinabilcek f/p araci oldugunu dusunuyorum
    Peki sizce bu attıgım raporlara km ye göre bu arac bu fiyata alınır mı

• Görüşlerinizi bekliyorum hocalarım.

• Unlu ustalarin sozune gore 8 yasini gecmis ve 100.000km alti arac almak gerekiyormus(yeni modern arabalar icin) en iyi F/P boyle yakalaniyormus
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu araç alınır mı?
    8 yıl önce açıldı
    Bu araç alınır mı sizce ?
    geçen yıl açıldı
    Bu megane 3 alınır mı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengizhan66

Unlu ustalarin sozune gore 8 yasini gecmis ve 100.000km alti arac almak gerekiyormus(yeni modern arabalar icin) en iyi F/P boyle yakalaniyormus
    8 yasını gecmiş 100.000 km bulmak zor bir araçta da her şey de km mi onu da bilmiyorum ayrıca b sınıf 45 bin bandına baska hangi araç alınır bilemedim.

2-3 binde LPG masrafı ekle , uğraşması etmesi de cabası . Dediğim gibi kasanın tek çekilir yanı dizel motor. Yalıtım yok , donanım full olsa ne yazar . 1.2 piyasası pek yok , dizel ve 1.4 tam otomatikler tutuyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2014 dizel 55 bin de full orjinal i20 aracımı 56,500 e sattım ordan hesap edin.
  • rzcyle kullanıcısına yanıt
    Bu arabayı 43 alsak piyasası eder diye düşünüyorum sizce ?

eder hatta fiyatlarına baktım 43 gayet iyi gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: rzcyle

eder hatta fiyatlarına baktım 43 gayet iyi gibi
    Hocam eksper raporlarınıda eklemiştim mesaja bakmadıysanız bakar mısınız sıkıntılı bir yeri oldugunu düşünmüyorum bende boya degilen acısından vs belki biraz 130 bin km fazla olabilir ama illa satılır diye düşünüyorum genel anlamda şehir ici kullanacagım zaten

eksper raporundan pek anlamam o yüzden yorum yapmam doğru olmaz. Sadece sahibinden sitesinde benzer araçlara baktım, sizinki fiyat olarak gayet iyi duruyor.
  • aracın sağ tarafı komple boyalı işlemli ben olsam 40 'dan fazla vermezdim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.