Şimdi Ara

Bu ara çok sık hasta oluyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bağışıklık distemimi nasıl güçlendirebilirim,ne yapmam gerekir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• C vitamini tüket bol bol meyve ye birde sınavlar falan başladıysa strestende olabilir bende bu ay epeyi hasta oldum
  • öncelikle aile hekimine git, durumu anlat, demirine, b ve d vitaminine baksınlar. Bir sıkıntı varsa 2-3 kutu vitaminle eskiye dönersin. İlaca rağmen vitaminlerin tekrar düşüyorsa midende sıkıntı var, vücut vitaminleri öğütemiyor demektir, reflü, ülser vs var mı diye baktır.

herşeyin normalse de, hergün 1 elma, 1 nar, 1 havuç ye, bol bol marul vs ye, yoğurt ye, çiğ ceviz, badem, fındık tarzı şeyler ye.
    Şeker ve işlenmiş gıdalar vücudu yorar, tatlıdan, hamur işinden kızartmadan uzak dur. Keçiboynuzu tüketebilirsin, polen tüketebilirsin, tahin pekmez vs tüketebilirsin zira incir vs doğal herşeyi tüketebilirsin.

Astımdan, her tür hastalığın sebebi yediklerimizdir. Bu konuda bilimsel bir deney yapılşmıştır, bir grup farklı hastalıkları olan insanar bir evde toplatılıp, sadece doğada yetişen şeylerle beslenmişlerdir ve inanılmaz iyileşmeler saptanmıştır. ingilizcen varsa dikkatli izle, kansere kadar aklına gelebilecek her türlü hastalığı iyiyleştirmeye çok büyük bir destek olabilir. Bunlar benim şahsi görüşüm.

• HIV+

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ya yater ama yine hasta oldum
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.