Bildirim
Bu aparatın nasıl acıldıgını bilen varmı acil yardım ??

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
edit onu bilmiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zibidi Gonzales -- 14 Haziran 2014; 10:11:42 > -
çok araştırdım nette açan felan olmuş ama nasıl acıldıgını yazan yok özel bi anahtarı var gibim :( -
Tornavida değil lokma takımı lazım sana -
quote:
Orijinalden alıntı: Zehrakezik
çok araştırdım nette açan felan olmuş ama nasıl acıldıgını yazan yok özel bi anahtarı var gibim :(
O aparatla birlikte hırdavatçıya gidip ona uygun bir lokma anahtar alabilirsin -
aparatı cıkartabilsem hırdavatcıya götürmeye gerek yok :D -
quote:
aparatı cıkartabilsem hırdavatcıya götürmeye gerek yok :D
Bir yerde sabit mi duruyor? Aparat dediğin de vana aslında. Boruda takılı halde mi duruyor, onu söylememişsin kiO zaman gidip bir lokma takımı al uygun boyutta olanıyla sökersin.
-
ortası delik alyan anahtar ile, metrik 8 olması lazım içi yada 6 sanayiden altıgen cubuk alıp ortasını matkapla deliyorsun, sonra sana anahtar oluyor
@Iustinianus lokma yada direk alyanla açılmaz o, alyan göbek fakat aynanın boşuğun tepesine kadar içeriden cubuk çıkıyor buda normal yollardan acılmasını engelliyor. tek çaresi sanayiden 6mm altıgen cubuk alığ ortasını metrik 3 veya 4 deldirmek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _bluescream_ -- 14 Haziran 2014; 11:15:42 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Iustinianus
quote:
aparatı cıkartabilsem hırdavatcıya götürmeye gerek yok :D
Bir yerde sabit mi duruyor? Aparat dediğin de vana aslında. Boruda takılı halde mi duruyor, onu söylememişsin kiO zaman gidip bir lokma takımı al uygun boyutta olanıyla sökersin.
doğalgazı kapamışlar ödeme yaptım ama pazartesiyi beklemek gerekmiş pazartesiye kadar yemek çay duş yapmayalımmı -.- -
kilitliyken zorlayıp oynattığımızda yerinden çıkıyordu.
hiç mi oynatılmıyor sizinki? -
Foto neden gorunmuyor ? Koda baktim da simage yerine simage yaziyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
foto neden görülmüyor bilmiyorum bende görülüyor hallettim tesekkürler hepinize :) -
onu çıkarmanın suç olduğunu biliyorsun değil mi? -
Evet ama ödeme yapıldı ve acılması için pazartesiyi beklemem gerek pazartesiye kadar evde yemek yapmayalımmı cay içmeyelimmi duş almayalımmı yada pazartesiye kadar akrabamıza gidip onlardamı kalalım ceza neyse cekicez artık :D -
cuma günü ödeme yaparsan böyle ortada kalırsın ayrıca pazartesi adamlar geldiğinde ne diyeceksin? adamlar önce içeriyi kontrol ediyor sonra basıncı ayarlıyor vs.
http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/19900384.asp
okumanı tavsiye derim. -
cezai işlem uygulayamazlar ben yapmadım bilmiyorum dersin olur biter cunku apartmanda acık bi yerde gercektende başkası gellip pislik olsun die kırsa sen napabilirsin ki ? sonucta evinin içinde degil bikere daha başıma gelmişti birşey olmadı ben yapmadım evimin içinde de degilki sahip cıkabiliyem diyorsun oluyor bitiyor ki ben faturayı ödemisim zaten sadece pazartesiyi bekleyemeceğim için böyle birşey yaptım - ben faturayı ödedim ama pazartesiyi bekleyemedim felan dersen o sorun olur cezai direk faturaya yansıtıyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peacesi -- 17 Haziran 2014; 10:34:16 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X