Şimdi Ara

bu anakarta hangi ekran kartı almalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

anakart ise gigabyte ga-945p-s3 rev1.0 , işlemcim ise p4 3.0 ghz pentium d 630 kodlu olan.

şöyle crysis falan rahat oynamak istiyorum. ne almalıyım ?

• kardeş o işlemciyle crysis i rahat oynayamazsın.ayrıca o psu ile hiç bir ekran kartını sağlıklı kullanamazsın.ekran kartını geç o/b ekran kartı bile olsa o psu yine sorun çıkartır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _prozac_

kardeş o işlemciyle crysis i rahat oynayamazsın.ayrıca o psu ile hiç bir ekran kartını sağlıklı kullanamazsın.ekran kartını geç o/b ekran kartı bile olsa o psu yine sorun çıkartır.

O kadar demiyelimde hd 3650 üstü bir kartı o psu kaldırmaz. 3650 seviyesindeki bir kartı da yükte iken tam olarak beslemekte zorluk çekebilir. Ayrıca arkadaşın dediği gibi crysis düşük ayarlarda bile o sistemle oynayabilmek için 9600 gt civarı bir kart lazım onun içnde psu değiştirmeniz şart. 400 watt kaliteli bir psu ve 9600 gt almanız gerekmekte. min. 210-220 civarı bir masraf çıkıyor ortaya. Kolay gelsin
  • hocam bende bisey sormak istiyorum pek anlamıyorum gerci bilmiyorum bu forum yerimi kusura bakmayın ama ekran kartı alıcam 8x agp en fazla 130 ytl werblrm
    sistemim söle;
    Mainboard : Gigabyte 8I865GME-775
    Chipset : Intel i865PE
    Processor : Intel Pentium 4 630 @ 3000 MHz
    Physical Memory : 512 MB (1 x 512 DDR-SDRAM )
    Video Card : ATI RADEON 9600 Series
    Hard Disk : SAMSUNG (80 GB)
    DVD-Rom Drive : HL-DT-ST DVDRAM GSA-4167B
    Monitor Type : A700 - 16 inches
    Network Card : Intel Corporation 82801EB/ER (ICH5/ICH5R) PRO/100 VE Network Connection
    Operating System : Microsoft Windows XP Professional 5.01.2600 Service Pack 2
    DirectX : Version 9.0c (Mart 2008)

Processor : Intel Pentium 4 630
    Frequency : 3000 MHz - (current : 2800.24 MHz)
    Support : Socket 775 LGA
    Data Cache L1 : 16 KB
    Trace Cache L1 : 12 Kµops
    Cache L2 : 2048 KB
    Voltage VID : 1.388 V
    FPU Coprocessor : Present
    Processor activity : : 19%

anlamadgm icn PC wizardaki ne warsa ekldm bnm bildigim p4 3.0 512 mb 400mhz ddr ram 80 gb hard disk
    128 mb atı radeon 9600 ekran kartı

ekran kartı seceneklerm(sizde secenek sunabilirsiniz)
    1-Hıs hd 2600xt 512 mb 128 bit gddr3 dual dvı 8x agp
    2-Sapphire Hd 3650 512 mb 128 bit gddr3 8x agp

bu ekran kartları bu sistemi fazlamı naıl performans alıım?? bide ram e takwiye yapmak istyorum elixer 512 ram war 1 tane daha 512 elixer alıyım yoksa 512 kıngton alıyım 2 farklı marka sorun olurmu yada 1 gb elixer mı alyım??? SİMDİDEN YARDIMLARINIZ İCİN SAGOLUN eger formu katlettysem tekrar affola

• 2600xt alabilirsin. Hem psu hem de işlemcin açısından doğru bir seçim olur. Sorun yaşamazsın.
  • quote:

kardeş o işlemciyle crysis i rahat oynayamazsın.ayrıca o psu ile hiç bir ekran kartını sağlıklı kullanamazsın.ekran kartını geç o/b ekran kartı bile olsa o psu yine sorun çıkartır.

işlemci o kadarmı kötü ? sonuçta iyi bir ekran kartı olsa kaldırmazmı yani ?

o zaman en mantıklısı sistemi komple satıp yeni bir sistemmi almak ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatihfx

quote:

işlemci o kadarmı kötü ? sonuçta iyi bir ekran kartı olsa kaldırmazmı yani ?

o zaman en mantıklısı sistemi komple satıp yeni bir sistemmi almak ?

yani eğer iyi bir oyu severseniz. mantıklı olan sistemi yenilemek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam bnm super power 350w ATX2.03 p4 model:200XA sistemimi yazmıstım arkadasın sistemine yakın ona crysis dogru duzgun oynayamssınız demissinz peki bu psuyla we yazdıgım sistemle (1 gb dahil olucak) 2600XT yada HD3650 ile iyi bir performans alabilme ihtimalim war mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.