Elimde bir sistem var, Gigabyte GA-8ID533 anakart a sahip.
Bu anakart sd ramli p4 anakarttır, AGP 4x e kadar destekler, fiyatı çok abartı olmayan bir ekran kartı arıyorum, ne tavsiye edersiniz, aşağı yukarı fiyatı nedir.
AGP 4x bir anakarta AGP 8x bir ekran kartı takarsam yanar mı ?
Elimde bir sistem var, Gigabyte GA-8ID533 anakart a sahip.
Bu anakart sd ramli p4 anakarttır, AGP 4x e kadar destekler, fiyatı çok abartı olmayan bir ekran kartı arıyorum, ne tavsiye edersiniz, aşağı yukarı fiyatı nedir.
AGP 4x bir anakarta AGP 8x bir ekran kartı takarsam yanar mı ?
Hiçbirşey olmaz,yanar diye korkma,benim eski anakart agp1x hızında çalışırdı ama ben agp 4x olan geforce2 mx400 takmıştım,hiç sorunsuz kullanıyodum.Dert etme , ati radoen 9550GE senin için iyi bir seçimdir,fiyatı da makul!!!
2.el kısmına kesin bak
45-50 ytl ye 5200 ler ve 75-80 arası 9550 ler var fazlasıyla yeterli olacaktır sana.
Fiyat cok abarttı olmasın demişşsin de o zmn Ben olsam 9550 alıp O/C lerdim....
reklam olmasın, gold ve eksen bilgisayarın fiyat listelerinde 128 mb ramli 9550 bulamadım (aslında eksende "Sapphire" diye bir marka gördüm ama stok da yok)
256 mb ramliler 77 ile 79 $ + KDV arasında
ikinci eilnden biraz korkuyorum, çalışmaz falan sonra adamla uğraş, git gel masrafları .....
yazıcıoğlunda 128 mb lik bulunabilir mi?
birde bunun yanına P4 2,66 alayımda yeniden oyun oynayabileyim
selam
anakartın destekliyorsa 2,66 tabi çok iyi bir seçim , ati 9550 normal olarak fx5200 den iyi bu kesin birde oc ile ( şansına + sistemine de bağlı) 9600xt ye yakın bir performans sağlaması gerek.
eğer yeni sorunsuz istersen imzamdaki kart satılık pm attım