Şimdi Ara

Bu anakarta(AGP 4x) ekran kartı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
80
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde bir sistem var, Gigabyte GA-8ID533 anakart a sahip.

Bu anakart sd ramli p4 anakarttır, AGP 4x e kadar destekler, fiyatı çok abartı olmayan bir ekran kartı arıyorum, ne tavsiye edersiniz, aşağı yukarı fiyatı nedir.

AGP 4x bir anakarta AGP 8x bir ekran kartı takarsam yanar mı ?

Anakartın sitesi
    http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-8ID533%20(Rev%201.0).htm

• quote:

Orjinalden alıntı: kasif

Elimde bir sistem var, Gigabyte GA-8ID533 anakart a sahip.

Bu anakart sd ramli p4 anakarttır, AGP 4x e kadar destekler, fiyatı çok abartı olmayan bir ekran kartı arıyorum, ne tavsiye edersiniz, aşağı yukarı fiyatı nedir.

AGP 4x bir anakarta AGP 8x bir ekran kartı takarsam yanar mı ?

Anakartın sitesi
    http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-8ID533%20(Rev%201.0).htm

Hiçbirşey olmaz,yanar diye korkma,benim eski anakart agp1x hızında çalışırdı ama ben agp 4x olan geforce2 mx400 takmıştım,hiç sorunsuz kullanıyodum.Dert etme , ati radoen 9550GE senin için iyi bir seçimdir,fiyatı da makul!!!

• 2.el kısmına kesin bak

45-50 ytl ye 5200 ler ve 75-80 arası 9550 ler var fazlasıyla yeterli olacaktır sana.
  • Fiyat cok abarttı olmasın demişşsin de o zmn Ben olsam 9550 alıp O/C lerdim....
  • reklam olmasın, gold ve eksen bilgisayarın fiyat listelerinde 128 mb ramli 9550 bulamadım (aslında eksende "Sapphire" diye bir marka gördüm ama stok da yok)

256 mb ramliler 77 ile 79 $ + KDV arasında

ikinci eilnden biraz korkuyorum, çalışmaz falan sonra adamla uğraş, git gel masrafları .....

yazıcıoğlunda 128 mb lik bulunabilir mi?

birde bunun yanına P4 2,66 alayımda yeniden oyun oynayabileyim
  • selam

anakartın destekliyorsa 2,66 tabi çok iyi bir seçim , ati 9550 normal olarak fx5200 den iyi bu kesin birde oc ile ( şansına + sistemine de bağlı) 9600xt ye yakın bir performans sağlaması gerek.

eğer yeni sorunsuz istersen imzamdaki kart satılık pm attım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.