slm arkadaslar.kac haftadır arastırıyorum bisuru anakartlar hakkında yorum gordum ama msı ms 7125 k8n neo4 platinum hakkında hiç bişey göremedim.ben bi sistem toplıcaktım
bu sistemden hiç birsey degistirmicem(yorumlar anakart üzerine olsun)anakart olarakta msı k8n neo4 platinum u dusundum.bana gayet guzel geldi,sizce nasıl?şimdiden herkese tesekkur ederim.
MSI 7125-30 K8N NOE4 * 3000+VENICE * 1 GB TWİNMOS (2*512 DUAL) * SAPPHİRE X800 GTO * 160 GB SAMSUNG 8 MB CASH sitede biri bunu kullanmakta ve sana referans olabilir belki.
bukalemun kardes ben o kdr konu actım yardım istedim tek adam gibi cwplar senden geldi.dier arkadaslarınkide gzl cwplardı onlarıda kotulemiyim yanlıs anlamayın ama en tatmin edici seninkiler yardımların için tskr ederm
tskrler.ya bide arkadaslar bende celeron 2.4 işlemci ,abit sg-72 anakart,512(256x2)ddr ram , 80gb hdd,samsung cd-rom,15'' compaq monitor war bunu benden ne kadara alırlar?
+up
nForce 4 Ultra Yongası AMD Athlon 64, FX CPU desteği (Soket 939) DDR 400 Bellek desteği; 4GB Max. 1000MHz kilitsiz Hypertransport bağlantısı 2 adet IDE portu, ATA 133 desteği 8 adet SATA portu, SATA2 desteği RAID desteği (1,0, 1+0) (Nvidia+Silicon Image) 6 adet USB 2.0 desteği 2 adet entegre Gigabit LAN Bir adet Firewire port Realtek 8 kanal ses desteği 4 adet PCI slotu 1 adet PCI Express(PCIe) 1X slotu 1 adet PCI Express(PCIe) 2X Slotu 1 adet PCI Express(PCIe) 16X slotu S/PDIF desteği
Bunlar anakartın tüm özellikleri. ben sana bide o/c ile ilgili bu anakart ile ilgili bi yazı göndereyim o/c yapıcaksan dikkate almanda fayda var zarar yok! Bu anakartı aslında çok önce inceleyecektik ancak bana gelen örnek özellikle overclock tarafında hayli zayıf çıkınca geri gönderdim. Anakart çok tuhaf bir şekilde sorun çıkartıyordu. 219MHz ötesine geçmek mümkün değildi. Anakartın hatalı olduğunu düşünüp geri gönderdim ama daha sonra bu anakartı alanların bir kısmı aynı şeylerin kendilerine de olduğunu yazmaya başladılar. Yani anakartta bir sorun varsa da bu bendeki örnekten kaynaklanmıyordu. Genel bir sorundu. En sonunda MSI'dan yeni bir örnek geldi. Ben aynı anakartı beklerken, adı değişmemesine rağmen anakartta çok net değişiklikler vardı. O nedenle bu yazıda inceleyeceğmiz anakart hali hazırda bu anakarta sahip olanlarınkinden farklı. O yüzden anakartla ilgili araştırma yaparken karşınıza farklı incelemelerden farklı anakartlar çıkarsa şaşırmayın. MSI anakartı değiştirmiş ama versiyon numarasını değiştirmemiş. Bazen bir jumper eklentisiyle bile değişen versiyon numarasını MSI'In neden değiştirmediğini bilmiyoruz ama sonuçta ortaya daha iyi bir anakart çıkmış. Overclock tarafındaki sorunlar devam ediyor mu göreceğiz.
Bu yazıyı okuduktan sonra diceksin ki marka ne olurs aolsun işim birazda şansa kalıyo:)) Bi jumper ayarı bile anakartta çok farkedebilio bunu bi yerden kopyalayıp sana yazdım sadece yorum istedigin için. Ben şahsen kullanmadıgım için başıma gelmedi bu olay. Kolay gelsin...
bende ilkten epox 9npa+ultra alıcaktım,forumda bisürü şikayet gördüm ondan fikrimi deiştirdim ve bu kartı sectim.....
florida aynı şekilde bende epox 9npa+ultra çok fazla bi zamanımı aldı araştırma da olumsuzluklar ağır bastı şu sıralar favorim MSI MS7025 K8N NEO4 platınyum amd 64 3000+ve çok stabil oldugu söleniyo o/c cu olmadıgımdan onu bilmiyorum aslında alıcağım kartın adını yazmak istemezdim içime kurt düşmesinden çekindiğimden yaaaa birazda şans işte uyumlu olduktan keri sorun çıkmaz her hal ince eliyip sık dokuyacan yapıcak bişey yok kolay gelsin
quote:
Reordinary
florida aynı şekilde bende epox 9npa+ultra çok fazla bi zamanımı aldı araştırma da olumsuzluklar ağır bastı şu sıralar favorim MSI MS7025 K8N NEO4 platınyum amd 64 3000+ve çok stabil oldugu söleniyo o/c cu olmadıgımdan onu bilmiyorum aslında alıcağım kartın adını yazmak istemezdim içime kurt düşmesinden çekindiğimden yaaaa birazda şans işte uyumlu olduktan keri sorun çıkmaz her hal ince eliyip sık dokuyacan yapıcak bişey yok kolay gelsin
reordinary dogru diosun her gecen gün 9npa+ultradan şikayetler artıyor ama kimse bunu görmeyip hala yeni makina toplıcaklara bu anakartı oneriyorlar.bende o yüzden bu anakartı sectim.benim gordugum kadarıyla iyi bi anakart ama daha cok yorum bekliorz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme