5 Dakka Önce Şifremi Girdiğimde Böle Oldu Şu Anda Ne Yapacağımı Bilemiyorum Sinirden Patlayacağım Bi Yandan da Kendimi Avutuyorum Oyunda Hata Vardır Diye Benim İçin Artık KO Bitmiştir (E Tabi Oyunda Hata Varsa Oynaarım)
dostum bendede oldu öle koxp varmıydı sende inş. yoktur yoksa herkes de böledir
geçmiş olsun kardes bence bırak ben oyun yüznden okuluu bıraktım sen en iyisi bırak bu koduğumun oyununu ama ben bırakamıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: M_MoRuK
5 Dakka Önce Şifremi Girdiğimde Böle Oldu Şu Anda Ne Yapacağımı Bilemiyorum Sinirden Patlayacağım Bi Yandan da Kendimi Avutuyorum Oyunda Hata Vardır Diye Benim İçin Artık KO Bitmiştir (E Tabi Oyunda Hata Varsa Oynaarım)
oyunda hata var sanırım çünkü bende de aynı şey oluyor. yani oyunu bırakmana gerek yok
Yok Hayatımda Hile Kullanmadım Oyun Hatasıymış Lan OLEEEY Giriyo Bi An İçin Kalp Krizi Geçiriyodum
bendede ayn1 sey oldu gecer cok surmez
beyler oyunda hata var bütün idlerimi denedim bende ilk tırstım ama bi şey var oyunda
warya g*tumden sular aktı walla soyuldum die sifremi deistirdiler sandım korktum ama demekki sizdede aynısı oluo ohhh be
heycan yapma serverlar daha yeni geldi banada oldu o hem şifre değiştirme kapalı doğum tarihini bilseler bile değiştiremezler
before Tarih 26 Kasım 2005, 16:50:13 geçmiş olsun kardes bence bırak ben oyun yüznden okuluu bıraktım sen en iyisi bırak bu koduğumun oyununu ama ben bırakamıyorum
ben de tam bunu sormak için girmiştim foruma. tırstım valla benim şifremi biri çaldı da değiştirdi diye :)
Siteden Giriş Yapılabiliyor ama Oyundan Giriş Yapılamıyor...
Kimse endişelenmesin
girdimmmmm oyun a giriliyo oleyyyyyyyy
kormayın arkadaşlar bütün hesaplarımla denedim hepsinde şifre yanlış diyo oyunda sorun var
bendede bu çıktı daha farklı!
şu an düzeldi heralde ben girdim
seninki askıda kalmış benimki sifre yanlış diyo yanlız bi hesap 3-4 tane hesap ta şifre yanlış diyo
işallah düşündügüm olmaz sana
girdim oyuna oleyyy
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme