Şimdi Ara

Bu An Bittiğim Andır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5 Dakka Önce Şifremi Girdiğimde Böle Oldu Şu Anda Ne Yapacağımı Bilemiyorum Sinirden Patlayacağım Bi Yandan da Kendimi Avutuyorum Oyunda Hata Vardır Diye Benim İçin Artık KO Bitmiştir (E Tabi Oyunda Hata Varsa Oynaarım)

• dostum bendede oldu öle koxp varmıydı sende inş. yoktur yoksa herkes de böledir
  • geçmiş olsun kardes bence bırak ben oyun yüznden okuluu bıraktım sen en iyisi bırak bu koduğumun oyununu ama ben bırakamıyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: M_MoRuK

5 Dakka Önce Şifremi Girdiğimde Böle Oldu Şu Anda Ne Yapacağımı Bilemiyorum Sinirden Patlayacağım Bi Yandan da Kendimi Avutuyorum Oyunda Hata Vardır Diye Benim İçin Artık KO Bitmiştir (E Tabi Oyunda Hata Varsa Oynaarım)

oyunda hata var sanırım çünkü bende de aynı şey oluyor. yani oyunu bırakmana gerek yok
  • Yok Hayatımda Hile Kullanmadım Oyun Hatasıymış Lan OLEEEY Giriyo Bi An İçin Kalp Krizi Geçiriyodum
  • bendede ayn1 sey oldu gecer cok surmez
  • beyler oyunda hata var bütün idlerimi denedim bende ilk tırstım ama bi şey var oyunda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İŞTE O AN GELDİ
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • warya g*tumden sular aktı walla soyuldum die sifremi deistirdiler sandım korktum ama demekki sizdede
    aynısı oluo ohhh be
  • heycan yapma serverlar daha yeni geldi banada oldu o hem şifre değiştirme kapalı doğum tarihini bilseler bile değiştiremezler
  • before Tarih 26 Kasım 2005, 16:50:13
    geçmiş olsun kardes bence bırak ben oyun yüznden okuluu bıraktım sen en iyisi bırak bu koduğumun oyununu ama ben bırakamıyorum
  • ben de tam bunu sormak için girmiştim foruma. tırstım valla benim şifremi biri çaldı da değiştirdi diye :)
  • Siteden Giriş Yapılabiliyor ama Oyundan Giriş Yapılamıyor...

Kimse endişelenmesin
  • girdimmmmm oyun a giriliyo oleyyyyyyyy

• kormayın arkadaşlar bütün hesaplarımla denedim hepsinde şifre yanlış diyo oyunda sorun var
  • bendede bu çıktı daha farklı!
     Bu An Bittiğim Andır
  • şu an düzeldi heralde ben girdim
  • seninki askıda kalmış benimki sifre yanlış diyo yanlız bi hesap 3-4 tane hesap ta şifre yanlış diyo
  • işallah düşündügüm olmaz sana
  • girdim oyuna oleyyy
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.