Şimdi Ara

Bu Altcoin Yüzde 11.200 Yaptı! Top 10’a Girmek İçin Koşuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir zamanlar gözden kaçan bir altcoin projesi, şimdi ilk 10’a girmek için yükselirken 2021’de manşetleri süslüyor. Ethereum tabanlı kripto para Polygon (MATIC), muhteşem performansı ile beş ay içinde yüzde 11.200’lük bir ralli düzenledi.


    Gözden kaçan altcoin projesi Polygon, beş ay içinde yüzde 11.200 yaptı!


    2021’in başında, Ethereum tabanlı kripto para Polygon (MATIC) 0,019 dolarlık bir fiyat ve 96,12 milyon dolarlık piyasa değeri ile 113. sırada yer alıyordu. O zamandan beri Polygon, CoinMarketCap’e göre %11.200’ün üzerinde artışla 2,45 dolara kadar yükseldi. Şimdi altcoin, 14 milyar dolarlık piyasa değeri ile 14. sırada yer alıyor.


    Geçen ay, kripto para beş kattan fazla büyüdü ve geçen hafta tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 2,45 doları gördü. Peki kripto paradaki yükselişi ne tetikliyor? Milyarder yatırımcı Mark Cuban ani yükselişi körüklüyor gibi görünüyor ve şimdi projeye yatırım yaptığını açıklıyor. Ünlü milyarder Mark Cuban, Polygon’a yatırım yaptığını onayladı. Mark Cuban’ın resmi web sitesinde konuya yönelik şu açıklamalar yer alıyor:

    Mark Cuban, en iyi girişimlere yatırım yapan en üretken ve anlayışlı yatırımcılardan biri ve aynı zamanda ABC’nin Shark Tank’taki Sharks’ından biri. Polygon’un artık Mark Cuban şirket portföyünün bir parçası olduğunu paylaşmaktan gurur duyuyoruz.


    Kaynak: Kripto Kritik








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.