Şimdi Ara

BU AKŞAMKİ GS-HAMBURG MACIMI ONEMLI,YOKSA HAFTAYA OLANMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bu aksamkı macmı onemlı yoksa haftaya oynanan macmı daha onemlıdır
    ben ona gore arkadaslarla bulusayım
    mesela bu aksam yensede yenılsede onemlı olan haftaya olan mac falan denıyorya oylemıdır
    nedır ne dersınız

• futbol nedir bunu ilk önce kendine sor öğren.Arkadaşım önemlisi önemsizimi var deplasman maçı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bob Marley

futbol nedir bunu ilk önce kendine sor öğren.Arkadaşım önemlisi önemsizimi var deplasman maçı

demek ıstedıgım
    almanyada oynanan var bırde TÜRKİYE de oynanan var
    haftaya alısamıyendeymıs
    hangısı onemlı,yanı esıl onemlı olan haftaya olanmı onu demek ıstedım ona gore uzak yerdekı arkadaslara gıtcem
    bu aksam yensede,yenılsede,asıl onemlı olan mac haftaya olan macmıdır
    sonucu belırleyen haftaya olanmıdır onu demek ıstedım
    ben maç ızlemem ama yabancılarla oynananları ızlerım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris195 -- 12 Mart 2009; 13:38:30 >
  • Bu akşamki maç önemli,deplasmanda alınacak sonuçlar direkt olarak buradaki maçı etkiler avantaj ve dezavantaj olarak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vedkum

Bu akşamki maç önemli,deplasmanda alınacak sonuçlar direkt olarak buradaki maçı etkiler avantaj ve dezavantaj olarak.

tamam anladım,o zaman ızlemeye kahveye gıderım
  • bencede önemli maç deplasmanda atılan her gol 2 gol gibi en az 1 gol atmalı bu gece birde çok eskik var gördüğüm kadarıyla emre,servet,baros bunlar değilmi
  • Bu maç önemlidir, çünkü her iki takımda kendisi için avantajlı skor almak için mücadele edecektir.

Ama kritik bir sonuç çıkarsa burdaki maçın önemi artar.

Her maç güzeldir ve önemlidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    handikaplı maç sonucu ne demek ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşının yanına gitmekle maçın önemli olup olmaması arasındaki alakayı kuramadım.Bu arada 2side önemli maçların.
  • deplasmandaki mac her zaman onemlidir cunku bordeux macını deplasmandaki skor sayesinde aldık
  • birde hangi kanalda veriyor d-smarttan başka bilen varmı normal kablolu yayında yokmu
  • Bu soru şeye benziyor, hani ufak çocuklara sorarlar ya, "anneni mi yoksa babanı mı daha çok seviyorsun?", walla aynen böyle bir topik olmuş...Öocukta şöyle cevap verir klasik, "ya ben ikinizi de aynı seviyorum...."

Bu sorunun tam olarak bir cevabı yok dostum, her iki maçta çok önemli...
    Yani şöyle anlatayım sana,

Diyelim ki Hamburg bu akşamki maçta bizi 5-0yendi(Allah göstermesin)...O zaman cümle alem diyecek ki, haftaya oynanacak maçın bi anlamı kalmadı, farz-ı misal haftaya oynanan maçta da GS Hamburg'u 6-0 yeniyo ve GS tur atlıyo...Şimdi hangi maç daha önemli diye sorsam sana, ne cevap verirsin?

Sonuç olarak, elemeli maçlarda, her iki maçın sonucu da çok önemlidir. Özellikle deplasman takımları için(bu akşam GS), gol atmak çok önemlidir. Çünkü atılan ve yenilen gollerin eşitliği durumunda, deplasmanda atılan gollere bakılır...

Fazla uzatmadan son birşey daha söylemek istiyorum. Mesela bir önceki turda, Bordeaux deplasmanında GS 0-0 berabere kaldı. Tüm futbol alimleri 1 hafta bu skoru yorumladı.Bir kısmı iyi sonuç deplasmanda alınan beraberlik falan derken, diğer kısım ise 0-0 çok tehlikeli bir sonuç, kendi sahanızda 1 gol yerseniz turu kaybedersiniz falan dediler..
    Ama noldu? Cehennem zebanisi gibi kötümser yorumcuların istediğii gibi başladı maç, daha 20. snde gol yedik, sonuç? Sonucu zaten herkes biliyor..
    O yüzden 2. maçın son düdüğü çalmadan, neyin ne olduğu hiç belli olmaz.
    Elbetteki bu akşam GSnin kazanması, yada en azından berabere kalması çok iyi olur bizim için.Ancak kaybetsek bile kesin gol atmamız gerekiyor, 2-1, 3-2 kötü sonuçlar değil...

Herkese keyifli seyirler, iyi oynayan değil, GALATASARAY kazansın

• galatasarayımız inşallah bu günden herşeyi bitirecek alisamiyene kutlamak için gidicez inşallah.
  • Bu haftada haftayada oyna üst oyna bu hafta 1 de oynayabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.