Bildirim
Bu AK-47 Case Hardened Kaç TL Eder ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
5 tl vereyim kargo senden -
Al işte ben ne diyorum adam ne yazmış. Komik mi şimdi bu yaptığın . İlgilenmiyorsan geç işte.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4CFDA53C7 -- 19 Ocak 2016; 19:27:56 > -
kanka satması çok zor böyle cidden cs loung da felan yazsan hiç kimse ilgilenmiyo pazara koysan belki 1 2 günde satılır overpaya ama pek ilgi çekmiyo bendede vardı buna benzer steam pazarda 80 tl ye sattım :( (oha lan şuan 103 tl pazarda) kanka bence pazarda sat hiç uğraşma -
quote:
Orijinalden alıntı: kadirtncs
kanka satması çok zor böyle cidden cs loung da felan yazsan hiç kimse ilgilenmiyo pazara koysan belki 1 2 günde satılır overpaya ama pek ilgi çekmiyo bendede vardı buna benzer steam pazarda 80 tl ye sattım :( (oha lan şuan 103 tl pazarda) kanka bence pazarda sat hiç uğraşma
Loungede bi item arıyorsan kimse benim yoğurdum ekşi demiyo kazıklamaya adam arıyo, item satmaya çalışıncada adam yemeye yer arıyo, senin itemin istediği kadar fazla değerli olsun ölücü kaynıyo ortalık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ismailbbyigit
quote:
Orijinalden alıntı: kadirtncs
kanka satması çok zor böyle cidden cs loung da felan yazsan hiç kimse ilgilenmiyo pazara koysan belki 1 2 günde satılır overpaya ama pek ilgi çekmiyo bendede vardı buna benzer steam pazarda 80 tl ye sattım :( (oha lan şuan 103 tl pazarda) kanka bence pazarda sat hiç uğraşma
Loungede bi item arıyorsan kimse benim yoğurdum ekşi demiyo kazıklamaya adam arıyo, item satmaya çalışıncada adam yemeye yer arıyo, senin itemin istediği kadar fazla değerli olsun ölücü kaynıyo ortalık
Zaten item benim değil alsam mı diye size soruyorum. Elden çıkması kolay mı diye. -
elden çıkarması zor ama mavi namlu iyidir.üstü maviler en iyisi bulabilirsen üst gövdesi mavi olandan al. -
katar ama öyle ahım şahım bişey katmaz ondan market fiyatının biraz üstüne cık ch lerde genelde super blue olanlar para eder yoksa bu tarz dolu jarjörü mavi namlu mavi filan önemli olan top blue ozaman para eder bide ocean blue olursa off diyorum bu mw çok vermeden al bence -
quote:
Orijinalden alıntı: Fat Tony
katar ama öyle ahım şahım bişey katmaz ondan market fiyatının biraz üstüne cık ch lerde genelde super blue olanlar para eder yoksa bu tarz dolu jarjörü mavi namlu mavi filan önemli olan top blue ozaman para eder bide ocean blue olursa off diyorum bu mw çok vermeden al bence
En fazla kaç key vermeliyim? -
Pazar fiyatı -
random pattern ile gelen silahlarda fiyat muhim mesela mcskillet gecenlerde bir video atti pattern 1 'a sahip bir case hardened ak ye biri 800-1000 dolar veriyordu, ayni bunun gibi namlusu mas maviydi ama arka ust kismi da maviydi yani mavilik artinca fiyatta artiyor.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X