Şimdi Ara

Bu Adamlar Neden Barcelonada Yapamadı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu üç çılgın adamı da barcelona formasıyla çılgın atarken izleyemedik. İboyla guardiola pek sevişmediler. Henryle de hakeza öyle. Villa da sakatliğı yüzünden mi barcelonanin sisteminden mi bilinmez valenciadaki oyunundan çok uzak. Siz bu duruma ne diyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezequiel1 -- 5 Mart 2013; 13:23:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• David Villa sakatlanana kadar çok iyiydi. Barcelona'da Valencia'da olduğu gibi santrafor değil kanat oynuyor. Bence çok da başarılı. Top ayağında değilken de çok iyi. Sadece gol sayısına bakarak yorum yapmamız yanlış olur. Villa, çok sevmesem de, çok iyi. Şu aralar sakatlık falan biraz bozdu ama umarım bir iki sene daha böyle oynar.
    Ibra Messi olduğu için gitti bence. Henry de kanatlarda yapamadı, aldığı kupa yetti ve gitti.

• Villaya katılmıyorum . Villa messinin yerinde oynamalı bence , messide ronaldo gibi kanatta oynamalı
  • Henry ilk sezon yerine ve la ligaya alışamadı buna rağmen 19 gol attı ikinci sezonda ise herşey yolunda gitti kritik maçlarda goller attı real maçında 2 gol attıktan sonra sakatlandı ve sezonun geri kalanında pek forma giyemedi

Son sezonunda hem sakatlık hem de pedro denen ekrem dağ kılıklı herifin yedeği oldu.. Adam Katalan ya sonuçta.. Bence o şu an bile Henry'nin sol bacağı etmez

Bu arada hem eşiyle arası bozuktu hem kızıyla ayrı kaldı hem de kızı kaçırıldı ilk sezon bunlarla da uğraştı

• Sistememi uymuyor desek başka açıklaması yok.
  • Messi böyle istedi,Messi böyle istedi. - Ertem Şener
  • İbo yu anlarımda Henry ile Villa ya sonuna kadar katılmıyorum aç bak Henry kaç gol attı cl kazanırken ne kadar yardımcı oldu bu takıma ayrıca Villa ilk sezonunda müthişti oda çok katkı yaptı keşke sakatlanmasaydı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hanry kötü değildi, arsenaldeki forvet pozisyonundan ayrılıp eskiden juventus da oynadığı kanada dönünce ister istemez o şaşalı arsenal günlerini arıyor olmamız bizi yanıltmış olabilir. adam yapması gerekeni yaptı barçada. ben böyle düşünüyorum.

villa ya diyecek söz yok, villa inanılmaz bir oyuncu ve barça da başarılı bir kariyer geçiriyor. bu sene sakatlıktan sorna kulübeye hapsedilmesini çözebilmiş değilim. ölüsü oynar pedro ile tello nun yanında.
  • Henry'nin Barcelona'da bir şey yapamadığını söylemek olmaz. İlk sezonunda hiçbir şey oynamayan Barça'nın en golcüsü idi. 2. sezonunda ise çok çok iyiydi. Tek başına Madrid'e, Valencia'ya karşı ya da ŞL'de bir maç aldırabiliyordu zaten. Ama adamın kariyerindeki tek eksik Avrupa arenasında başarıydı. Ondan sonraki sezonda hırsının kaybolduğu Pep ve Henry'nin yakın çevresi tarafından da dile getirildi. O sebeple son sezonu berbattı.

Zlatan'ın da başarısız olduğu, yapamadığı söylenemez. Zlatan'ın Barça'ya alınma sebebi hem Etoo'nun değersiz elden çıkarılmasının istenmeyişi hem de yazın Madrid'in CR-Kaka-Alonso-Benzema çılgınlığı ile tüm ilginin Real'e kaymasını engellemekti. Biz Barça'yız altında kalmayız o transflerin diye Zlatan alındı. Sisteme tam oturmayacağı biline biline. Ama Zlatan'ın Pep ve Messi ile uyuşamaması, Zlatan varken Messi'nin merkez forvete kaydırılması falan, Zlatan'ın verimliliğini çok etkiledi. Yine de Messi-CR-Kaka gibi isimlerin damgasını vurmasının beklendiği Clasico'da Zlatan attı galibiyet golünü. 21 gol 13 asist Zlatan standartlarında kötüdür. Üstelik Henry gibi hızıyla kanat oynayabilen bir oyuncu olmadığı halde ana pozisyondan edilmesi de ciddi bir faktör. 2008-09 ve 2010-11 sezonlarında Barcelona 2009-10 sezonundan daha iyi oynadı ama 'en baskılı' oyunlarını Zlatan'ın sayesinde oynadılar.

Yani ben sistem Messi'nin üzerine kaydırılıyor diye Zlatan'lı sezondan beri diyorum. Villa da Henry ve Zlatan gibi pozisyonu haricinde harika işler yaratmış bir oyuncu sakatlığına kadar.

Açıkçası başlığı bu konuda görüş duymak için açtıysan mantıklı olabilir davranışın. Ama yapamadıklarını düşünüyorsan konu baştan aşağı hatalı olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ñolofinwë

Henry'nin Barcelona'da bir şey yapamadığını söylemek olmaz. İlk sezonunda hiçbir şey oynamayan Barça'nın en golcüsü idi. 2. sezonunda ise çok çok iyiydi. Tek başına Madrid'e, Valencia'ya karşı ya da ŞL'de bir maç aldırabiliyordu zaten. Ama adamın kariyerindeki tek eksik Avrupa arenasında başarıydı. Ondan sonraki sezonda hırsının kaybolduğu Pep ve Henry'nin yakın çevresi tarafından da dile getirildi. O sebeple son sezonu berbattı.

Zlatan'ın da başarısız olduğu, yapamadığı söylenemez. Zlatan'ın Barça'ya alınma sebebi hem Etoo'nun değersiz elden çıkarılmasının istenmeyişi hem de yazın Madrid'in CR-Kaka-Alonso-Benzema çılgınlığı ile tüm ilginin Real'e kaymasını engellemekti. Biz Barça'yız altında kalmayız o transflerin diye Zlatan alındı. Sisteme tam oturmayacağı biline biline. Ama Zlatan'ın Pep ve Messi ile uyuşamaması, Zlatan varken Messi'nin merkez forvete kaydırılması falan, Zlatan'ın verimliliğini çok etkiledi. Yine de Messi-CR-Kaka gibi isimlerin damgasını vurmasının beklendiği Clasico'da Zlatan attı galibiyet golünü. 21 gol 13 asist Zlatan standartlarında kötüdür. Üstelik Henry gibi hızıyla kanat oynayabilen bir oyuncu olmadığı halde ana pozisyondan edilmesi de ciddi bir faktör. 2008-09 ve 2010-11 sezonlarında Barcelona 2009-10 sezonundan daha iyi oynadı ama 'en baskılı' oyunlarını Zlatan'ın sayesinde oynadılar.

Yani ben sistem Messi'nin üzerine kaydırılıyor diye Zlatan'lı sezondan beri diyorum. Villa da Henry ve Zlatan gibi pozisyonu haricinde harika işler yaratmış bir oyuncu sakatlığına kadar.

Açıkçası başlığı bu konuda görüş duymak için açtıysan mantıklı olabilir davranışın. Ama yapamadıklarını düşünüyorsan konu baştan aşağı hatalı olur.

yapamadılardan kasıt kendi performanslarından uzak olmalarıydı, yanlış anlaşılmasın. henrynin son senesi gerçekten kötüydü. ibranın futbol dışında da guardiolayla yaşadığı ciddi sıkıntılar var. dediğin gibi ibra nın istatisiği birçok forvet için rüyayken onun standartları için vasattır o yüzden öyle yazdım. bir sevilla maçı var ondan sonra onun ipi çekiliyor. hatırladığım kadarıyla ligde kritik bir durumda mutlaka kazanmaları gereken bir maç. zlatan 1 ya da 2 gol atıyor sonra oyundan alıyo bunu guardiola sonra maçı kaybediyolar. soyunma odasında pep e formaların koyulduğu metal kutuyu fırlatıyor falan. ama anladığım kadarıyla guardiolanın oyuncu ilişkileri oldukça kötü hatta aykut kocamanınkini aratacak seviyede. ben de villa gibi bi adamın şuan nasıl kesik yediğini anlamıyorum. teşekkür ederim yorumun için.

• quote:

Orijinalden alıntı: ezequiel1

ama anladığım kadarıyla guardiolanın oyuncu ilişkileri oldukça kötü

Tam olarak öyle olduğunu düşünmüyorum. Yani bir nebze katılıyorum ama oldukça kötü demek de biraz sert gibi. İlla ki her takımın eski ahalisi ve yıldızı vardır. Bu 2 grup aynı oyunculardan oluşunca da (Messi, Xavi ve Puyol işte Barça'da) onların istekleri, düşünceleri menajere çok fazla etki yapabiliyor. Milan'da da vardı sonuçta bu. Real'de de. Maldini'nin, Raul'un durumları yok muydu sanki böyle. Ama Pep'in kadro yönetimini iyi yapamadığını düşünüyorum ben de.
  • Bu 3 oyuncu da daha önceki takımlarında hep başroldeydi.Barca'da ise olamadılar hiçbir zaman.En büyük sebep buydu bence ha başarısız denilemez performansları için sadece eski takımlarındaki etkiyi gösteremedi üçü de.
  • Villa mı yapamadı? Adam sakatlanmadan önce mükemmel oynuyordu.
  • Henry iyiydi, Ibra Pep, Villa da sakatlik yuzunden.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.