Şimdi Ara

Bu adamla imkansız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu İsmail Kartal denen adamın şaka olduğunu söylesin birisi lütfen.Bir adamın tipinden tut iki kelimeyi bir araya getirememesine kadar hiç tutar bir yanı yok.Futbol bilgisini sorgulamıyorum bile.Dünkü Konya maçında çıkmış oyuncularımla gurur duyuyorum diyor.Sanki Avrupa da ciddi bir maç kazandı.Böyle bir vizyonsuzluk olabilir mi? Şu adamda formayı hakedene verebilecek bir duruş görebilen var mı?Dün dualar ettim konyanın beraberliği alması için ama çok şanslıydık .Her zaman duran toptan gol atamayız.Takım bu yıl tel tel dökülüyor.Yazıklar olsun

• Biz kötüydük fakat Torku da penaltı olmasa gol bile atacak bir atağı yoktu. Ismail Kartal sağolsun 2. defansif oyuncuyu alınca adamlar yüklenmeye başladı. Ismi lazım değilin bir an önce hayata elveda demesini bekliyorum. Ondan sonra rahatlayacağız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infection

Biz kötüydük fakat Torku da penaltı olmasa gol bile atacak bir atağı yoktu. Ismail Kartal sağolsun 2. defansif oyuncuyu alınca adamlar yüklenmeye başladı. Ismi lazım değilin bir an önce hayata elveda demesini bekliyorum. Ondan sonra rahatlayacağız.

Konyanın atağı mı yoktu?
    İkinci yarı tek kale oynadılar.Kadlecin çizgiden çıkardığı top,Volkanın kurtarışları,penaltıyı atan oyuncularının mutlak şutu hatırladığım bunlar
    10 kişiydik deme sakın geçen yıl 10 kişi bjk yı ezen bir takım vardı.Kaldı ki rakip Konya yahu Konya
    Peki ben bişey sormak istiyorum.Attığımız gollerdeki duran topları çıkar kaleye şutumuz var mıydı?
  • İşin özü caner sapmadan tavşan cikarmadi mi mutlak puan kaybı yasiyoruz.dünyada sol bekine bağımlı olan tek takımız bu gurur azizin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allizzwell27

quote:

Biz kötüydük fakat Torku da penaltı olmasa gol bile atacak bir atağı yoktu. Ismail Kartal sağolsun 2. defansif oyuncuyu alınca adamlar yüklenmeye başladı. Ismi lazım değilin bir an önce hayata elveda demesini bekliyorum. Ondan sonra rahatlayacağız.

Konyanın atağı mı yoktu?
    İkinci yarı tek kale oynadılar.Kadlecin çizgiden çıkardığı top,Volkanın kurtarışları,penaltıyı atan oyuncularının mutlak şutu hatırladığım bunlar
    10 kişiydik deme sakın geçen yıl 10 kişi bjk yı ezen bir takım vardı.Kaldı ki rakip Konya yahu Konya
    Peki ben bişey sormak istiyorum.Attığımız gollerdeki duran topları çıkar kaleye şutumuz var mıydı?

Ben zaten takımı beğenmedim. Ki Ismail Kartal açıklandığından beri beğenmiyorum. Belirtmişim zaten 10 kişi kalınca Konya'nın atak yaptığını. Fakat Volkan'ın kurtarışlar da öyle ahım şahım, ah ulan bu da nasıl kaçar cinsinden değildi. Uzandığı 1 tane şut var onda da beli bedeninden ayrıldı 10 kişi BJK'yi ezen takımın başında Ersun Yanal vardı. Çalışan, direnç gösteren ve dakika 90 da olsa saldıran bir Fenerbahçe vardı. Dün 2 - 3 tane oyuncu harici yorulan olduğunu sanmıyorum. O BJK maçında yorgunluktan neredeyse orta açamayan Caner ile şimdiki Caner'in alakası yok. 6 kişi defansif oyuncu ile atak yapmaya çalışıyoruz. Ki onu da beceremedik. Kuyt - Mehmet Topal - Gökhan Gönül hariç koşan yoktu. Kötü oyunla gelen klasik büyük takım puanı aldık dün. Bir şey oynamazsın ama 2 duran top sana 3 puanı getirir. Fakat bu ne kadar sürer orası tartışılır tabi. Millet nasıl " inanın yeaa " diyorsa bende karşı şekilde bir şey olmayacağına inanıyorum bu sene.

• quote:

quote:

quote:

Konyanın atağı mı yoktu?

Ben zaten takımı beğenmedim. Ki Ismail Kartal açıklandığından beri beğenmiyorum. Belirtmişim zaten 10 kişi kalınca Konya'nın atak yaptığını. Fakat Volkan'ın kurtarışlar da öyle ahım şahım, ah ulan bu da nasıl kaçar cinsinden değildi. Uzandığı 1 tane şut var onda da beli bedeninden ayrıldı 10 kişi BJK'yi ezen takımın başında Ersun Yanal vardı. Çalışan, direnç gösteren ve dakika 90 da olsa saldıran bir Fenerbahçe vardı. Dün 2 - 3 tane oyuncu harici yorulan olduğunu sanmıyorum. O BJK maçında yorgunluktan neredeyse orta açamayan Caner ile şimdiki Caner'in alakası yok. 6 kişi defansif oyuncu ile atak yapmaya çalışıyoruz. Ki onu da beceremedik. Kuyt - Mehmet Topal - Gökhan Gönül hariç koşan yoktu. Kötü oyunla gelen klasik büyük takım puanı aldık dün. Bir şey oynamazsın ama 2 duran top sana 3 puanı getirir. Fakat bu ne kadar sürer orası tartışılır tabi. Millet nasıl " inanın yeaa " diyorsa bende karşı şekilde bir şey olmayacağına inanıyorum bu sene.

Aynı fikirdeyim.Çıbanın başı senin de belirtmek istemediğin malum adam.Onlarca faydalı insanı kopardı FB'den.Herkes kötü bir o iyi..
    Takımın başına getirdiği adama bakın.Karizma kelimesine tepki olarak doğmuş gibi.Tartışılır ama o saç tipi de bir ilginç.
    Ben buraya yazıyorum bu adamla Fb asla şampiyon olamaz.

• f.bahçenin kötülüğünü, puan kaybetmesini isteyecek kadar alçalmayın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: _PerenaL

f.bahçenin kötülüğünü, puan kaybetmesini isteyecek kadar alçalmayın.

yol yakınken kovarlar gider.böyle pata küte oynayıp yarın birinden 5 yeyip kovulmasından daha iyidir.Bu birileri de gs felan olursa hiç iyi olmaz
  •  Bu adamla imkansız

aziz hocanın olduğu yerde boşyere td tartışmayalım
  • İsmail e neden yükleniyorsunuz ki ? Adamın potansiyeli bu kadar belkide. Suç onu buraya getiren adamda. Bu sezon hiçbir maçı izlemedim izlemeyi de düşünmüyorum başımızdaki diktatörden kurtulana kadar.
  • ismail kartal bizim guardiolamız olacasadasdasdajsd
  • quote:

quote:

Konyanın atağı mı yoktu?

Hardcore yapmış

• quote:

Orijinalden alıntı: Cyclomoteur

İsmail e neden yükleniyorsunuz ki ? Adamın potansiyeli bu kadar belkide. Suç onu buraya getiren adamda. Bu sezon hiçbir maçı izlemedim izlemeyi de düşünmüyorum başımızdaki diktatörden kurtulana kadar.

Maçtan sonra oyuncuları kucaklıyor tek tek.
    Her hareketi yapmacık.Kendi bile inanmıyor TD olduğuna
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.