Şimdi Ara

Bu adamı nasıl report edebilrim ? ( BF3 )

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyunu alalı daha 3 gün oldu ancak dün akşam karsıma gelen bu cheatter oyun zevkimin içine etti.Sonrada marifetmiş gibi benim servere gelin cheat yok yazdı.

Ben bu adamı report etmek istiyorum ama nerden yapıldıgını bilmiyorum.

• Bu PC mi?
    Xbox 360'ta hile olacağını sanmıyorum.
  • PC bu normaldir...
  • Eğer PC ise yeri burası değil amahttp://battlelog.battlefield.com dan hesabına giriş yapabilir, bu oynanan maçı bulabilir, oyuncuyu seçip battlelog üzerinden rapor edebilirsin.
  • PC olduğu ne kadar da belli yazık bu adamlara birde böyle hilecilerle uğraşıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

PC olduğu ne kadar da belli yazık bu adamlara birde böyle hilecilerle uğraşıyorlar.

Sende şu PC sahiplerine bir nefes aldır
  • Bu adamı nasıl report edebilirsin ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • PC arkadaşlar. nucLear verdigin linkten denicem simdi.
    konu için kusura bakmayın FPS görünce direk daldım konu açtım xbox oldugunu fark etmemisim mod arkadas konunun yerini değiştirirse sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aragonit. -- 13 Şubat 2012; 15:10:06 >
  • quote:

PC olduğu ne kadar da belli yazık bu adamlara birde böyle hilecilerle uğraşıyorlar.

Konsollculara yazık asıl dandik grafikler ile uğraşıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultra_storm -- 13 Şubat 2012; 15:10:22 >
  • arkadaşlar oyunu buldum report player yerini göremedm adamın profilinede girdim yok report kısmı.Ayrıca nicki degiştirmiş

oyun linki :http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/20994047/1/315581726/
  • Arkadaşlar Xbox'da da hile var. PC'ye nazaran düşük ama yapmak isteyen yine yapıyor.
  • Battlelog'da adamın profilini bulduysan ilk öne sağ üstten Battleloga giriş yap.
    Giriş yaptıktan sonra adamın profiline geri dön
    aşağıda resimdeki gibi köşedekü küçük üçgene tıkla ve report player de.

• quote:

Orijinalden alıntı: ultra_storm

quote:

Konsollculara yazık asıl dandik grafikler ile uğraşıyorlar

Grafik mutlaka benim gibi birçok kişi için eğlence sonra gelmektedir.Oynarken eğleniyoruz ve ağzına kadar dolu serverlerda hilecilerle oyun oynamıyoruz buda bir avantaj sanırım.

• @NeCRiS xbox'da nasıl hile var merak ettim. Öyle bir şey yok.
    BF3'ü hem konsol hem de xbox 360 için orjinal olarak aldım. Hile yapanlar yüzünden oyunu PC'de oynayasım gelmiyor.
    Bu dallama gibi açık açık hile yapmayanları saptayamıyorsunuz da. Varsın grafikleri o kadar başarılı olmasın konsolda en azından herkes bileğinin hakkıyla oynuyor.
    PC'cilere yazık harbiden.
  • Burası Xbox bölümü, konu yanlış yerde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.