Şimdi Ara

Bu adamı aldınız... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
2.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: -Mctolga-

tümör ne dedi fb tvde

ben doğuştan fenerliyim

o formayı kefen yapmayı bilirler

Sen ne diyorsun be holigan mısın? Futbol spordur bunu anlayamadın mı sen hala ne kefeninden bahsediyorsun?
  • helal olsun.....

quote:

Orjinalden alıntı: 02AN

quote:

Orjinalden alıntı: mustafakilic

http://www.youtube.com/watch?v=-bk5iyxwkLs&search=tumer

Keşke bir kere daha düşünseydiniz...

yeter yahu..
    he anladık küfür etmiş, ne olacak..
    sizde bütün sezon sövdüğünüz nobreyi bağrınıza bastınız..
    asıl sizinki daha kötü, tükürdüğünüzü yaladınız bir bakıma,
    bizde; fenere aldık, adam ettik mi diyelim..
    böylemi konuşalım yani, bunu mu istiyosunuz ???

sanki hurraaaa tümeeer diye üzerine atladık sokaklara döküldük adam için,
    bizde çoğunluk olarak hoşnut değiliz bu durumdan..

• sizin büyüklüğünüz bu işte. ne kadar büyüklük olarak değrlendirirsen tabii. bu eklide türk futboluna yıllarca zarar verdiniz. altyapıya önem verip futbolcu yetiştirmek yerine diğer takımları bozmayı hedefleyen çarpık ve iğrennç bir zihniyet. işte beşiktaşımızın farkı burdadır. bizim büyüklüğümüz bir futbolcuya bağlı değildir veya paranın verdiği bir büyüklük değildir. yıllarca çalışıp alnının teriyle evine ancak ekmeğini getiren emekçi bir kitlenin halkın değerlerinden yoğrulmasıdır. bizi beşiktaş yapan budur. siz maddiyat dünyasında paranın egemen değer olduğu bir dünya yaratmışsınız ve türk futboluna verdiğiniz zararın farkında dahi olamayacak kadarda körsünüz. ama unutmamanız gereken birşey var bu ülkede takım futbolundan önce gelen türk futboludur. birgünde türk futboluna katkınız olsunda bizde size türk takım diyebilelim.

• aslinda ttümer glecek sezon en az 3mac ceza almali. baksaniza rakiüp taraftarina küfür ediyo. tuncay yaptigi bunun yaninda devede kulak kalir. ciddi söylüyorum. hersey kanitli
  • quote:

Orjinalden alıntı: eagle_eagle
    atalarımız sapla samanı karıştırmak deyimini senin gibi şaşkınları düşünerek sölemiş olsa gerek. türkiyede her taraftar kitlesi birbirleri için küfürlü tezahrat yaparlar(ayrıyeten küfürü tasvip etmem) bu işin birazda tuzu biberidir kaldıki bizim toplum yapımızda olan birşey. bizim anlatmaya çalıştığımız fakat senin gibi cücük beyinlilerin bir türlü anlayamadığı kendisine hakaret eden bir kişiyi sırf misilleme olsun diye (nobrenin forma numarsaı verildi kendisine) bir klübün milyon dolarlar ödeyerek alıp bağrına basması. bizim davamız bir anlamda da bugüne kadar ülke içinde diğer takımlardan şu üstünlüğü var diyebileceğimiz bir yanı olmayan avrupada da türkiyeye hiçbir başarı getirememiş hatta başarısızlıkları ile şampiyon takımımızın bile şampiyonlar liğine ön eleme oynayarak girmek zorunda bırakmış vede ülkede yetişen futbolcu değerlerini harcayarak ülke futboluna zararda bulunmuş bugüne kadar altyapıdan bir tane bile futbolcu yetiştirememiş, bu ülkenin her konuda olduğu gibi futbol değerlerinide sahiplenen taraftar olmadan önce vatandaş olan kişileri olarak bu basiretsiz ve ilkesiz klübe karşı içimizde biriken dayanılmaz sitemin dışarı yansımasıdır.

Öncelikle üslubunu değiştirmeni öneririm...

Madem her taraftar küfürlü tezahürat yapar, bunu işin tuzu biberi olarak görüyorsun o zaman Tuncay ile ilgili tartışmalarda Tuncay'ı destekledinmi? olayın büyütüldüğünü söyledinmi? eğer Tuncay'ı suçladıysan, BJK stadında, Tümer BJK formasını giyerken o yaptığı tezahüratı gündeme getirdinmi? suçladınmı Tümeri? ama şimdi suçla tabi.. çünkü FB ye transfer oldu Tümer...
    Tümer'i bende sevmezdim, FB ye geldi hala sevmiyorum, ama birisi bir takımdan diğer bir takıma transfer oldu diye bu kadar eleştirilmez... Baliç in "Kefen giyerim GS forması giymem" dediğini biliyorum, ve GS de oynadığını 1 sene sonra... Acaba bu kadar tepki almışmıydı?

Fnerbahçe ile ilgili yazdığın yazılara ise karşılık vermeye bile değmez aslında... ama bir spor klubünü bu kadar suçlayabiliyorsan bütün spor dalları konusunda bilgi sahibi olmanı beklerim.. Ve futbol haricindeki diğer branşlarda, (Yelken, Atletizm, Masa Tenisi, voleybol, Hentbol...etc...) lütfen bunlarıda biraz araştır, o zaman Fenerbahçe klubünün Türk sporuna yaptığı emekleri daha iyi anlayabilirsin belki...
    ben sadece futbol için konuşuyorum dersen eğer, şu anda Türkiye liginde FB altyapısından yetişen oyuncularıda bir araştırmanı tavsiye ederim...
    aa ama BJK şampiyonlar liginde kaç kere final oynadı tabi... ne desen haklısın....

Ayrıca koyu ile belirttiğim bölümde haddini aştığını düşünüyorum... Kendine gel!!

• bi fenerbahçeli olarak şu tümerin fenere gelmesini hiç istemiyorum adam acayip suratsız maç esnasında adamda centilmenlik diye bişey yok gerçi fbtv de dün suratı gülüyodu ama hiç sevmiyorum tümeri
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aerobero

quote:

atalarımız sapla samanı karıştırmak deyimini senin gibi şaşkınları düşünerek sölemiş olsa gerek. türkiyede her taraftar kitlesi birbirleri için küfürlü tezahrat yaparlar(ayrıyeten küfürü tasvip etmem) bu işin birazda tuzu biberidir kaldıki bizim toplum yapımızda olan birşey. bizim anlatmaya çalıştığımız fakat senin gibi cücük beyinlilerin bir türlü anlayamadığı kendisine hakaret eden bir kişiyi sırf misilleme olsun diye (nobrenin forma numarsaı verildi kendisine) bir klübün milyon dolarlar ödeyerek alıp bağrına basması. bizim davamız bir anlamda da bugüne kadar ülke içinde diğer takımlardan şu üstünlüğü var diyebileceğimiz bir yanı olmayan avrupada da türkiyeye hiçbir başarı getirememiş hatta başarısızlıkları ile şampiyon takımımızın bile şampiyonlar liğine ön eleme oynayarak girmek zorunda bırakmış vede ülkede yetişen futbolcu değerlerini harcayarak ülke futboluna zararda bulunmuş bugüne kadar altyapıdan bir tane bile futbolcu yetiştirememiş, bu ülkenin her konuda olduğu gibi futbol değerlerinide sahiplenen taraftar olmadan önce vatandaş olan kişileri olarak bu basiretsiz ve ilkesiz klübe karşı içimizde biriken dayanılmaz sitemin dışarı yansımasıdır.

Madem her taraftar küfürlü tezahürat yapar, bunu işin tuzu biberi olarak görüyorsun o zaman Tuncay ile ilgili tartışmalarda Tuncay'ı destekledinmi? olayın büyütüldüğünü söyledinmi? eğer Tuncay'ı suçladıysan, BJK stadında, Tümer BJK formasını giyerken o yaptığı tezahüratı gündeme getirdinmi? suçladınmı Tümeri? ama şimdi suçla tabi.. çünkü FB ye transfer oldu Tümer...
    Tümer'i bende sevmezdim, FB ye geldi hala sevmiyorum, ama birisi bir takımdan diğer bir takıma transfer oldu diye bu kadar eleştirilmez... Baliç in "Kefen giyerim GS forması giymem" dediğini biliyorum, ve GS de oynadığını 1 sene sonra... Acaba bu kadar tepki almışmıydı?

Fnerbahçe ile ilgili yazdığın yazılara ise karşılık vermeye bile değmez aslında... ama bir spor klubünü bu kadar suçlayabiliyorsan bütün spor dalları konusunda bilgi sahibi olmanı beklerim.. Ve futbol haricindeki diğer branşlarda, (Yelken, Atletizm, Masa Tenisi, voleybol, Hentbol...etc...) lütfen bunlarıda biraz araştır, o zaman Fenerbahçe klubünün Türk sporuna yaptığı emekleri daha iyi anlayabilirsin belki...
    ben sadece futbol için konuşuyorum dersen eğer, şu anda Türkiye liginde FB altyapısından yetişen oyuncularıda bir araştırmanı tavsiye ederim...
    aa ama BJK şampiyonlar liginde kaç kere final oynadı tabi... ne desen haklısın....

Ayrıca koyu ile belirttiğim bölümde haddini aştığını düşünüyorum... Kendine gel!!

En azından UEFA 'da çeyrek final oynadık

Mutlaka tüm takımların, öyle ya da böyle Türk sporuna katkısı olmuştur

Bu arada merak ettim, FB'nin hentbol takımı var mı ?

• Bence bjk li arkadaşlar olayın şokundan ne diyeceklerini şaşırmış durumdalar.Tümer bizde hiç iş yapamasa bile bence bjk yeni sezondada aynı bjk olarak devam edecek.Çok merak ediyorum sergeni gönderdiler tümeri biz kaptık nobreye o ortaları kim yapacak acaba.Birisi bana bunun cevabını yazsın lütfen Nobreye derinlemesine pasları,kesme ortaları kim yapacak.Bjk li arkadaşlar hiç kusura bakmasın bu TÜMER OLAYI Tanjunun Gs den Fenerimize gelmesinden sonra Türkiye liglerinin en sarsıcı transferi olmuştur.Aksini iddia edenlerle sabaha kadar tartışırım.Büyük başkan bjk ye öyle birdarbe vurdu ki...cidden bjk de maç esnasında takıma zor zamanlarında nefes aldıracak kimse kalmadı...Kimse olayı sulandırmasın TÜMER METİN TRANSFERİ YILIN (FENERİMİZE FAYDALI OLSADA OLMASADA) TRANSFERİDİR,ÇÜNKÜ BJK ÇOOOOOOOOOOK AĞIR BİR KAYIP VERMİŞTİR.

• quote:

Orjinalden alıntı: BJKKKKK

şu anda o Uefa kupası çeyrek finlinin puanları çoktan silindi UEFA puanlarından... ama BJK nin uefa grup maçlarındaki başarıları (!) mevcut daha...

Evet her takımın spora katkısı olmuştur, ama benim belitmek istediğim zaten ne yazıkki Türkiye'de amatör branşlara FB den daha fazla önem veren olduğunu snmıyorum.. ama bizim halkımız sadece futbol a bakar o ayrı...

FB nin Hentbol takımı vardır heralde, bilmiyorum, ama atletizm, masa tenisi, kürek ve Yelken de Türkiyede rakipsiz olduğunu biliyorum...

eagle_eagle;
    Fenerbahçe altyapıya en az diğer rakipleri kadar, hatta belki daha fazla önem veriyor, ama siz ne yazıkki sadece şu anda FB kadrosunda bulunan futbolculara bakıyorsunuz... yani yüzeysel ve çok boş konuşuyorsunuz... çamur at, izi kalsın...

• quote:

quote:

eğer gerçekten haddimi aşdığımı düşünüyosan demekki birilerinin nsırına basmışım yoksa bu kadar feryat figan olmzdı heralde. uslübuma gelince uslüp konusunda seni örnek almamı istermisin, ozaman bir uslüptan bahsedilmesi mümkün olmaz. yazdıkların kuru kalabalıktan başka bir şey değil. şöyle bakıyorumda hiç bir şey ifade etmiyor. yanlızca içindeki öfkeyi tehdit ve kabadayılıkla dışarı vurmuşsun. küfür ve kötü söz senin bakış açınla ilgili bir olay. şöyleki birisinin anasına sövmekte kötüsöz ona maymun demekte. sen tabii nasıl işine geliyorsa öle anlamışsın. bundan bir kaç sene önce kadıköydeki bir fener maçında beşiktaşlı taraftarlar ispanyolca korkak tavuk ortega yazılı bir pankardı fenelileri kandırarak içeri sokup asmalarını sağlamıştı. birisine korkak tavuk demek onu metetmek olmasa gerek. benim kastettiğim buydu yoksa ki insanların namusunu ve onurunu zedeleyici sözler değil.
    "BJK stadında, Tümer BJK formasını giyerken o yaptığı tezahüratı gündeme getirdinmi?"diye soruyosun. hatırlarsan bir zamanlar sizde alpaya alpay p..... karısı s..... diye aşağılayıcı bir şekilde seslenmiştiniz. biraz objektif ol ve kendinide kat bu eleştirinin içine ondan sonra bana bunu sor.
    son olarak uslübumda hakaret içeren bir şey yok eğer öle olduğunu düşünüyosan git şikayet et. en azından burda bu kardar milletin önünde yazdığın tutarsız ifadelerle komik duruma düşmezsin. kapiş

• quote:

eğer gerçekten haddimi aşdığımı düşünüyosan demekki birilerinin nsırına basmışım yoksa bu kadar feryat figan olmzdı heralde. uslübuma gelince uslüp konusunda seni örnek almamı istermisin, ozaman bir uslüptan bahsedilmesi mümkün olmaz. yazdıkların kuru kalabalıktan başka bir şey değil. şöyle bakıyorumda hiç bir şey ifade etmiyor. yanlızca içindeki öfkeyi tehdit ve kabadayılıkla dışarı vurmuşsun. küfür ve kötü söz senin bakış açınla ilgili bir olay. şöyleki birisinin anasına sövmekte kötüsöz ona maymun demekte. sen tabii nasıl işine geliyorsa öle anlamışsın. bundan bir kaç sene önce kadıköydeki bir fener maçında beşiktaşlı taraftarlar ispanyolca korkak tavuk ortega yazılı bir pankardı fenelileri kandırarak içeri sokup asmalarını sağlamıştı. birisine korkak tavuk demek onu metetmek olmasa gerek. benim kastettiğim buydu yoksa ki insanların namusunu ve onurunu zedeleyici sözler değil.
    "BJK stadında, Tümer BJK formasını giyerken o yaptığı tezahüratı gündeme getirdinmi?"diye soruyosun. hatırlarsan bir zamanlar sizde alpaya alpay p..... karısı s..... diye aşağılayıcı bir şekilde seslenmiştiniz. biraz objektif ol ve kendinide kat bu eleştirinin içine ondan sonra bana bunu sor.
    son olarak uslübumda hakaret içeren bir şey yok eğer öle olduğunu düşünüyosan git şikayet et. en azından burda bu kardar milletin önünde yazdığın tutarsız ifadelerle komik duruma düşmezsin. kapiş

ohooo bu ne yaw...

nelerle uğraşıyoruz walla...

• quote:

Orjinalden alıntı: ofengin

Bence bjk li arkadaşlar olayın şokundan ne diyeceklerini şaşırmış durumdalar.Tümer bizde hiç iş yapamasa bile bence bjk yeni sezondada aynı bjk olarak devam edecek.Çok merak ediyorum sergeni gönderdiler tümeri biz kaptık nobreye o ortaları kim yapacak acaba.Birisi bana bunun cevabını yazsın lütfen Nobreye derinlemesine pasları,kesme ortaları kim yapacak.Bjk li arkadaşlar hiç kusura bakmasın bu TÜMER OLAYI Tanjunun Gs den Fenerimize gelmesinden sonra Türkiye liglerinin en sarsıcı transferi olmuştur.Aksini iddia edenlerle sabaha kadar tartışırım.Büyük başkan bjk ye öyle birdarbe vurdu ki...cidden bjk de maç esnasında takıma zor zamanlarında nefes aldıracak kimse kalmadı...Kimse olayı sulandırmasın TÜMER METİN TRANSFERİ YILIN (FENERİMİZE FAYDALI OLSADA OLMASADA) TRANSFERİDİR,ÇÜNKÜ BJK ÇOOOOOOOOOOK AĞIR BİR KAYIP VERMİŞTİR.

Sen transfer bitimine kadar , takımların aynı kadro ile kalacağını zannediyorsun galiba

• quote:

quote:

şu anda o Uefa kupası çeyrek finlinin puanları çoktan silindi UEFA puanlarından... ama BJK nin uefa grup maçlarındaki başarıları (!) mevcut daha...

Evet her takımın spora katkısı olmuştur, ama benim belitmek istediğim zaten ne yazıkki Türkiye'de amatör branşlara FB den daha fazla önem veren olduğunu snmıyorum.. ama bizim halkımız sadece futbol a bakar o ayrı...

FB nin Hentbol takımı vardır heralde, bilmiyorum, ama atletizm, masa tenisi, kürek ve Yelken de Türkiyede rakipsiz olduğunu biliyorum...

eagle_eagle;
    Fenerbahçe altyapıya en az diğer rakipleri kadar, hatta belki daha fazla önem veriyor, ama siz ne yazıkki sadece şu anda FB kadrosunda bulunan futbolculara bakıyorsunuz... yani yüzeysel ve çok boş konuşuyorsunuz... çamur at, izi kalsın...

Ha silinmiş mi. O zaman iyi olmuş sizin içinde, sizin şampiyonlar ligindeki üstün başarınızı da silmişlerdir herhalde Mustafa Denizli ile.

Maalesef FB nin hentbol takımı yok süper ligde. Bir BJK li olarak sana söylemek istedim. Bilmemek ayıp değil biliyorsun

• quote:

quote:

quote:

eagle_eagle;

Ha silinmiş mi. O zaman iyi olmuş sizin içinde, sizin şampiyonlar ligindeki üstün başarınızı da silmişlerdir herhalde Mustafa Denizli ile.

Maalesef FB nin hentbol takımı yok süper ligde. Bir BJK li olarak sana söylemek istedim. Bilmemek ayıp değil biliyorsun

taraftarı oldukları takım hakında ne kadar ilgili oldukları ortada. aslında hata bizde muhatap alıyoruz.

• quote:

Hocam zaten ben FB başarılı diye bir iddiada bulunmadım, yanlış anlaşılmasın.. ama sen "Uefa da yarı final oynadı en azından BJK" demiştin ya.. o yüzden

quote:

Hentbolda FB nin takımı 1.lig de değil diye FB nin Türk sporuna katkıda bulunmadığı tescillenirmi? veya çoğu amatör branşlardaki üstünlüğü geçersizmi kalır? veya Türk futboluna kazandırdığı yüzlerce futbolcunun hiçbir değeri olmazmı? veya Fenerbahçe basiretsiz ve ilkesiz bir klup mü olur? veya bu sıfatlar BJK ve GS içinde geçerlimidir?

• Konu fazla dağıldı...

Savunduğum şey, keşke Tümer'e bu kadar yüklenen BJK liler (kızmakta haklıdırlar aslında... ama biyere kadar..) stadta FB ye ettiği küfürü bu transferden sonra değilde, o küfür ettiği anda kınasalardı... veya Tuncay'a o kadar yüklenirken, aşağılarken biraz daha insaflı olabilselerdi...

Evet Tümer bu kadar laftan sonra FB ye gelmekle hata yaptı... ama stadta FB ye küfür ederken çok iyiydi, Tuncay tezahürat yapınca en kötü!! ama aynı Tümer FB ye transfer olunca o küfürler gündeme getirilip kefen giydiriliyor... ilginç tabi...
  • quote:

quote:

Hocam zaten ben FB başarılı diye bir iddiada bulunmadım, yanlış anlaşılmasın.. ama sen "Uefa da yarı final oynadı en azından BJK" demiştin ya.. o yüzden

quote:

Hentbolda FB nin takımı 1.lig de değil diye FB nin Türk sporuna katkıda bulunmadığı tescillenirmi? veya çoğu amatör branşlardaki üstünlüğü geçersizmi kalır? veya Türk futboluna kazandırdığı yüzlerce futbolcunun hiçbir değeri olmazmı? veya Fenerbahçe basiretsiz ve ilkesiz bir klup mü olur? veya bu sıfatlar BJK ve GS içinde geçerlimidir?

sevgili aerobero arkadaşım artık böle gereksiz sözlerle laf kalabalığı yapamnın bir anlamı yok. aynı zmanda demogoji yapıyosun. tüm samimiyetimle sölüyorum çok boş yazmışsın. insanlar bütün cavapları okuyorlar ve bunun için bir zaman ayırıyorlar eğer biraz olsun bu insanların emeklerine saygın varsa burda okumaya değer bişiler yaz. eğer istersen ben sana yardımcı olabilirim.

• quote:

quote:

quote:

Ah ah hocam biraz dikkatli okuyalım mesajları lütfen.

Bir kere yarı final değil, çeyrek final demiştim.

İkincisi de sadece bir bilgiydi. Madem FB takımının bir taraftarısın, öğrenmek istersin diye düşünmüştüm. Dedim ya herkesin Türk sporuna yaptığı katkılar vardır. Amatör branşlarda tek başarılı takım siz değilsiniz. Artık kendinize dev aynasında bakmaktan vazgeçin lütfen. Bu sene belki vazgeçersiniz dedim ama hala aynı. Kimse kimseden üstün değil ben bunu söylüyorum sadece.

• ya bırakın küfür müfürü KAPAK oldunuz ya onu kapatmaya çalısıosunuz işte böyle yok küfür etmişte yok nobre etmemişte geçeceksin bunları acı feryatları bunlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: felix_85

ya bırakın küfür müfürü KAPAK oldunuz ya onu kapatmaya çalısıosunuz işte böyle yok küfür etmişte yok nobre etmemişte geçeceksin bunları acı feryatları bunlar

Tamamen sana katılıyorum, FB'ye küfür etse ne olur etmese ne olur (FB zaten bunu sorun etmiyorsa), para herşeyin ilacıdır, herşeyi örter
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.