Bildirim
Bu Adam Türkse Siz Nesiniz? (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
malum ırk mısın yoksa?quote:
Orijinalden alıntı: etrafınabakançocuk
Ben türk değilim ki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t3k3rl3k -- 5 Mayıs 2018; 13:12:44 > -
kürtler sarışın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1820 ye kadar yok ya eskisi
Anadoluya geçerken ilk kürtler karşıladı
+ olarak türkler cekik gözlüdür ama nedende hepimiz arap kürt ermeni yunan tipliyiz(tatarlar hariç)
kimse benim türklüğümü sorgulayamaz. -
Hafif esmerim sakal fazla çıkmıyor gözlerim çekik değil. Muhtemelen türküm genetiğim onu gösteriyor boy 173 saçlar dalgalı ve koyu.
ya bırakın şu gerçek kürtler sarışın ayağını birader. kürtler pers-arap-türk kırması kara kuru kıllı insanlardır.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-07C238B73
kürtler sarışın
madem kürtler sarışın lan bu doğudaki adamlar nereli ?
not: kürtlere karşı bir düşmanlığım yok. -
Çok bakmayın çekici kafamıza falan atar şimdi. -
sen doğu diye ermenistana gittin heralde
doğuya gidersen 5-6 yaşına kadar kürt cocuklarının hep sarı oldugunu görürsün
+ kürtler en saf ırklardan şuan arap iran kürt kırması olan türkler var
kürtler dağlarda yaşamış devletleşememiş bi ırk
türkler anadoluya gelip yerleşik hayata geçtiğinden rum kürt ermeni yunan arap karışık bu yüzden hiçbirimiz çekik gözlü değiliz
+ olarak melezlik daha iyidir melez insanlar daha güzel olur ortaasyadiklerden daha güzel olmamız gibi
amerikalılar bu yüzden uzun güçlü insanlar
Türkler kumraldır
Malum ırktanda beterquote:
Orijinalden alıntı: t3k3rl3k
malum ırk mısın yoksa?
Alıntıları Göster
Ressam Huriye Atatüre’yle emekli general Doç. Dr. Süha Atatüre’nin tek çocuğu Mete Atatüre.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bir Kürt olarak soruyorum sence gerçekten Kürtler sarışın mı çünkü bulunduğumuz coğrafi konuma bakarsak bu pek mümkün değil
bulunduğun coğrafyaya göre avrupa dili konuşmanda mümkün değil.
+ olarak anadoluda eskiden avrupalılar yaşıyordu vikingler vs de vardı.
Kürtlerin geçmişide dil ve dna ya bakarsak avrupa zaten.
Nesin çin ejderyası mı
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ya hocam bence sarışın değil bak Perslere Araplara aynı cografyalardayız onlarda esmer + hakiki Kürtler sarışınsa doğu ve güney doğudaki ıraktaki İran'daki Kürdüm diyenler ne o zaman hocam
sarışınlar zaten
Bütün sırrı bozdun ama yhaaquote:
Orijinalden alıntı: General Tao
Nesin çin ejderyası mı
ukrayna steplerinden inen hint avrupalılar genel olarak sarışındı. kürtlerin ataları olan medler, perslerle birlikte iranı ilk fethettiklerinde(veya yerleştiklerinde) sarışın olduklarını düşünüyorum. hatta doğu iranlı sarışın gruplar mevcut. soğdlar, peştunlar vs, vs.quote:
Orijinalden alıntı: Waror
Ya hocam bence sarışın değil bak Perslere Araplara aynı cografyalardayız onlarda esmer + hakiki Kürtler sarışınsa doğu ve güney doğudaki ıraktaki İran'daki Kürdüm diyenler ne o zaman hocam
fakat daha sonrasında gerek arap işgaliyle gerek yerli halklarla karışmayla birlikte persler ve kürtler giderek esmerleşti. iranın ve kürtlerin genetik hablogrubuna bakarsan oldukça semitik topluluklarla karıştıklarını görürsün. tahminime göre bu da giderek esmerleşmeyi beraberinde getirdi.
küçükken sarışın olmayıda baskın ve çekinik genlere bağlıyorum. bende yarı arnavut-balkan kökenliyim ve küçükken sarışındım büyüyünce esmerleşip kumrallaştım.
sarışın geni daha çekinik olduğu için esmerlik daha baskın geliyor küçükken sarı olsanda baskın genler öne geçerek giderek esmerleşiyorsun
örneğin italyanlar ve ispanyollar. aralarında sarışın olduğu kadar çoğunluk esmer. genetik hablogruplarına bakacak olursan, fransızlarla, almanlarla akraba olmalarına rağmen, anadolu veya semitik topluluklarda gördüğümüz hablogruplarından oldukça etkilenmişler ve şuanda çoğunluğu esmer. ikliminde etkisi vardır tabi ki ama bu kaç bin yılda bir etki gösteriyor nesilden nesile emin değilim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 7 Mayıs 2018; 14:3:15 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X