Şimdi Ara

Bu adam süper Java Anlatıyor 53 DERS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
8
Favori
1.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.youtube.com/sina5an bu arkadaş Biltek Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliğine Gidiyor.Java dersleri mükemmel fazlasıyla tavsye ediyorum sıfırdan anlatıyor

• UP
  • Hakikaten güzel anlatımı var. Paylaşım için teşekkürler. Anlatan kişi siz olabilir misiniz acaba?
  • Yok hocam ben değilim
  • Kendisinin c++,c#,photoshop gibi dersleride var. Çok ayrıntılı anlattığı için sıkılabilirsiniz fakat böyle kaynak bulmak çok zor, değerini bilin.
  • Java dersleri çok giriş bence. 50 bölüm için yavan kalmış.
  • ÖmerI Ö kullanıcısına yanıt
    Zaten ilk videosunda hiç programlama bilmeyen kişilere yönelik bir çalışma olduğunu belirtmiş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bilgi için teşekkürler.
  • Önemli değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle insanlar utandırıyor bizi.. Keşke vakit ayırabilsek de böyle yardımcı olabilsek insanlara..
  • on numara bes yıldız hocam
  • güzelmiş teşekkürler
  • Bu sinan denen arkadas mukemmel. Herkes videolarin cok uzun oldugunu soylemis ama bu sayede bircok ayrintiyi anlatiyor. Sadece anlattigi dil hakkında degil programlama hakkinda genel bilgiler de veriyor aralarda. Ustunkoru anlatmiyor yani.

Ayrica biltek degil bilkent ogrencisi gorunuse gore de harika biri. Programlama dili tutoriallarinin yaninda illustrasyon çizimleri var onlar da harika. Ben bazen acip izliyorum hic cizim yetenegim olmasa da .

• dursun bakarim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • takipteyim
  • paylaşım için teşekkürler

• Çok ağır işliyor, ancak bilgisayar kullanmaya yeni başlayanlar için iyi olabilir o derece detaylı bana göre.
  • Yalnız bu videolarda collections kısmı yok sanırım bulamadım ?
  • Videoları bitirmiş biri olarak takip
    Aldığım java kitabından önce o videoları seyretmiş olmam kitabı anlamamı bayağı kolaylaştırdı.

• JavaOgrenenCocuk kullanıcısına yanıt
    Hangi kitap hocam ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.