Bildirim
bu adam süper combo yapıyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Tertemiz görünüyor , en azından beterr gibi değil,
En iyisi 1 vs 1 yapıldığında rakipler 1 er kişilik partylerde olacak ve kapışmayanlar , ikisi de ayrı ayrı çekip aynı sayfaya koyacak ki mana harcanıyor mu görünsün, -
bencede haklısın ama vıdeo hoşuma gitti adam bayağ sağlam bir koyam sizde izleyin dedim -
sen bide bunu izle 80 lvl Tabi verildi ama izle sen bi :=)
http://www.youtube.com/watch?v=iHlD1hlf5kE&mode=related&search= -
sirrage bu forumdan ve saglam asastır. Bence olympianın sayılı isimlerinden biri. -
şunu izlemeden karar vermeyin derim
always tioc -
ELU is best ıbne
always tioc
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::WaLLaCE::: -- 19 Aralık 2006; 15:39:55 > -
Gecen Gün Arenada Gördüm SiRRaGeyi SeLam werdim aS biLe demedi ArtisT -
wallace abi dün sizin clandan shama_cz beni 4 taşa kaldırdı kendisini kınıyorum
-
quote:
Orjinalden alıntı: fafauka
wallace abi dün sizin clandan shama_cz beni 4 taşa kaldırdıkendisini kınıyorum
shama_cz tioc tan çıktı reborn da şimdi ve o zaten buff ve healer sadece 4 taşı açık olduğu için 4 e kaldırmıştır. miroslaw ii çocuktur yoksa yapmaz öle şeyler -
Sirrage senle bi ara görüşelim
dilimden anlıosan
Sen wıllıamdalton Chance yıkmıssan olay bıtmıstır
görüşürüz Chance le -
valla ben izledim çok beğendim adam ortalığı yıkıp geçiyor ilerde iyişallah benimde öle bir çarım olur
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X