quote:Orjinalden alıntı: YardımaGeldim Fatih sen Onu Bunu Bırak Harpy Nasıldı Geçen Haftaki Allahım ya Kop.gif değince aklıma ilk o geliyor 2 saatte bi ice mage bulduk lure iyi bilion mu dedik lure ne? dedi sonra neyse hadi dedik çek dedik slotu adam duruyo 2 saat adamın adını söyledik anca uyandı hadi çek dedik gitti bi tane harpyi çekti Daha önce hiç öyle bi harpy partysi görmemiştik ikimiz de
quote:Orjinalden alıntı: Cyber_Mage quote:Orjinalden alıntı: YardımaGeldim Fatih sen Onu Bunu Bırak Harpy Nasıldı Geçen Haftaki Allahım ya Kop.gif değince aklıma ilk o geliyor 2 saatte bi ice mage bulduk lure iyi bilion mu dedik lure ne? dedi sonra neyse hadi dedik çek dedik slotu adam duruyo 2 saat adamın adını söyledik anca uyandı hadi çek dedik gitti bi tane harpyi çekti Daha önce hiç öyle bi harpy partysi görmemiştik ikimiz de süper partymiş harbiden
quote:Orjinalden alıntı: Cyber_Mage quote:Orjinalden alıntı: YardımaGeldim Fatih sen Onu Bunu Bırak Harpy Nasıldı Geçen Haftaki Allahım ya Kop.gif değince aklıma ilk o geliyor 2 saatte bi ice mage bulduk lure iyi bilion mu dedik lure ne? dedi sonra neyse hadi dedik çek dedik slotu adam duruyo 2 saat adamın adını söyledik anca uyandı hadi çek dedik gitti bi tane harpyi çekti Daha önce hiç öyle bi harpy partysi görmemiştik ikimiz de
Adamın biri Edana'da KENDİ OYUNDAYKEN "Oyunda olan herkesin anasını s*kim" diyordu (Bir nevi kendine diyor ) Hastane kaçkınları gelmiş edana'ya toplanmış anlamıyorum neden her zaman BİZ