Şimdi Ara

Bu adam harbi haklı(Duman içerir !) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
96
Cevap
7
Favori
2.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oNoMeRcY19o

Tek sorun Türkiye gibi bi yerde yaşamaları

+9999999

+belli başlı yerlerden başka yerlerde konser vermemeleri
  • Duman ülkenin en popüler gruplarından biri zaten.Gören de tanınmıyor sanacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keçiboynuzu -- 14 Mart 2013; 0:23:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tembelizm

Dumani cok severim ama artik biraz populer kulture hizmet ediyormus gibi geliyor. Artik yeni sarkilar uretmek yerine eskileri coverlamak, Turk halkinin vazgecemedigi arebesk turune yonelmek gibi hareketleri yuzunden sevgim gitgide azaliyor.
    Bir muzik grubu dagilana kadar uretmeli ki dunya uzerindeki orneklerine baktigimizda bu durum boyledir.

adamlar bunu zaten kabul edio. anadolu rock tarzı söylediklerini. erkin koray coverleri cok cok fazladır.

quote:

Orijinalden alıntı: Alaager

Okumuştum daha önce.
    Bal şarkısı çok iyi, sevgilinizden ayrıldıktan sonra dinlemeyin çok hırpalar.

halimiz duman, yürekten, yanıbaşımdan , sadece koklayacaktım, bal, haberin yok ölüyorum. bunlar sevgiliden ayrıldıktan sonra veya ret yedikten sonra dinlenirse yan etki olarak jiletle sonuclanabilir

quote:

Orijinalden alıntı: Gerard Butler

Bir ara pek sevmiyordum.Sonra bi baktım 30 tane şarkısı var tel.imde Bazı şarkılar çok fena gerçekten.Haberin yokta süperdir

bende bi ara sevmezdim bu akşam ve herşeyi yakı dinlerdim. şimdi ne mi oldu gitara bile başladım

• Gecenin bir korunde,3500 km uzaktaki adama yapilacak is mi bu?!... Yatagimdan ciktim bi sigara yakmak icin sayenizde

• quote:

Orijinalden alıntı: o kel?

quote:

+9999999

Adamlar tanınıyor da saçma sapan liseli gruplar bunlardan çok ilgiyi hak etmiyor usta :\

• Overrated ergen grubu.Önceden iyiydi ama şimdi dinleyenden koşarak uzaklaşıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leipold

Gecenin bir korunde,3500 km uzaktaki adama yapilacak is mi bu?!... Yatagimdan ciktim bi sigara yakmak icin sayenizde

bi sigarada bunun için gitmez mi yak gitsin
  • Tartışmasız Türkiye nin en iyi rock grubudur. Bu videoyu çok öncede izlemiştim hakikaten duygusuz bir insanı bile duygulandırabilir. Kaan Tangöze gerçekten sevgilisini ölümüne sevmiş. Şarkı sözleride zaten bunu anlatıyor. Bu adam uyuşturucuyu çerez gibi içen, ölüme meydan okuyan ama kalbi temiz hassas bir insan. İnsanlar onu kötü bilirler fakat çok kez konuştum onla sanki içinde bunlardan dahada başka şeyler varda bize anlatamıyor. Son sözüm Duman Gerisi Yalan

Birde aklıma geldi yazayım. Hayatı yaşa parçasındaki şu sözleri çok güzel.
    Bir adım attın karanlıktan dünyaya
    Düşünmeden sattın ruhunu bir yalana
    Bin çile çektin ömrünün her anında
    Uyan dostum uyan şu tatlı rüyadan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3D'ne BANDIM -- 14 Mart 2013; 0:34:03 >

• quote:

quote:

quote:

+9999999

Adamlar tanınıyor da saçma sapan liseli gruplar bunlardan çok ilgiyi hak etmiyor usta :\

kesinlikleeeeeeee

quote:

Orijinalden alıntı: 3D'ne BANDIM

Tartışmasız Türkiye nin en iyi rock grubudur. Bu videoyu çok öncede izlemiştim hakikaten duygusuz bir insanı bile duygulandırabilir. Kaan Tangöze gerçekten sevgilisini ölümüne sevmiş. Şarkı sözleride zaten bunu anlatıyor. Bu adam uyuşturucuyu çerez gibi içen, ölüme meydan okuyan ama kalbi temiz hassas bir insan. İnsanlar onu kötü bilirler fakat çok kez konuştum onla sanki içinde bunlardan dahada başka şeyler varda bize anlatamıyor. Son sözüm Duman Gerisi Yalan

yok konser alanında ot içio. yok bira içio. yok öyle yok böyle her zmn kötülerler bu grubu. adam ot cekiomuş kime ne sana ne ? konsere gelenler bira içiomuş. adam zorla mı içirtio . amaç karalamak değil miii !!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Arm the Homeless

Overrated ergen grubu.Önceden iyiydi ama şimdi dinleyenden koşarak uzaklaşıyorum.

+1

Belki Alışman Lazım albümü çok güzeldi mesela ancak daha sonra iyice piyasa grubu olmaya başladılar.

Senden Daha güzel gibi boktan bir parça nasıl bu kadar seviliyor anlamıyorum. Bu adamların dünya kadar güzel parçası var bizim ergenler tutturmuş Senden Daha Güzel diye.
  • quote:

quote:

Gecenin bir korunde,3500 km uzaktaki adama yapilacak is mi bu?!... Yatagimdan ciktim bi sigara yakmak icin sayenizde

Biraz da brendi... artik girdi bir sefer ha basina kadar ha sonuna farketmez bu saatten sonra ha bir tek sigara ha paketin tamami...

• quote:

Tartışmasız Türkiye nin en iyi rock grubudur. Bu videoyu çok öncede izlemiştim hakikaten duygusuz bir insanı bile duygulandırabilir. Kaan Tangöze gerçekten sevgilisini ölümüne sevmiş. Şarkı sözleride zaten bunu anlatıyor. Bu adam uyuşturucuyu çerez gibi içen, ölüme meydan okuyan ama kalbi temiz hassas bir insan. İnsanlar onu kötü bilirler fakat çok kez konuştum onla sanki içinde bunlardan dahada başka şeyler varda bize anlatamıyor. Son sözüm Duman Gerisi Yalan

ben sevdğim aşık oldgm kıza . sırf dumanın şarkılarından cümleler yazdım noldu kız cantasında saklıyor defteri
    yazdığım cümleler
    quote:

Seni gördüm göreli
    Şaşırdım, dolaşırım bir başıma

Yüzüne baktımı gönlünü yakmalı
    Sebebi yoktur anam

Kimseyi görmedim ben senden daha güzel
    Kimseyi tanımadım ben senden daha özel

Önümde bir karanlık yol
    Benimle yürür müsün?

İyisin hoşsun bir yokuşsun

Artık sen benim canımsın
    Canlı kalan tek yanımsın

Benim derdim seninle
    Kal yanımda hep böyle

Sen ben içimde
    Cümle alem dışımda

Öyle yürekten seviyorsan
    Aklı başından atacaksın

Sevenin gönlü dumandır
    Hem karanlık hem sıcaktır
    Böyle sevda akla ziyandır

Sevdim desem
    Derken delirsem

hiç bir kimse anlamaz beni senin gibi
    hiç bir kimse inanmaz bana senin gibi
    hiç bir kimse karışmaz kana senin gibi

Uyandım sensiz, yağmurun sabahında

Sen gittin gözüm arkada kaldı
    Canım sıkıldı çabuk gel
    Tadım kalmadı hemen gel

• quote:

Orijinalden alıntı: Jason Becker

quote:

Orijinalden alıntı: Arm the Homeless

Overrated ergen grubu.Önceden iyiydi ama şimdi dinleyenden koşarak uzaklaşıyorum.

+1

Belki Alışman Lazım albümü çok güzeldi mesela ancak daha sonra iyice piyasa grubu olmaya başladılar.

Senden Daha güzel gibi boktan bir parça nasıl bu kadar seviliyor anlamıyorum. Bu adamların dünya kadar güzel parçası var bizim ergenler tutturmuş Senden Daha Güzel diye.

zaten gerçek bir duman dinleyen bi bildigi şarkı sendne daha güzel olamaz.

helal olsunundan ojesine , köprü altından hayvanına ,hayatı yaşasından yanıbaşımdanına kadar hepsini bilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yarimelma -- 14 Mart 2013; 0:40:07 >

• quote:

quote:

ben sevdğim aşık oldgm kıza . sırf dumanın şarkılarından cümleler yazdım noldu kız cantasında saklıyor defteri
    yazdığım cümleler
    quote:

Seni gördüm göreli
    Şaşırdım, dolaşırım bir başıma

Yüzüne baktımı gönlünü yakmalı
    Sebebi yoktur anam

Kimseyi görmedim ben senden daha güzel
    Kimseyi tanımadım ben senden daha özel

Önümde bir karanlık yol
    Benimle yürür müsün?

İyisin hoşsun bir yokuşsun

Artık sen benim canımsın
    Canlı kalan tek yanımsın

Benim derdim seninle
    Kal yanımda hep böyle

Sen ben içimde
    Cümle alem dışımda

Öyle yürekten seviyorsan
    Aklı başından atacaksın

Sevenin gönlü dumandır
    Hem karanlık hem sıcaktır
    Böyle sevda akla ziyandır

Sevdim desem
    Derken delirsem

hiç bir kimse anlamaz beni senin gibi
    hiç bir kimse inanmaz bana senin gibi
    hiç bir kimse karışmaz kana senin gibi

Uyandım sensiz, yağmurun sabahında

Sen gittin gözüm arkada kaldı
    Canım sıkıldı çabuk gel
    Tadım kalmadı hemen gel

Duman Fanı olarak bu sözler beni yıktı arkadaş. Daha çok var tabi bu sözlerden. Duman dinlemek herkese nasip olmaz. 13 yıldır dinliyorum her zamanda dinliyeceğim. Demet Akalın, Serdar Ortaç gibi her yıl albüm çıkaran soytarıları dinlememiş olmak harika bir duygu. Magazine karışmayan sadece müzik işi yapan Duman grubunu dinlemek nasip olmuyor herkese

• quote:

quote:

quote:

Biraz da brendi... artik girdi bir sefer ha basina kadar ha sonuna farketmez bu saatten sonra ha bir tek sigara ha paketin tamami...

normalde sigara fln içmem fakat duman biraz fazla kaçırınca ki her gün en az 3 -4 saat dinliyorum . ark.lardan otlanıyorum .elde değil ki

• Orijinalden alıntı: 3D'ne BANDIM

Duman Fanı olarak bu sözler beni yıktı arkadaş. Daha çok var tabi bu sözlerden. Duman dinlemek herkese nasip olmaz. 13 yıldır dinliyorum her zamanda dinliyeceğim. Demet Akalın, Serdar Ortaç gibi her yıl albüm çıkaran soytarıları dinlememiş olmak harika bir duygu. Magazine karışmayan sadece müzik işi yapan Duman grubunu dinlemek nasip olmuyor herkese

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yarimelma -- 14 Mart 2013; 0:45:24 >

• sıyorrrmıyaaa beyıınanaaa nıyyyeerrrliiisn
    diyeerrrrdimmmm syormaaa dyermaaan olsunnn
    hyaaaabeeerrin yıookkkk ölüyyyüourruummm

için için öteki taraftada ateşlerin içindede içersiniz isyanınız kime
  • Bunu bilmeyen erkek garanti ..... Yanıbaşımdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan her yanımdaaaan!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gayipten Gelen Ses

sıyorrrmıyaaa beyıınanaaa nıyyyeerrrliiisn
    diyeerrrrdimmmm syormaaa dyermaaan olsunnn
    hyaaaabeeerrin yıookkkk ölüyyyüourruummm

için için öteki taraftada ateşlerin içindede içersiniz isyanınız kime

cok uğraştın mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: peeps

Bunu bilmeyen erkek garanti ..... Yanıbaşımdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan her yanımdaaaan!

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.