Şimdi Ara

BU ADAM GM Mİ GERÇEKTEN ???? ^^SS^^

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR MORADONDA DOLANIRKEN sirranoxorc die biri pm attı ve gm oldugunu idda etti acaba gerçekten gm mi ? bana pek inandırıcı gelmedi ama aradan 1 hafta falan geçmişti ve noticede
    sirranoxorc is online yazdı bende meraklandım işin açıkçası türk operatör oldugunu biliyorum ama gm oldugunu sanmıyorum..
    server olimpia bende totemi istemişti kontrol etmek için dedi ama bende güvenmediğim için vermedim
    tırstım yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xenophabia -- 25 Aralık 2006; 10:17:54 >

• ver canım adam belki bişi yapar + basar fln
  • walla biraz daha konuşsaydı vermeyi düşünüyodum
    oyuna ilk başladıgımda oyle bi keklik yapmıştım :)) acemilik zamanında kecon keserken kekuri ring çıkarmıştım partydeki eleman istemişti benden bende vermiştim
  • sen bunlara bakma gm falan değil bence bende öle kandırıyodum adamları
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilgoshan

sen bunlara bakma gm falan değil bence bende öle kandırıyodum adamları

TMM DA
    NOTİCEDE NEDEN OYLE BİŞİ YAZDI Kİ ACABA

• Hiçbir GM trade yapmaz item alıp vermez. Fake nick olabilir. Olmasa bile GM item istemez.
  • rezalet
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Millette para var aga ss’li
    10 ay önce açıldı
    Bu kız güzel mi? (SS)
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: L.J

Hiçbir GM trade yapmaz item alıp vermez. Fake nick olabilir. Olmasa bile GM item istemez.

GM in item istemediğini biliyorum ama hocam fake nick nasıl olurki anlamadım, gm in nickinin sirranoxorc oldugunu olimpiadaki hemen hemen herkez biliyor sanırım, benim anlamadığım bu adam nasıl türkçe konusuyor diğer konuşmaları falan ss almış olsaydım onlarıda yayınlardım burda, keşke alsaydım adam ilk başta oyunla ilgili şikayetiniz falan warmı die sordu ordan başladı zaten konu, sonra bende bütün herşeyi saydım adama dupe koxp vs vs ..
    ordan itemlerimi falan sordu bende hepsini kendim bastım bi tek toteye para verdim deyince kontrol etmemi istermisin dedi

• gm neden istesinki item istese zaten id ne ve şifrene ulşabılır
  • quote:

Orjinalden alıntı: BloodGod

gm neden istesinki item istese zaten id ne ve şifrene ulşabılır

GM ID VE ŞİFREYE BİLDİĞİM KADARIYLA ULAŞAMAZ SADECE ADMİN DİYE BİLİYORUM BEN
  • olum adam gm ise düpe olup olmadığını tradesiz ankar
  • gm anlamaz arkadaşım ancak admin olan adam anlar itemin dupe olup olmadığını, gm in işi farklı sadece event vs. vs. düzenlemek ve basn vs falan yapmak itemleri admin ler dışında kimse kontrol edemez benim bildiğim.
  • GM = SiranoxOrc tur, SirranoxOrc deil.
    Bu fake bi account, milleti kazıklamak için 1001 yol var, bu da birisi olmalı.
    Ayrıca türk GM yok bunu da bilin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suyheuti -- 25 Aralık 2006; 11:22:13 >
  • peki sormak istediğim bişey daha war uzak mesafeden trade atılma ihtimalı warmı?? benim bildiğim kadarı ile yok, ben eğer bu teklifi kabul etmiş olsaydım etrafıma bakardım adam gerçekten yanımda mı deil mi diye
    belli bi mesafeden sonra trade atılmıyor diye biliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Falchon

GM = SiranoxOrc tur, SirranoxOrc deil.

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: Falchon

GM = SiranoxOrc tur, SirranoxOrc deil.

sanırım herşey belli oldu demekki benim dikkatsizliğimden kaynaklandı bi " r " harfi yüzünden
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xenophabia

peki sormak istediğim bişey daha war uzak mesafeden trade atılma ihtimalı warmı?? benim bildiğim kadarı ile yok, ben eğer bu teklifi kabul etmiş olsaydım etrafıma bakardım adam gerçekten yanımda mı deil mi diye
    belli bi mesafeden sonra trade atılmıyor diye biliyorum

İnn hostesin arkasındaki duvarın içine girebilirdi

Bir de O fake bi nick bi tane ''R'' fazla yanii.
  • bu adam gercekten gm, hatta bu hafta sonu krallık secimi ile ilgili yazilardan sonra bu adamin yazilari gecti.
    (sari renkli yazilarla)
    olımpıada siranoxorc u ilk bulup yanına gidene 9999 pot ve 9999 mana verilecek dedi ve bunuda yaptı ben gordum....

ama yalan yanlis soylemiyeyim ya admin yada gm bu adam ama asla fake degil
  • Böle ucuz numaralara kanmayın
  • merak etme aynısını bende yaptım adam beleşe raptor verdi toto vereceqsen oke
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.